Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Окръжна болница Варна - тема 9

  • 9 284
  • 228
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
  • Мнения: 1 606
И при мен спиналната в Окръжна не беше наред, точно с жена анестезиолог. Явно не е съвпадение.

# 226
  • Мнения: 56
И при мен спиналната в Окръжна не беше наред, точно с жена анестезиолог. Явно не е съвпадение.

И съмото и отношение не беше добро.

# 227
  • Мнения: 124
Аз не знам какво отношение очаквате? Да дойде някой да ви гали по главичката и да седи през цялото време при вас ли? И аз бях при анестезиоложката и съм супер доволна от нея. На края на секциото тя ми благодари, че съм била прекрасна пациентка, защото имало такива, които постоянно крещяли и искали да ги държи за ръка и да ги гали по главата. В крайна сметка тя е на работа, трябва да следи състоянието ви! А за акушерките, как искаш да разберат, че имаш проблем, ако не им го кажеш? И какво ти пречи да си измериш температурата? Те как да преценят има ли ти нещо сериозно? Ако всяка родилка изисква някакво специално отношение и цялото внимание за себе си, колко акушерки трябва да работят в отделението?

# 228
  • Варна
  • Мнения: 1 606
Аз не знам анестезиоложкаТА една ли е, за която говорим, може да са 2.Не се оплаквам от отношение лично аз, бяха много любезни всички, освен една акушерка, възрастна, която не считаше да пуфти и мърмори, но го приемам откъм забавната страна Joy. Но относно спиналната упойка, да, имаше проблем при мен, не се случиха нещата,ето и предната потребителка каза, че и при нея е имало проблем от същото естество. Това е малко притеснително. Не искам да описвам как умрях от болка, пускаха ми допълнително обезболяващи в системата и се чудеха дали да не ме приспят с пълна. Преди 10 години ме оперира Скочев с анестезиолог Хаимов с пълна упойка .. който и да питате ще ви каже, че при Хаимов грешка няма. Излизане от упойка бързо и без проблем, бебетата и те в кондиция. Невероятен, но.. вече не практикува. Аз не знам защо всички се напъват сега с тези спинални упойки, които може и да са "по - щадящи", но очевидно са нужни умения за преценка, поставяне и дозиране, които явно не всички притежават, така се оказва.

Общи условия

Активация на акаунт