🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 6, тема 1

• 36 290
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
От 3 готвения - 3 азиатски...

# 661
  • София
Е, първото ястие на Куини беше азиатско, защото имаха задача за ястие от детството. А за стрес теста нямаше избор, защото и бяха останали само азиатски продукти.
Не знам как избраха кой се е справил най-слабо. Всички бяха потресаващо зле.

# 662
А защо не може да опитат всички чинии и тогава да решат... все пак презентация и вкус трябва да са свързани. А и имат нужда от градивни критики...
Исках да опитам пастата на Александър ммм и сосът изглеждаше много вкусен...а и той ми е фаворит номер 2 след Димирът, после Файчето.

Неда с някаква фалшива самоувереност много ме дразни. Петя с някакво трескаво притеснение, че готвенето е мисията на живота й, Теодора, Мис дупе и мис втасало тесто ги слагам в една категория на дразнители, които искам да се разкарат.

# 663
  • Майничка
Ястието на Теди изглеждаше "рециклирано". 😊
Как пък един омлет на фурна, тип обери хладилник, не се сети някой да спретне!

# 664
  • София

Master Chef .  Епизод 7
16.03.2020

# 665
Браво на Красимир! Не ми хареса на кастинга , но се справи много добре.
Николай ми беше симпатичен, но с този коментар ми падна мнооого в очите..  ако имаш такова самочувствие като готвач си избери “ достоен” противник, как се изсмя ехидно. Ами не , не ми е мъжка постъпка!

# 666
  • София
Красимир обра точките и е напълно заслужено, малко още му трябва да се шлифова и е готов, малко самочувствие . Тази моделка ли е модел ли е, каква  е не ми е ясно , а и не искам да ми става ясно , да вземе чантичката под мишка и хаааайде вкъщи. Тази жена, с това самочувствие... много се е излъгала, не става за нищо, освен да си прави огромните ноктета,.. да си ги прави със здраве и да си ходи. Гнусна е, а не само е гнусна , а и нахална, тя е от тези нахалните дето всичко знаят и всичко могат, ама те си го мислят само... мда.

# 667
  • Sunshine state
Не ми харесва Красимир, има нещо в него, което не ме кефи - обича да свири на струната на съжалението. Бивш наркоман, пък с две деца, а безработен. Хммм.. И все един жален, жален.. 🙄
Кристина е като някоя магистралка там - една нахилена, тъповата.. Хубаво й казаха Токев и Михалчев за карталските нокти и за бижутата.
Анна ми е безлична, Николай ми харесва и Виолина също. Изненадана съм, че Куин изпадна до там. Задачата си беше трудна, обаче.😒

# 668
  • София
Не ми харесва Красимир, има нещо в него, което не ме кефи - обича да свири на струната на съжалението. Бивш наркоман,
....................
Бивш наркоман, казваш.......... трябва да е много силен след като е "бивш", това е достойно , че е могъл да се откаже, няма самочувствие за мен, трябва да го изгради.

# 669
  • Sunshine state
Все си е тая, не ми харесва.

# 670
Горкият, какъвто е притеснителен и капитан на отбор, ще видим какво ще стане.

# 671
  • София
Не знам дали само на мен ми е направило впечатление, но вече няколко пъти Силвена отказва да опита ястия, защото не и изглеждали апетитно или какво каза там. В предните сезони имаше ли такова нещо? Случвало се е да не опитат, защото има кост, черупка или е сурово или по-друга логична причина, ама такива оправдания...
  Не знам в този сезон ме дразни много тя. И Неда ме дразни много. А Николай ми напомня на един бивш участник, дали не беше от сезона на Божана, възрастен, който пак имаше голямо самочувствие.

# 672
Добре, или Неда никога не е виждала пъдпъдък или ..и аз не знам. Пъдпъдък-а изглежда в пъти по- различно от френското петле . Никоя паника не оправдава това незнание.

# 673
След онази граблива птица - лешояда , тази  Неда имам чувството , че има и тя връзка с космоса пъдпъдък , малко  пиле ...младо петлеее? Все тая птица , и Михалчев "А тоя сноп косми (почти щеще да се издраифа ) ..а тя, ами не няма да го махна. Simple Smile 

# 674
Да дам и аз своите 5 стотинки по темата:

Красимир направи много интересно блюдо. Ще се радвам на такъв човек да му се даде шанс да започне начисто. Дано да няма издънки по-нататък.

Виолина на мен ми е много сладка. Ще се радвам да върви напред.

Неда с това петле ме умори от смях, особено като се включи и Михалчев с коментара за "космите"  Smile
Ама си го пък хареса жената в сравнение с чиниите на другите, к'во. Тази жена ще се радвам да продължи, единствено защото ми е много забавна в цялата си завеяност.

Файчето ми е много приятен типаж. Макар че не разбрах толкова ли нямаше по-хубави чинии от тази с кюфтетата и пюрето, че да се спрат баш на нея. Не знам какво може да бъде тооолкова уникално в кюфтета с пюре и многолистно тесто, но знам ли, може сосът да е бил много вкусен.

Миската и моделката са ми много анти, макар че подозирам, че може би Анна ще ме накара да я захаресвам по-нататък. Ноктаците и пръстените бяха върха на простотията. То бива-бива нехайство и неразбиране, ама съчетано и с невинна наглост, дразни.  Сега, разбирам, че сигурно се е изръсила поне стотачка някой да си упражнява нейл-арт уменията върху нея, ама като се е запътила към мастър-шеф титла, се искат жертви. Та тя дори не може да отреже един праз със тия израстъци. Щеше да е върха да си отреже някой орляк и да го поднесе със ястието на Токев. Направо щеше да си подпише елиминацията.

Подозирам, че Куин също няма да ми е от най-приятните, но аз като цяло малко не симпатизирам на виетнамците.

От младия Митко очаквам много интересни чинии и отсега му възлагам надежди да остане до края.

Общи условия

Активация на акаунт