Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Beyond the stars
Такъв е нашият, доволни сме. Младежът и той не е споменавал нещо да не е доволен Grinning

https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=53&pid=131110&sgid=53

Сгъваемият за път ни е ей такъв, и към него нямаме забележки https://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=53&pid=89164&sgid=53

# 616
  • София
но бебето cпи много повече нa нaшето легло, отколкото нa неговото cи 😀
И нашето. Не ще да спи в креватчето и туйто. Имам чувството, че го е страх.

# 617
Здравейте, бихте ли споделили от коя Павловича мас сте доволни? Има една розова кутия, обикновена и една по-скъпа с ектоин. Каква им е разликата?

# 618
  • София
Аз ползвах тази с розовата капачка и не е лоша кято превенция и слабо подсичане.Мазничка е,предпазва.
Аз мажех с Weleda или с нея,а ако е по-сериозно Судокрем или Бепантен.
 Мисля че де що има на пазара изпробвахме,Мустелата също не беше лош вариант.

# 619
Идвам с въпрос за дрешките и прането. Пуснах първата пералня с хавлийки,пелени и одеалца с бебешки прах Бочко. Еми изсъхнаха,но не ми миришат на нищо очаквах да миришат на праха. Прах на 40 градуса. Утре ще пера вече ританки,бодита,блузки и т.н. въпроса ми е трябва ли да ги обръщам с опакото или направо така да ги слагам? И етикетите на дрешките какво ги правите ? Имам някои точно на вратлето с етикет,а ако ги отрежа ще дразнят повече.

# 620
  • Бургас
Аз изпрах всичко със Сано Максима прах, не течен. После минаха и през сушилнята и нищо не мирише. Но за мен така е по-добре.
Дрехите не съм обръщала на обратно и етикети не махам. Само ако има някой много дълъг, каквито НМ обикновено слагат.

# 621
За мен няма да е ОК ако миришат, все пак е бебешко пране. Трябва препаратите да са максимално изчистени от аромати.
Етикети, които са твърди съвсем внимателно отрязвам точно където са шевовете, по-точно се опитвам конците да отрежа с малка ножичка с много остър връх, за да не остава от твърдия плат на етикета

# 622
Здравейте, интересно ми е каква сума излязоха всички покупки за подготовката за бебето, с изключение на големите покупки като количка и легълце, където е индивидуално.

# 623
  • Бургас
Честно казано нямам никаква представа. Аз започнах да пазарувам още от трети месец и не си водя някакви записки. Почти всичко сме взели от намаления - черен петък, Коледа, януарските разпродажби. А и аз пазарувам основно от чужди сайтове, където е много по-евтино, отколкото по нашите магазини.
Всичко е индивидуално, не само големите покупки. Има козметика за 3 и за 30 лв, дрехите също на различни марки са с различни цени. Има куп глезотии, без които спокойно може да се мине и човек да спести от тях някой лев.

# 624
Здравейте, интересно ми е каква сума излязоха всички покупки за подготовката за бебето, с изключение на големите покупки като количка и легълце, където е индивидуално.
Всичко е индивидуално и за малките,и за големите покупки.Лично ние пазарувахме всичко от един магазин и оставихме (без количката,кошарата и столчето за кола) 2500 лева,като това е след отстъпката.Отделно накупих и много дрешки от сайтове (хм,джордж,уайкики) за около 300-400лв.В последствие пазарувах вече каквото ми допадне по сайтовете.Разбира се много от нещата могат и да не се купуват,но това всеки сам решава.Козметика купих на Себамед и Мустела за сума около 150лв и в последствие изобщо не ги ползвах,защото в болницата ползваха на Uriage и предпочетох да продължа със същата.Много от дрешките се оказаха абсолютно непотребни и така си останаха с етикетите.Кошарата (Предпочетохме сгъваема) с матрак на Магнифлекс ни излезе 420лв.
Аз си бях приготвила списък ,като предварително бях разгледала сайта на Вис Виталис (от там закупихме по-голямата част от нещата,включително количката и столчето).

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 09:56 от Анонимен

# 625
За мен няма да е ОК ако миришат, все пак е бебешко пране. Трябва препаратите да са максимално изчистени от аромати.
Етикети, които са твърди съвсем внимателно отрязвам точно където са шевовете, по-точно се опитвам конците да отрежа с малка ножичка с много остър връх, за да не остава от твърдия плат на етикета
Значи да не се притеснявам ,че не мирише на прах😀 етикетите ще видя какво ще ги правя,че аз по принцип не търпя и настръхвам,като си помисля ,че ще дразни някой етикет на бебето. Покупките без количка и кошара излязоха около 400-500 лв. Като аз не съм си взимала никакви глезотии. Шишета си взех две ,малко и голямо, с идеята ,че ще кърмя,но божа работа. Две одеалца за завиване,3 хавлийки за баня,три или четири пелени пак за завиване,комплект за кошара пълен,отделно комплект за кошара калъфка,чаршаф и плик,комплект за количка,ваничка със стойка,гъба във формата на мече ,която се слага във ваничката и бебето върху нея,четка за  шишета,бебешко веро,две залъгалки на Авент ,които са в една кутийка и в нея могат да се стерилизират, сушилник за шишета,нокторезачка, протектор за матрак,клечки за уши. Козметика не съм взимала никаква ,ще видя в родилното какво ще кажат. Дрешки имах накупени доста от намаленията на Кауфланд и Лидл ,единични купувани от разходка и минаване през детски магазин,гащеризончета и бодита на Джордж много са хубави препоръчвам,няколко шапчици, лигавничета,терлички,блузки,ританки и т.н. Количката и кошарата с матрака излязоха ,около хиляда лева,но те ни бяха от родителите ми.

# 626
  • Varna, Bulgaria
Моите покупки са около 3500 лв., но чакаме близнаци. Тук обаче влизат и леглата и Кошарите за в бабите и количката (1100 лв.)

# 627
А знаете ли защо цените на online4baby са толкова ниски? Да не би да има
проблем с качеството?

# 628
Аз също имах проблем с плащането. Пусах им във фейсбук и ми съдействаха веднага.
Според мен са толкова ниски защото са стари модели, които тук още държат високи цени.
Моята количка не беше разопакована или нещо такова, така че не мисля че има нещо подозрително.
По-скоро, според мен чистят наличности.

# 629
А как поръчвате от този сайт?

Общи условия

Активация на акаунт