Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 22 ян. 2020, 11:25 ч.

Дъщеря ми предпочита момичета

 • 8 274
 • 111
 •   1
Отговори
# 105
 • Мнения: 1 286
Скрит текст:
re_ge, съгласна съм с теб, но както се мислим за широкоскроени, така можем и да се изненадаме от самите себе си, ако ни дойде до главата. Аз си мисля, че най-големият ми страх би бил да не остана без внуци, но дано си държа устата затворена.
Моята дъщеря, също на 15, ме пробва накъде "кънтя" и ми сервира, че може и да е гей (не е имала гадже нито от мъжки, нито от женски пол). После пък каза, че харесва по-големи от нея момчета.
Така че съм мислила доста по въпроса.
Имам позната, чиято дъщеря още не е определила дали се смята за момиче или за момче. Е там вече има сериозен проблем дори да приемем, че майка ѝ я подкрепя - евентуални операции за смяна на пола, пари, рискове за здравето.
Оля, на колко е дъщеря ти сега? Явно имате хубави взаимоотношения.
И като това ти е най-големият страх, ти какво можеш да направиш по въпроса? Освен сама да си направиш внуците.
Страх, не страх това е положението и нищо не можеш да промениш. Да, не е най-страхотното чувство на земята детето ти да е хомосексуално и никой не казал, че трябва да скачаш до тавана от щастие, но това е положението, примиряваш се или поне се правиш, че си се примирил и оставяш детето ти да бъде щасливо по начина, по който то иска.

Мисля, че грешиш. Ще се наслушат на помия точно толкова, колкото всеки, демонстрирал и натрапил публично сексуалността си, независимо каква е тя пък била тя и хетеро.
Болшинството хора не харесват тези с различна сексуална ориентация не защото са такива, а защото (обикновено) го демонстрират настойчиво и държат да бъдат забелязани.
И да, и не. Хората са зли, те са хранят от човешката болка. Имах колега, който беше гей. Абсолютно никога не го е заявявал, просто си му личеше, но в никакъв случай не си помисляй, че е бил от крещящите гейове. Изглеждаше си нормално, просто имаше по-лек маниер, беше на 30+ нямаше приятелка, никога не е говорел за жени, както останалите колеги например и т.н. Абе, беше съвсем ненатрапчив гей. Ей, скъсваха се да го бъзикат и то едно такова унизително пред всички колеги. Зад гърба му да не говорим колко го обиждаха. Просто им доставяше удоволствие да се гаврят с него.
Казвам всичко това, защото на хората хем им пречи, ако някой се заяви открито какъв е, обаче в същия момент, когато този някой не иска да го афишира и го пази в тайна, те започват да ровичкат, понякога го използват срещу него, защото е уязвим на тази тема. Няма угодия за това злобно същество наречено човек.

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 08:55 от Blackbling

# 106
 • на пъпа на Златията
 • Мнения: 832
==Такаа след като ме направихте на пух и прах само да уточня че като малко момиченце тя си играеше с кукли
като другите момиченца и щеше да се "омъжва" за най-харесваното момченце в детската градина. Все си мисля че е временно "модерно" увлечение и ще отмине.
Иначе разбира се че я обичам повече от живота си и в крайна сметка ще "смеля" информацията но ми е трудно в момента. Затова имам нужда от страничен поглед, за който ви благодаря
==
+++

Прочетох само първата страница .
Останах с впечатлението че всички сте против природата за да давате такива съвети .
Всички  давате примери за видяно такова за приятели , роднини.
Кой е в 17-ти век с Чарз Даевин?
Жената еволюира и става мъж,  и обратно?
Днешните  генни технологии  овцЪта да роди домат и обратно?
Искате да насилвате природата , да се роди жена  да я превърнете в мъж или безполово?
Да. има такива случаи безспорно , но те са малък процент да се  сбърка природата.
Да , учените казват че  запознаването на човека с материята става до 7 годишна възраст .
Това е мама , това е татко , .. това е камък ,  растение , животно , ... това е човек , разумен , цвета на материята , ...
Да , когато природата е сбъркала, човек има избор да премахне нещо , което не му харесва , ама  да му присаждаш нещо  което го няма , няма как  да го насилваш.
Такива отклонения не са трайни  и не оцеляват.
Да бъдеш мъж или жена също се учи.
.

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 09:15 от rorik

# 107
 • Мнения: 6 656
Разбира се, че оцеляват. Исторически в човешката популация има траен процент от това т.нар. отклонение. Има го и при останалите животински видове.

# 108
 • София
 • Мнения: 12 076
Какво значи "природата е сбъркала"? Природата не бърка, тя създава. След като яйцеклетката се оплоди и започне да се дели, тя не се дели перфектно, т.е. всяка следваща клетка да е със същото ДНК като първата, а ДНКто се копира непрефектно, т.е. има разместване на гени. На това непрефектно делене, всъщност, дължим еволюцията, иначе щяхме да си останем перфектно копирани амеби.

Така че не ние насилваме природата, а закостенялото мислене на някои хора.

# 109
 • на пъпа на Златията
 • Мнения: 832
Разбира се, че оцеляват. Исторически в човешката популация има траен процент от това т.нар. отклонение. Има го и при останалите животински видове.Да,  оцеляват защото не можете да насилите природата жената да запази женското , само че като  кравите  да се осеменяват изкуствено .

Какво значи "природата е сбъркала"? Природата не бърка, тя създава. След като яйцеклетката се оплоди и започне да се дели, тя не се дели перфектно, т.е. всяка следваща клетка да е със същото ДНК като първата, а ДНКто се копира непрефектно, т.е. има разместване на гени. На това непрефектно делене, всъщност, дължим еволюцията, иначе щяхме да си останем перфектно копирани амеби.

Така че не ние насилваме природата, а закостенялото мислене на някои хора.


Да права сте аз сбърках , природата не бърка .Тя създава мъж и жена .  
Аз говоря за онзи процент който е постоянен , дето бърка природата.

Разумът  бърка когато се изменят условията .
Събиране социално на  индивиди от един пол.
Първите съобщения са били в елинските  мъжки войскови части .
Днес  ги виждаме    повече    в северните  общества.
Значи зависи ли от обществата и Разума ?
И какво правят сеерните общества  внасят си араби с децата си и им ги отнемат ако не са "възпитани" правилно  и продължават да грешат като ги отнемат от родителите им да ги възпитават правилно??,

Последна редакция: сб, 15 фев 2020, 09:49 от rorik

# 110
 • София
 • Мнения: 12 076
Природата не създава само мъж и жена, създава и много други "различни". Дори при животните. А растенията са и двете в едно...
И нищо "не виждате". Т. нар. северни общества са по-образовани и оттам, по-незакостенели...Отнемат се деца само от семейства, в които животът на детето е заплашен.

Предлагам на авторката да поиска от модераторите заключване на темата. Полазена е от тролове (от Радомирския хотел. Работещи срещу Истанбулската Конвенция).

# 111
 • на пъпа на Златията
 • Мнения: 832
==
Предлагам на авторката да поиска от модераторите заключване на темата. Полазена е от тролове (от Радомирския хотел. Работещи срещу Истанбулската Конвенция).
==
Рекох ви един път че не приемате друго мнение освен това  ако преценявам тук болшинство. Иначе защитавате  "малцинството" различни.
Добре , заставам на вашата позиция.
Разбира се тя е на 18+  и живота си е неин не на родителите и и ще прави каквото си иска.

Крайно време е и авторката да си вземе шапката и да си гледа нейния .Крайно време е  и авторката да живее в 21-век по препоръка на дъщеря си.  Явно щом е интелигентно момиче авторката я е и изучила. Събира  и дрешките  и с чемоданчето я праща да живее в "21- ти" век . Ако и остане време  на авторката  от живеене в 21-век ,  може да я покани  на гости с предварителна уговорка .
Авторката  си сменя гардеробчето ,  прави си прическата , маникюра , педикюра , прическата хваща мъж;ето под ръка и и на аерогарата да види и тя свят .
Така де , те и котките така правят. Като го откърми  го гони . Ми като животните , де.

Общи условия

Активация на акаунт