Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как получихте предложение за брак?

 • 6 766
 • 66
 •   1
Отговори
# 60
 • Мнения: 16
Пръстенът е страхотен !
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот !
Иеееей, че гот! Като на филм, много се радвам за вас!

Благодаря ви много момичета, желая и на вас много щастие,любов и уважение да имате ❤
Наистина аз трябва понякога да се ощипя, за да си напомня,че това е реалността и наистина се случва 😳

# 61
 • Казанлък
 • Мнения: 8
Запознахме се през юли 2019та.. на 15ти юли бяхме на заведение с общ приятел и  по принцип на мен винаги много ми знае устата и лесно се отпускам пред непознати, а той си е голям хубавец :Д почнах да го бъзикам разни неща(без задни мисли и без да си мисля, че дори ще се случи нещо, заради голямата ни разлика) и той ми се връзваше :Д станахме от там и отидохме на друго място където останахме двамата по едно време и ме попита дали може да ме целуне и аз казах да.. последваха три вечери вкъщи, като не съм си и представяла никакви сериозни отношения понеже той след 4 дни заминаваше за Шотландия.. след като замина имахме 1-2 седмици постоянен чат и разговори и ми предложи да отида за 1 седмица при него, за да се опознаем повече.. отидох и на 3тия ден от престоя ми там ме заведе в спалнята си, аз седнах на леглото, а той започна да рови при дрехите си (очаквах, че ще е пръстен), изкара кутийката, в която имаше халка(не харесвам камъни) с красива гравюра, бяло злато.. зададе въпроса, но аз каквато съм си - никога не се вълнувам нито от изненади, нито от подаръци ..абе трудно нещо може да ме впечатли.. та не беше кой знае какво вълнение, нито сълзи, просто му казах най-голямото "да" на света, а на него горкия му падна камък от сърцето :Д прегърнах го, целунах го и сега организираме сватба за 15.08.2020 Simple Smile

# 62
 • Мнения: 171
С моичкия имаме годишнина от гаджосването на 17 февруари (вчера чукнахме 5 годинки заедно).
И от първата година си създадохме традиция да ходим на спа почивка на този наш празник.
През 2018г. имахме трета годишнина и си направихме резервация за едно хотелче в Павел баня. Прекарахме целият ден там, времето беше страхотно, вечерта отидохме на вечеря и след това се прибрахме в хотела. В банята ни имаше вана, напълнихме я, сипахме си по едно питие и си релаксираме. И към края на вечерта моя става да си долее питието, връща се и стиска нещо в ръка. Имал подарък за мен, отваря ръката и там пръстен. Аз веднага почвам да рева, а той бърза да го сложи, да види дали ще ми стане и тогава чак пита "Ще се омъжиш ли за мен?". Аз през сълзи и сополи отговарям "Да"!
Пръстена ми беше точно по мярка.
Сватбата ни беше на 8 септември същата година. Ех, незабравими спомени! Hug

# 63
 • Германия
 • Мнения: 886
С приятеля ми се запознах на един уъркшоп, организиран всяка седмица от университета за хора, желаещи да си упражняват английския. В първите два часа на познанството си говорихме за какво ли не, но чак накрая се представихме с имената си. Simple Smile
Преди две седмици беше петата ни годишнина заедно. През тези пет години се случиха много неща - и хубави, и лоши, но ние винаги бяхме там един за друг и се подкрепяхме. По повод годишнината приятелят ми си взе отпуска (тя се падаше в четвъртък) и решихме да се разходим в една гористо-хълмиста местност на около час от града, в който живеем. Имахме страхотен късмет с времето: слънчево и не прекалено студено, идеално за разходки. Тъй като бяхме там в работен ден, не срещнахме никакви хора по пътя.
Аз уж бях проучила маршрута, но пак успяхме да се поувъртим и да не сме сигурни къде се намираме. В един момент стигнахме до една хубава поляна с дървета от двете страни. Приятелят ми възкликна "О, тук е много хубаво" и ме попита дали и аз мисля така. Съгласих се и извадих фотоапарата си да снимам поляната, защото исках да имам няколко снимки за спомен от разходката (хоби ми е). След това завъртях фотоапарата и към приятеля ми, който за моя изненада не се намръщи, както обикновено, а се усмихна широко. Прегърнахме се и постояхме така известно време, след което той каза "Илайза... Ще се омъжиш ли за мен?" Аз много се зарадвах и първо го прегърнах още по-силно преди да кажа "да". След това той извади пръстените (и за себе си беше взел) и ни ги сложи.
Тъй като и преди си бяхме говорили за женитба аз знаех, че в някакъв момент той ще предложи, а той знаеше какъв ще е отговорът. Като наближи годишнината си мислех, че ще забележа, ако планира нещо. Даже на самия ден ми мина на няколко пъти мисълта, но въпреки това той успя да ме изненада. Но дори и да не ми беше предложил на този ден, нямаше да съм тъжна или разочарована. Все пак съм щастлива, че го направи, де. Smile
Най-невероятното от цялата история е, че той успя да направи за мен идеалното предложение за брак, без дори аз самата да знам какво би било то. Знаех само три неща, които не исках да са част от него: (1) пръстен с диамант (обикновен пръстен е в реда на нещата, но пръстите с диаманти за мен са ненужно скъпи. Приятелят ми знаеше това), (2) да не сме на публично място и (3) да не пада на колене. А, и ако може да не е класиката "рози + свещи". Е той успя да изпълни всички точки въпреки че знаеше само за първата и втората. Още едно доказателство, че е моят човек.
Ето го и пръстена:
Скрит текст:Датата е денят, от който сме заедно.
Извинявам се за романа, ама много ми се искаше да споделя радостта си. Сега ми предстои планиране на сватба в Германия. Вчера започнах с търсенето на локация и веднага забелязах колко ми лиспва немски вариант на бг-мама, където да питам за препоръки за кетъринг, фотограф и т.н.

# 64
 • Мнения: 170
Винаги съм си представяла предложението много романтично. Обичам романтиката и сватбите, държа много и на брака. Не си падам по "публичните" предложения, за мен това е строго личен момент. Също и не държа на изхвърлянето откъм пари за скъпи пръстени, ресторанти и т.н., по-скоро в тържеството бих вложила пари, нали ще го споделим все пак с най-близките си хора..
Е, още подкачам ММ, че такова "романтично" предложение няма в цялата човешка история сигурно.. Даже не разбрах какво ме пита, просто си говорехме "за нещата от живота"... Но е факт, че си имаме пръстените, обсъдихме дати, поканихме кумове, известихме и родители.

# 65
 • Мнения: 12
Като уводна част ще разкажа, че с моят годеник винаги през 5-годишната ни връзка сме си говорили как искаме да се оженим само чакахме да завършим университет. Аз съм му казвала, че си представям предложението да стане само в присъстивето на двама ни, без други хора около нас.
И ето какво измисли момчето:
Късен август 2019г. след работа пътуваме за морето (Варна) през нощта. Пристигаме, отиваме на плаж и следобед лягам да поспя, уморена от пътя. А той предварително поучил магазини, харесал модел (показвала съм му горе-долу какъв модел искам) и излезнал, докато аз спя, за да купи пръстена, да проучи място, на което да направи предложението и се прибрал. Събудих се и той ми предложи да излезем на разходка до фара във Варна. Докато се разхождахме, беше измислил и непрекъснато да се снимаме, за да не усетя, че е намислил нещо, но усещах, че е притеснен. Стигнахме отпред до фара, където седяха деца и затова се качихме по едни стълбички и бяхме само двамата. Аз гледах страхотната гледка към морето и му се радвах, а когато се обърнах - той на едно коляно, с усмивка до ушите и пръстен! От вълнение и радост нито един от двамата ни се спомня какво ми е казал и какво ме е попитал.
Една наша мечта се сбъдна, бяхме толкова щастливи и нямахме търпение да разкажем на всички роднини и приятели. (А се оказа, че той вече е бил казала за намеренеито си на родителите и приятелите си).
И така това е моята история. Relaxed Relaxed Relaxed

# 66
 • Мнения: 101
Като гледам всички мъже колко са романтични и като знам моя как ми предложи, направо ми идва да го фрасна. Joy Тогава бяхме заедно от няма и 3 години и преди това си бяхме говорили за брак, но само на шега, тъй като аз бях още на 18-19 и си е рано за такава стъпка. Та, моя бъдещ мъж беше в България без мен, защото трябваше да си оправи документите. Бил с негов приятел, който трябвало да вземе някакви бижута на приятелката си от бижутерския и моя влязал също, без да има въобще представа, че ще купи пръстен. Докато били вътре, продавачката почнала да се шегува с него и да не гледа само пръстените, а да купи един. И така един вид продавачката го навила да ми предложи. Joy Няколко дни след като се прибра обратно, си лежахме и той просто извади пръстена и ми предложи. Аз бях толкова шокирана, че преди да му кажа "Да", му се скарах, че е такова дърво и че дори не е клекнал, за да ми предложи.

Общи условия

Активация на акаунт