ОСМИ клас преполови, зайците напериха уши

• 30 776
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
И аз съм ОК за 21.02, Спунк.
Русалка, този път няма измъкване - трябва да дойдеш! Innocent (Да не вадя поста с обещанието Wink )
sanaka, Слънчевата, ganis, Дидева, обадете се и вие Heart Eyes

# 586
  • София
Миа, не винаги е задължително да ни харесват аргументациите на децата. Девойката се е справила, сигурна съм. От това, което чета, ми се струва, че е от критичните към себе си.
Миналата година синът ми имаше за домашно по АЕ, есе на тема: Родителите -приятели или врагове, нещо такова....
Като видях какво е написал, първата ми мисъл беше: Е, не можа ли да си по-оригинален, по-аргументиран...
Беше високо оценено есето, а всъщност казваше нещо много просто: не съм му враг, не иска и да съм му приятел, защото има такива. Иска със сигурност да знае, че ако му се случи нещо или не се чувства добре, аз ще съм с него, затова ме приема за НЕОБХОДИМО ЗЛО! Joy
Е, по-разтеглено, но това беше същината..

И ние организираме среща и въртим същите дати.

# 587
  • София
Spunk аз ще дойда на 21.02 есетствено Simple Smile

# 588
На линия съм на 21.02 ! Особено ще ми е драго да видя Алексчето, не съм я виждала от много години, естествено и всички вас останалите!

# 589
Спунк, само да сме здрави, ще дойда и аз.

# 590
  • София
Хахаха, Polarfox, много забавен човечец! Ама прав е - твърде много разчитаме вече. Имам си бая готварски книги, обаче все по чичко гугъл готвя. Не помня писах ли ви го, беше обръщение към днешната младеж - че трябва да уважават повече родителите си - все пак са завършили без да имат Гугъл.

Звездичке, щяхме същото да направим, не се ядосвай, ще мине, сигурна съм, че е нещо остатъчно.

На Веси Патето, радвам се, че е изписано вече момчето, да се закрепи бързо. Има на Д-р Михайлов Опашка след антибиотик, с хомеопатични лекарства е.

Silver pearl, моите мъже ходят на Спартак, ако мога да дам някакво инфо - питай.

Ранно ставащите дечица - направо сърцето ме боли като чувам шест без 20. Моята става в 6 и 30, което според мен е рано, гимназията и е доста близо. Но тя си знае, два дни вече си ляга в девет.

За срещата ще пропусна, че тогава живот и здраве сме планирали едни чужбински ски Simple Smile
Но като се преброите финално Спункче да пише и ще запазя маса, ако оставате в Халбите.
А твоята какво тренира всъщност?

# 591
  • Варна
Само да вметна, че ще съм отседнала в хотел Silver до Зоологическата градина,  и нямам никаква идея накъде да ходя. Няма проблем и с такси,  само да не е съвсем на другия край на София Simple Smile

# 592
Цитат на: Слънчевата

И ние организираме среща и въртим същите дати.
[/quote

Ами дайде да се съберем двата набора: ще взривим заведението! Аз не че съм ходила досега де, само заявка съм давала.
ШАРЛОТ, май си трябва и нет за следенето, да не говорим, че и “следеният” трябва да потвърди съгласие... А пък по отношение на наличието на ЕД - да много е удобно, но не всички срочни са нанесени, а вече са официално 2 срок! Много е доволен; наспива се и отива на училище отпочинал - това е констатацията засега. Не е известно кога ще учи...

# 593
  • някъде ... тук ...
Александа, ще стигнеш, има транспорт.  На връщане - зависи кое време е. Ако със сигурност дойда, ще си правим компания.

# 594
  • у дома с любимите си хора
Пате,да се оправя детето.Здравето преди всичко,другото се намества.
MIA,каквото такова.Минало и заминало.Да гледа напред детето,а пък и аз като Слънчевата съм убедена,че се е справила.
Благодаря за съвета с програмите.Мисля,че ще се възползвам.Ще ми е по- спокойно да зная къде е по трасето,особено по късни доби.То и на него не му е приятно и изпитва притеснения,когато се налага да върви пеша между Авиацията и общежитието след 22.30.Но има и по-страшни случаи- част от баскетболистите тренирали някъде около Драгалевци и вечер се връщали от тренировка към  полунощ.Представяте ли си Драгалевци- Полигона?Брррр

# 595
  • София
Бройте ме и мен за 21.2, ще ми е драго отново да ви видя, и да се запозная с тези, с които не съм успяла преди това. Kissing Heart

Сънчо, silver pearl, Bis,  благодаря за съпричастността, надявам се скоро щерката да се стабилизира. Hug

M.I.A. , мисля си, че подценяваш твоята дъщеря.. Thinking

# 596
  • София
...А твоята какво тренира всъщност?
Три пъти в седмицата плуване, два пъти  хип- хоп. Освен това ходи на АЕ и рисуване. И на кикбокс иска, но не намери подходящо място. Аз подличко не помагам.

Ремонтират ми миялната. Стискайте палци.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 18:37 от Спунк

# 597
  • София
Заявявам се и аз за срещата на 21ви. Hug

# 598
  • Sofia
Аз на 21-ви съм на лекциЙ (, както пишат колегите бъдещи учители Grin). Нещо душа не ми остана от учене - от едното, скачам веднага на другото, а и в къщи вечно ме няма, та съм по-скоро НЕ за срещата Tired Face

Ние това приложение си го ползваме с взаимно съгласие на всички и ни е много удобно. Даже понякога ми липсва, че сестра ми или най-близките ни приятели не са в групата, за да се знаем кой къде е.

Повърхностно чета и затова не се включвам с коментари за всичко, но преживявам с всеки Heartpulse

# 599
Не съм мислила за следящи приложения.Докато беше първа смяна се обаждаше в момента,  в който се прибере. Сега се обажда като хване автобуса за в къщи. Повече от доволна съм от срочните оценки. Има какво да се желае, но дори очаквах по - ниски резултати.

Общи условия

Активация на акаунт