Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 938 407
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 18 255
На каква възраст  са болните в София от  последните нови случаи???
Според Мутафчийски - новите 9 заразени са на "всякаква възраст"

# 18 256
Само да напомня:

Петиция за Удължаване на ваканцията на учениците от цяла България до въвеждане на дистанционно обучение.https://www.peticiq.com/253742?uv=21106379

След 9-те нови случая, съобщени от преди малко, ще са невменяеми, ако не удължат ваканцията.

Длъжна съм да напомня, все пак става въпрос за НАШИТЕ деца, а ако оставим здравето на децата ни в ръцете на г-н ББ... но той деца няма... Важен е бюджета!

# 18 257
Малоумни ли сте, бе,? Без извинение!
За какво ги викате в болниците, като са безсимптомни, а не са под карантина дОма?
Едно говорим, друго правим...
Няма ли да се окопитим вече, да влезем в час?
И аз това не мога да си обясня. Тук от ден едно прибират в болница само тежките случаи.

# 18 258
Скрит текст:
Само да напомня:

Петиция за Удължаване на ваканцията на учениците от цяла България до въвеждане на дистанционно обучение.https://www.peticiq.com/253742?uv=21106379

След 9-те нови случая, съобщени от преди малко, ще са невменяеми, ако не удължат ваканцията.
Линк може ли? Че са 9 нови случая, съобщени преди малко?
В момента нямам достъп до информация.

Току що по bTV.. 9 нови случая.

# 18 259
Judy това е извадка от Семейният кодекс.

http://trudipravo.bg/znanie-za-vas/918-semeen-kodeks

Ето ти целия кодекс, прочети си го сама, чл. 125 ал.3.

# 18 260
Малоумни ли сте, бе,? Без извинение!
За какво ги викате в болниците, като са безсимптомни, а не са под карантина дОма?
Едно говорим, друго правим...
Няма ли да се окопитим вече, да влезем в час?
Стар навик на българина! Чакат да му наредят "отгоре". Партията да се погрижи! Да отиде на доктор, че да знае, че "някой му е казал" какво да прави. Не му стига сам да си знае, но иска и на място някъде да му го заявят, ей така за "по-сигурно". Отива да се реди по опашки и да чака за някакво "нареждане" специално какво да прави...

# 18 261
Хора, удвоихме ги за ден. А колко са реалните няма да правя прогнози, защото пак ще ме обвинят, че всявам паника. Мобилизирайте се на макс, защото всичко едва започва.

# 18 262
Само толкова са хванати, реално колко смяташ, че са? Може да са стотици.

# 18 263
  • София
Поне успокоителното е, че тия всите са безсимптомни. Явно са пили ракия, чесън, клеева тинктура...

# 18 264
Хора, удвоихме ги за ден. А колко са реалните няма да правя прогнози, защото пак ще ме обвинят, че всявам паника. Мобилизирайте се на макс, защото всичко едва започва.

Лошо, по статистика трябва да се удвояват на 2,11 дена иначе ще достигнем критичната точка много рано и процента смъртност ще скочи рязко.

# 18 265
  • Bulgaria

Силно се надявам след взетите по-строги мерки в повечето европейски страни нашите да се осъзнаят!

# 18 266
  • София
Това копирах от ФБ:
Какво се крие зад завесата на "Короната"?!
„Коронавирус: около 3 хиляди войници, готови на север, въоръжени сили на фронта.
Докато светът се разсейва от непрекъснатия медиен татам върху коронавируса, пристигането на 30 000 американски войници, които са започнали да кацат в Европа, за да участват, заедно с други 7000 войници от НАТО от различни страни, преминава под почти пълна тишина на масовия печат , включително Италия, на колосално учение, наречено Defender-Europe 20, което американската армия нарича „най-голямото разполагане на американски войски в Европа през последните 25 години“.
„Defender-Europe 20 е чудесна възможност да демонстрира несравнимата способност на американските военни да проектира бързо своите сили по света, тъй като работи заедно със съюзници и партньори в множество домове едновременно“, заяви генерал-лейтенант Чарлз Флин, заместник. началник на щаба на американската армия.
Първото бронирано устройство пристигна в пристанището на Бремерхафен в Германия от това на Савана в САЩ. Като цяло 20 000 броя военна техника, включително американските танкове Abrams, тежащи 70 тона с бронирани плочи с обеднен уран, ще пристигнат от САЩ, в 6 европейски пристанища на Белгия, Холандия, Германия, Латвия, Естония. Други 13 000 военни превозни средства ще бъдат осигурени от депа, разположени от американската армия Европа, основно в Германия, Холандия и Белгия.
"В началото на ученията през април 30 000 американски войски ще се разпространят в целия европейски регион, за да защитят Европа от всякакви потенциални заплахи", заяви говорителят на американските военни. "

# 18 267
Момичета, имам нужда от съдействие. Доста по-назад в темата се коментираха маските за многократна употреба, като беше пояснено, че следва да са от нетъкан текстил. Имам възможност да закупя маски, шити у нас, за многократна употреба, но са изработени от 100% памук. Не съм особено добре запозната с платове и материи, считате ли, че маска изработена от памук е подходяща? Да, наясно съм, че се тръби, че маските не помагат особено, но все пак предпочитам да разполагам с някакви, при все, че противоречиви мнения бяха изложени. В момента самата аз съм болна /хрема, основно/, почти не излизам, а когато излизам то нося такава за еднократна. Имам твърде малко от тях, затова ми се ще да имам и такава за многократня.

# 18 268
Само толкова са хванати, реално колко смяташ, че са? Може да са стотици.
Е, ако това е някакво успокоение... Междудругото, това, че тест реагира положително не е гаранция, че е валиден. Има нужда и от присъщата съпровождаща конкретния вирус симптоматика, за да се твърди за някой със сигурност, че е болен... Някой може да е бил болен от тип б, да е дал фалшиво позитивен тест и да го обявят за носител на корона вируса. Затова правят по толкова много различни тестове. И точността е съмнителна.

# 18 269
Австрия очаква броя на заразените да достигне 10000 след седмица при 300 сега. Ние горе - долу сме като тях. Просто няма да ги установим, само смъртните случаи ще са ни ориентир как се движим.

Общи условия

Активация на акаунт