Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 674
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Може ли да се сложи помпа за кърма на медела в стелиризатор, че в книжката пише да се преварява? Thinking
Може със сигурност, правя почти от година. Аз се чудих на тези писания.

Дори не съм го видяла това 😁 Аз я варя в стерилизатора от половин година почти

# 466
  • София
За мен най-удобните дрехи за бебе са ромпърите. Тях използват и в родилния дом. Ританките се събуват, най-малкото се смъкват. Задължително трябва боди отдолу. Жилетките се набират на гърба.
Бяха ми подарили едно елече и не мислех изобщо да го облека. Оказа се страшно удобна дрешка. Обличам върху ромпъра.

# 467
Здравейте,живот и здраве август месец чакаме момченце и откакто разбрах,че съм бременна редовно чета темичката. Събрах доста полезни съвети,благодаря много !! 🍀

# 468
А на мен най-дразнещи са ми гащеризончетата, които са цели, тип ританки - подариха ми няколко, докато му бяха големи, буквално за две седмици стават малки и къси. А  като са му големи са широки около врата и трябва да навивам ръкавите няколко пъти.

Днес тъкмо изпрах и изгладих още едно, ще му го слагам, макар че пише 74 см, ама то ако чакам, ще го носи много малко. Моето бебе растеше страшно бързо в опрделени периоди и още расте, върви си едро за възрастта, отделните дрешки са ми по-практични. Ританките никога не е събувал, колкото и да рита. С боди е винаги, в зависимост от температурата и с жилетка.
А от пелените аз ползвам бархетни, тензухени, муселинови... Бархетните - да го забърсвам, когато го мия набързо на мивката, в началото ги слагах върху хавлията след баня, че са мекички. Тензухените - когато го кърмя, да не тече по дрешките му, а и да го изтрия. Муселинените също, понякога ги мятам на количката. Под главичката му също съм слагала нагъната пеленка от бархетните или муселинените.

# 469
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сайтове за бебешки дрешки, които сте използвали и сте доволни?

# 470
Здравейте! Може ли да ми препоръчате английски сайтове за бебешки неща. Дори да няма доставка до България, не е проблем.

# 471
Здравейте! Може ли да ми препоръчате английски сайтове за бебешки неща. Дори да няма доставка до България, не е проблем.

Знам, че много хвалят дрешките на George. Но от кой сайт ги пазаруват, ще ви излъжа.

# 472
Ако върнете няколко страници назад ще прочетете подробна информация за дрешките.

От Англия най-често се пазарува Джордж, Некст, Маталан, Адидас. Обикновено се използва превозвач или страница във фейсбук за поръчки от Англия.

# 473
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали сайтове за бебешки дрешки, които сте използвали и сте доволни?

Аз пазарувам основно от Fashion days и Next.

# 474
  • София
M&S.

# 475
  • Varna
Момичета искам да сложа стикери с името и някаква картинка на бебчето, ако някоя има такива или знае сайт от който мога да си харесам нека сподели моля.

# 476
Благодаря на всички ви. По-скоро имах предвид сайт за аксесоари, като видеофони, чанти за количка, активна гимнастика и др. За дрехите ми е ясно.

# 477
# 478
Благодаря на всички ви. По-скоро имах предвид сайт за аксесоари, като видеофони, чанти за количка, активна гимнастика и др. За дрехите ми е ясно.
Аз си купувам всичко от сайтовете на големи български детски магазини (ако имаш нужда ще ти ги кажа на лично). Това което правя е да отида до физическият им магазин, да набележа нещо и известно време следя за намаления и когато реша, поръчвам, а на следващият ден е при мен. Никога не съм купувала от чуждестранен сайт, колкото и да ми ги препоръчват. Страх ме е, че ако има нещо, ще чакам с месеци за сервиз и времето за ползване ще е отминало.
Имах проблем с една количка купена от БГ сайт. Това което трябваше да направя е да се обадя по телефона, да снимам дефекта и да слезна 2 пъти до входа, за да я предам и взема обратно. За 2 дни я поправиха и върнаха абсолютно безплатно.
Предпочитам да дам повече пари отколкото да рискувам.

# 479
Момичета искам да сложа стикери с името и някаква картинка на бебчето, ако някоя има такива или знае сайт от който мога да си харесам нека сподели моля.
Ако имаш предвид стикери за стена мога да препоръчам gravity print.Имат страничка във фейсбук.Ето нашия стикер:

Общи условия

Активация на акаунт