Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 683
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
От George не съм доволна, в началото му бях купила бодита от там... разпънаха се като торби и избеляха.
При някой друг случва ли се това с дрешки на George?
Не съм имала такъв проблем,а ги суша в сушилнята.

# 421
  • Plovdiv, Bulgaria
От George не съм доволна, в началото му бях купила бодита от там... разпънаха се като торби и избеляха.

При мен не. Предимно с george изгледах дребния, както и F&F, matalаn от английските. Лидл, уайкики и ХМ от физически магазини. От ХМ не всичко става, но аз като че ли съм попадала все на хубави неща, точно когато беше бебе малкия. Сега вече трудно намирам нещо качествено. Купувам от там само на намаления също.

# 422
Не съм имала такъв проблем,а ги суша в сушилнята.
Аз пера и суша и нямам никакви проблеми с техните дрехи

# 423
В маркетплейса на Фейсбук има доста хора, които продават бодита и ромпъри от Англия (Праймарк, Джордж). Аз от тан съм поръчвала на малката. Едно боди ти излиза 3-4 лв, ромпър 6-7.

# 424
  • Бургас
Това май е първото отрицателно мнение, което чувам за дрехите на Джордж.
Приятелка на скоро ми даде няколко ромпъра, които съм ѝ дала преди близо 10 години от малкия ми син. Smile Т.е. освен него са изгледали още две момченца. Simple Smile Направо не повярвах, като ги видях. Все още стават за носене и изглеждат добре.

# 425
Аз точно от Маркетплейса поръчах 3 пакета бодита и ромпъри на Джордж, но още не съм ги прала седят си в пликовете и не зная как ще са, но ми направи впечатление наистина, че са уголемени размери. Но пък принтовете им са мн свежи и готини Heart Eyes

# 426
И аз поръчвам от фейсбук от хора,които предлагат дрехи на Джордж.Дори в момента едно момиче качва страхотни летни дрешки и ще се възползвам да накупя на девойката 😁

# 427
Ще споделите ли от кой точно във фейсбук поръчвате? Има доста,които продават,но друго е като вие сте пробвали и знаете ,че да хубави.

# 428
Аз поръчвам от хора, които правят поръчка в града. Не ми се дава допълнително пари за доставка от друг град

# 429
И аз тогава поръчах от маркетплейса, от хора, които доставят от Англия, комплект от 4 или 5 бодита, не помня вече.. не знам защо така стана, а бяха едни много мекички и с интересни десени.. и повече не взех от Джордж, трябва пак да им дам шанс. Просто се разтегнаха и загубиха всякаква форма, а пера и суша. От х&м пък съм много доволна, а тук масово не се харесват. Аз с тях грешка съм нямала.

# 430
Ще споделите ли от кой точно във фейсбук поръчвате? Има доста,които продават,но друго е като вие сте пробвали и знаете ,че да хубави.
Аз от доста места съм поръчвала,но последните от тук:

# 431
Благодаря ти!

# 432
  • Благоевград

Аз не съм имала такъв проблем. Не е мръднал нито цвета, нито са разпънати. Мнението ми на база последните 6 месеца, откакто ги ползваме. Може преди това да е имало такъв проблем.

# 433
Благодаря много на всички включили сте! Simple Smile В очите ми сте като някакви герои! Grinning Ние чакаме първо детенце и още ми е много трудно да се ориентирам какво, от къде и колко.
Вчера разгледах George и набелязах доста неща. Засега съм решила да взема от First Size и от 0-3м.
Много познати ми казват, че първите размери се израстват в рамките на 2-3 седмица, затова ще взема и от двата размера.
Водя се по един списък, в който е отбелязано, че е хубаво да има по 5 бодита от размер - примерно 5 с дълго ръкавче и 5 с късо, от размер First Size. Според вас това достатъчно ли е като бройка?
Че и там ми е тъмна Индия!

# 434
  • Варна
И аз съм в пълна чудека дали юни месец на новородено му се облича боди с къс или с дълъг ръкав?
Мисля да се заредя с повечко с къс ръкав и да накупя жилетчици, ако преценя,че му е студено да имам да го обличам. Как мислите, това добър вариант ли е?

Общи условия

Активация на акаунт