👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 1

• 37 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Испания
Скрит текст:
В предишните сезони имената на участниците се появяваха в деня на старта. Сега НЯ-МА.

Освен това вече изгони двама за два дни. Нещо не ми се връзва как ще се добута форматът ако се гонят участници с това темпо.

Абсолютно!

Никога не са крили имената на участниците, никога не са гонили участник в първия и втория епизод, никога не са или номинирани всички...

Нямам нищо против да изгони почти всички.

Сега се появиха имената във ФБ по повод на номинациите.

# 271
М даа, нещо не върви обичайно този сезон! кака ти Атанаска най нахаканата я шитна много рано, а тя ич май не съжаляваше....

# 272
В миналия сезон пак имаше извънредно напуснали. Едно от момичетата беше бременно, а друго влезна в болница и не се върна. Този Хани мисля, че също го изгони извънредно и на следващият ден изгони още един, който се бореше в елиминационна битка. Според мен всичко е по сценари. Не си мислити, че Ангелов сам взима решенията без режисьора и продуцента. Атанаска и Маргарита точно с тази цел са ги набутали в шоуто, то им е било ясно, че хал хабер си нямат от гурме кухня и ще гледат като телете в железница.

# 273
Тайно се надявам да сте прави и да дойдат по- адекватни готвачи, че така ми е малко мъка да ги гледам Grinning

# 274
Абе има нещо гнило. Не може да събрани все калпави. Как пък един не се откроява, как пък един не направи нещо за да спаси вечерта

# 275
  • Испания
Според мен всичко е по сценари. Не си мислити, че Ангелов сам взима решенията без режисьора и продуцента.

Естествено, че е по сценарий. Всеки формат, който не се излъчва на живо, е 100% по сценарий. А кой избира участниците, няма нужда и да мислим, защото още преди започването на първия сезон Ангелов каза, че се избират от екип и той се запознава с избраните преди започване на снимките.

Още нещо. Направи ми впечатление и снощи, и днес, че Ангелов не прегърна нито една от изгонените - нещо, което досега не се е случвало.

"Много се радвам, че се запознахме" и ръкуване.

"Атанаска, тук пътищата ни се разделят. Поздрави на Каблешково". Дори без ръкуване. Просто ѝ показа вратата.

# 276
Търся анонса за сезона,но не ми излиза нищо с търсачката. Замислихте ме дали не пропускаме нещо.Освен единия работил в ресторант с 1 звезда Мишлен други изявени няма мисля,в анонса не се ли споменаваха повече хора с разни заслуги или греша? Сега ще потърся и във фейса.Тези верно са пълни некадърници.Миналият сезон макар и шаш,още в началото и Никола и Тихомиров,Чилева и Петко дори веднага се отличиха и дадоха заявки.
Допълвам се.Уви,те са си участниците 🤣
https://nova.bg/accents/view/2020/02/17/278296/%D1%88%D0%B5%D1%8 … 1%8F%D1%82%D0%B0/

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 23:13 от лещичка

# 277
Aз пък се чудя толкова ли е нямало кандидат готвачи, та се е наложило да вземат начална учителка и кулинарна блогърка с никакъв или почти никакъв професионален готварски опит?! Както и лабилната Маргарита, която не знаеше на кой свят се намира?! При мъжете също повечето са тотални неадекватници...

# 278
  • Испания
Маргарита от Hell’s Kitchen: Искаше ми се да продължа

https://www.vesti.bg/lyubopitno/margarita-ot-hells-kitchen-iskas … u1qoCJmWo-8cjW6UY

За първи път виждам публикувани снимките на участниците: https://www.vesti.bg/galerii/foto/hells-kitchen-bylgariia-uchast … te-v-sezon-3-9460

# 279
Аз пък намерих тези от преди старта.Май само суетната Соня успях да позная 😁Защо са 19 обаче?

# 280
Не се изненадвам, че няма много участници със забележителни биографии. Тези, които сериозно си работят са в чужбина или тук на договори, а може и изобщо да не искат да се занимават с реалитита. Следя едно момче в yt, което има 10+години стаж, бил е готвач, сега се занимава със сладкарство и много пъти са го питали дали ще се записва в шоуто. Той отговаря, че си е доволен от работата, отделно няма как да си вземе толкова отпуска, а и не е особено очарован от подобен режисиран формат. Не вярвам да са му излишни едни 100 000, има и достатъчно опит, но пак не го блазни. Вижда се какви хора се записват - млади, зелени и нахакани, тотално самозабравили се, такива със собствен бизнес, които сами се разпореждат с времето си и такива, които търсят или им се е наложило промяна на плановете. Стабилните с реална реализация нямат време и амбиции.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 00:13 от Emi_55

# 281
  • IC 1101,Abell 2029
Най-забавни са ми Ивайло и Димитър.Други които са ми цветни са Гергана,Соня и Михаела и се надявам да ги гледам по-дълго.От двата епизода най-смешно ми стана когато първата изгонена,Маргарита май беше,гледа листа с менюто и реве:))).Имената със снимките на участниците се появиха още на 21.02 ето от тази статия.https://www.vesti.bg/lyubopitno/niko-tuparev-shef-viktor-angelov … s-kitchen-6106050
Интересна ми изглежда теорията за "конспирация" за смяна на участниците с други,но мисля че това ще бъдат и други няма да има,защото в края на втори епизод шеф Ангелов заяви...цитирам "Искам да ви помогна и знам че мога да го направя".Ако ще имаше други участници според мен не би направил такова заявление.Има вариант дали пък няма на мястото само на няколко бързо изгонени да включат нови много силни попълнения,които да изтеглят отборите на по-високо ниво,защото тъй като ги гледам сега чак жал ми става за тях.Относно сцената с хладилника,убеден съм че това е някаква постановка,за да стане уж по-интересно.Освен това мисля че обезателно хладилникът не е бил включен.Да затвориш наистина човек в работещ хладилник излиза далеч извън рамките на допустимото.Пък и никой и нищо при нормални обстоятелства не може да накара Теодор да направи такова нещо против волята му.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 00:37 от alex_bg

# 282
  • Велико Търново
Ангелов набута дървената шпатула в устата на Галя, после взе от лещата и я лапна той, после шпатулата - обратно в лещата.
Той остави шпатулата на готварския съд отгоре, но Галя вместо да я остави за миене или да я измие, без въобще да мисли я върна в лещата. Не знам от адреналин ли е, ама такива елементарни грешки правят. Те затова всички са номинирани още след втората резервация.

Защо ли имам чувството, че и двете лелки ще се "завърнат" много скоро...
О, не! Това не бива да ни го причиняват!

Върху хладилника имаше нещо, което според мен беше екран на термометър, най-вероятно показващ температурата вътре в хладилника. Показваше 5. А и ако хладилникът е изключен, защо ще има чак такава драма, че вратата му е оставена отворена. Не е толкова страшно, че е постоял на 5о за малко. Едва ли е било за по-дълго от 3-4 минути.

Репликата на шеф Ангелов и на мен ми направи впечатление. Според мен точно това е помощта - да ги постави в условия, при които всеки да се старае да покаже най-доброто, на което е способен. Дано да му е сполучлив подходът.
Иначе няма да се учудя, ако наизгони повечко участници в началото, да вкара още един, 19-ти.

# 283
  • Sunshine state
Аз няма да се учудя, ако изгони всички и това е просто поза - каза " ще пусна обявя за други готвачи" Хм, ха дано! Тоя Димитър ми напомня на Тихомиров. Харесват ми Георги и Цветомир (май така се казваше, този дето работи в ресторант със звезда Мишлен)

# 284
  • Ню Йорк
В американския си гонят всяко предаване.

Общи условия

Активация на акаунт