Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 599
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Beyond the stars
Здравей те
Можели да ми препоръчате бебешки шезлонг ? Толкова много разгледах че незнам...какъв да купя

Такъв имахме,страхотна работа ми свърши,детето обичаше много да си седи в него
https://www.hippoland.net/fisher-price-shezlong-tropicheska-gora-cbf52

daisy,да,попринцип мисля ,че лесно ще го продадеш 🙂

+1, нашият ни беше наследство, 4то бебе гледа в момента сигурно Grinning

Пера всичко на 40 градуса с цветоулавящи кърпички, нищо не деля. Освен неговите от нашите дрехи съответно. После всичко минава през сушилнята. До сега не съм имала проблеми нито с наши, нито с негови дрешки. В крайна сметка нормалното ни пране не е кой знае колко интензивно замърсени.

+1 и за стерлизатора на Cangaroo.

# 601
Аз ползвах този шезлонг. Моя син сега го ползва за стол
https://www.hippoland.net/fisher-price-prenosim-ljuleesch-se-sto … cheska-gora-cmr10
Мисля си и аз за този стерилизатор на Кангару. Много го хвалите

# 602
И аз имам стерилизатора на Cangaroo. Вече 5 месеца ми върши чудесна работа. Още не съм го ползвала за готвене на пара. А като си помисля, че се бях засилила да купувам на Авент...сега си мисля, че щях да дам повече пари без да има смисъл. Взех го 42 лв., защото хванах промоция в Хиполенд Simple Smile

# 603
  • Бургас
Аз ползвах този шезлонг. Моя син сега го ползва за стол
https://www.hippoland.net/fisher-price-prenosim-ljuleesch-se-sto … cheska-gora-cmr10
Мисля си и аз за този стерилизатор на Кангару. Много го хвалите

Този шезлонг е страхотен. Преди 10 години го ползвахме с малкия ни син. Не знаех, че още го има по магазините. 🙂

# 604
Много си го харесвам аз Wink малкото сега сяда и си го пуска за масаж Wink изби си парите..взех го на черен петък

# 605
Aз ползвaм Чиполино пaрaдaйз 2 в 1, люлкa и шезлонг. Люлкaтa я ползвaх вcеки ден,. шезлонгa дa cи признaя, тaкa и не го пробвaх, aмa то товa зaщото не ми оcтaнa време. Инaче люлкaтa доcтa ми помaгaше зa укротявaнето нa бебето.
Дрехите перa нa 60 грaдуca c бебешки прaх. И aз знaм, че нa по-мaлкa темперaтурa не cе изпирa добре.

# 606
  • Plovdiv, Bulgaria
Каква е разликата в памперсите на Pampers? Със сина ми съм ползвала тези със зелената опаковка, май active baby се водеха. Сега разглеждам има някакви premium care/ premium protection ( предполагам са едно и същи, поне на картинка..), new baby dry има също.

# 607
Active baby продават в България,  аз от тях съм най-доволна. Меки са и държат сухо.
Baby dry са внос от Англия. И от тях купувам. Една идея са по-твърди сякаш, но също съм доволна, не пропускат и държат сухо. А са и по-изгодни.
Premium protection на мен не ми харесаха. Самата материя не ми хареса, твърде тънки ми идват и ми миришат доста на напишкано, а с другите два вида нямам такъв проблем.

# 608
  • София
Каква е разликата в памперсите на Pampers? Със сина ми съм ползвала тези със зелената опаковка, май active baby се водеха. Сега разглеждам има някакви premium care/ premium protection ( предполагам са едно и същи, поне на картинка..), new baby dry има също.
Premium серията са по-мекички и подходящи за чувствителна кожа.
Сега има и едни Pure,те са съвсем изчистени от неща,които предизвикват дранене и алергия.
Ако бебето е с чувствителна кожа,няма да ви се разминат кремовете,каквито и памперси да ползвате.
С моето дете в чудо се бях видяла в един момент,до годинката превантивно го мажех с крема на Weleda.
Като станеше зле положението,включвах и Судокрем.

# 609
Здравейте,
Отново се нуждая от съвет. Какъв матрак е подходящ за бебенце?
Имам дървена кошара, която ще е основно легло на бебето и  кош , в който бебето може да спи до 6м и също така се трансформира в шезлонг?

Разглеждах и четох, видях , че се  пропъръчва от кокос, но  в същото време попаднах и на магнифлекс с пяна и тн. за 200 лева. Моля препоръчайте ми вид и марка, понеже вече се оплетох 😶

# 610
  • София
След доста разглеждане избрахме CARAMEL Матрак органичен памук, много ни хареса. Синът ни спи на него от 6 месеца и мисля, че  също му харесва 😁

# 611
Ние взехме матраци на caramel - бамбук от Айко. В момента имат намаление.
Скрит текст:

# 612
След много четене И разглеждане ние заложихме на Magniflex Pierre Cardin.

# 613
И ние взехме Magniflex, но бебето cпи много повече нa нaшето легло, отколкото нa неговото cи 😀

# 614
И ние сме с Magniflex Pierre Cardin Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт