Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Номинации за най-голяма муня (тема 3)

 • 209 770
 • 1 985
 •   1
Отговори
# 1 695
 • Мнения: 4 080
Богомолките хапят свирепо! Като казвам свирепо...представете си да ви забият пирон.
Майко мила! Но сигурно трябва да те намират поне малко за секси Grin разминало ми се е...

# 1 696
 • Мнения: 742
Аз тогава даже нямах представа каква е таз гадинка с големината на глава на карфица.

Не знам какви са ви миризливките или карфиците, но на мен повече на нокът като вид и големина ми напомня самата буболечка... Карфица....тц!

# 1 697
 • Асеновград
 • Мнения: 423
Хаха бая се посмяхме тази вечер, поне стана ясно че не съм единствената която изпитва ужас от тези чудовища!! Аз от това лято след историята ми с богомолките, щипалката и скакалците, миризливките започнаха да не ме стряскат толкова, защото пред другите гадини изглеждат безобидни! Въпреки че от страх спрях да проскам прането на терасата и си използвах сушилнята, или каквото проснех беше за 30 секунди и бегом вътре вкъщи, като после мъжа ми събираше прането и беше инструктиран да тръска и проверява дрехите по 100 пъти, а аз седях през прозореца и наблюдавах😂😂😂.
А със мишки и плъхове история не съм имала до сега но и не ме е страх от тях де.

# 1 698
 • София
 • Мнения: 36 564
Аз тогава даже нямах представа каква е таз гадинка с големината на глава на карфица.

Не знам какви са ви миризливките или карфиците, но на мен повече на нокът като вид и големина ми напомня самата буболечка... Карфица....тц!
Това беше недорасла гадинка, смърдящо бебе. Ако знаех, че е миризливка хич нямаше да го закачам.

И кат сме казали миризливки... Гледахме филм в спалнята. ММ рече, че ще пуши и сме се преместили в хола. ММ заяви, че ще ляга и отлетя. Аз съм се ококорила срещу светлият монитор. И нещо ми кацна на главата, шумно. Аз не смея да мръдна... "Джониииии! Нещо ме кацна". Ставам бавно, а това пълзи. ММ пристига... "миризливка. А ти събуди целият блок!"
Предполагам, че е ужасно някой да почне да пищи в 3:30 сутринта.

# 1 699
 • Мнения: 723
Тази тема обичайно ме развеселява, но сега ми припомни случка, която бих искала да забравя.
В един много стар град, в мъглив и дъждовен ден моя милост се срещна с една голяма, тлъста черна котка. Много нахална котка. Аз вървя, а тази ми ти котка де върти около краката ми.  Бързам  и си мисля, каква странна котка и как не я е страх. Накрая понечих да я сритам и тя се шмугна в канализацията. Еми не беше котка.  Още изтръпвам като се сетя.
А съм виждала плъхове на село при баба ми, но никога не съм предполагала, че може да стигат такива размери.

# 1 700
 • Мнения: 1 997
Майко мила, ама момичета, последните мнения за мен са като извадени от книгите на Стиван Кинг.... 🤪 Добре, че особено последното мнение го прочетох сутринта, иначе нямаше да мога да мигна..... Много ми е страх от всякакви буболечки и плъхове.... Ужас някакъв изпитвам.

# 1 701
 • Мнения: 746
От богомолки не ме е страх, те горките така се закачат за комарниците с кривите си крайници, че не могат да се откачат сами и викам големият син да ги откача и пуска на свобода.

Веднъж разцепих мрака. Влизам в котелното помещение на къщата, в която живеех тогава. Представете си много тесен коридор, около метър едва, с вход извън къщата, а в дъното му котелът на парното. Влизам в тъмното да сложа дърва, светвам, а до котела се скрила една мишка на топличко! Като ме атакува тази мишка фронтално да бяга навън през отворената врата, успях едновременно да направя две неща - да изпищя така, че да събера и комшиите, и като спайдърмен да се изкатеря по двете стени - буквално нищо от мен не докосваше земята, с крака и ръце направих една арка, под която гадината да избяга.
Това ме подсети за моята сестра тя е била гимнастичка като дете.А случката се развива когато е на около 20г все още пъргава и пластична.Залюби тя един момък и заживяха в апартамент на първият етаж.Влиза една сутрин до тоалетната и там се среща със своя кошмар един доста доволно охранен плъх.Като всеки,който се страхува от тях надява бойни писъци и плъхчо и той започва да се щура насам натам.Излиза от тоалетната нашта след нея и плъхът за да му направи място да мине се катери и прави шпагат на двете стени на коридора....През това време вече е дошъл мъжо да си спасява булката и остава изумен от гимнастическите и умения....А плъхът вече бил се шмугнал някъде.

# 1 702
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 2 581
Лелеее, ненавиждам миризливките. Едвам научих детето да не ги трепе, защото смърдят зверски. Той само като видеше миризливка и започваше да я гони из цялата къща, напипваше я с малките си пръстенца и я убиваше идиотчето ми с голи ръце. Обаче и на него не му харесваше миризмата после, та спря. Един ден, докато му чистех стаята и бааам гледам на пода спокойно си лази миризлива. И понеже ме е гнус и страх да я хващам със салфетка и да я хвърлям навън си викам ще я дръпна с прахосмукачката. Голяма грешка. Смърди та се нетрае. Увоня ми стаята, прахосмукачката също, абе голям филм стана. Та, не ги ловете с прахосмукачка.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 10:44 от lechugitka

# 1 703
 • Аз ще се вмъкна в теб, ще разбъркам в теб, ще разхвърлям душата ти аз, ще се влея във теб, ще кипя във теб, ще взривя покоя ти!
 • Мнения: 2 496
Момичета, голям смях тука станало Joy
Аз пък съм наопаки на всичко изписано... От нищо летящо и пълзящо не ме е страх. Отраснах на село, копринени буби гледахме - преди да се завият с коприна представляват една 7-8 см дебела космата гъсеница, за риба ходехме със земни червеи ... Всякакви животни и буби не са ми никакъв проблем.
Имам драма само със стоножките. Не пищя и не лазя като спайдърмен, но ми е гадничко... Като си представя да ме полази и брррр Confounded

С мишки и плъхове също нямам драми, на пък съм имала случки.
Да съм била 9-10 годишна. Живеехме на първия етаж в град. Отивам до тоалетна, а вътре ми се пулят две очи на едно мокро плъхче. Ама то горкото по-уплашено от мене беше... Чак го съжалих.. Погледах го известно време, то се мъчеше да се изкачи по тоалетната чиния, ама се пързаля, по порцелана.... Та там си и остана. Като се прибраха родителските тела се оправиха с него. Дори май два пъти ни се случва тая драма с неканен гост...

И  друго... Този път на село, в гаража се разстилаше зърното да просъхне докато го направят на брашно. И аз - 6-7 годишна се играя в двора около гаража. Някое мишле беше надушило храната, но дядо ми сложил отрови... Докато играя ми попада едно съвсем мъничко сивкаво мишленце, сигурно беше по-молко от пръста ми.. Естествано го хващам и понасям улова, а то ни живо ни умряло... постоя в ръката ми малко, после събра сили, гризна ме по кутрето, така че ми усивна на пръста, пусна се и избяга... Даже нямаше кръв, но си спомням още, как го нося, а то ми виси на пръста... Joy

За сметка на мен, мама е страхотна паника, гнус я е от всякакви буби и мишки, а от змии изпитва панически ужас. Аз пък съм запланувала следващият домашен любимец да е змия! Ще видим докъде ще го докарам...
Animal Snake

# 1 704
 • Мнения: 4 719
Щерка ми още в детската градина беше, един ден ме информира: "Мамо, божите кравички са много вкусни"
Сигурно съм изквичала, защото тя реши да ме успокои: "ама ние само главичките им ядем и само когато госпожата не гледа..."

# 1 705
 • Мнения: 30 502
Цвете мое, ти все пак си ветеринар.

# 1 706
 • Мнения: 25 882
Няма да търся снимка на божа кравичка, извинете ме!
Вчера помагам на момчето с оцветяването на една рисунка. Е, топнах си на няколко пъти четката в чашата с чай, вместо в чашата с вода за боичките.

# 1 707
 • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 • Мнения: 27 620
аз не съм. Simple Smile не ме е страх от животинки, инсекти, май и от змии не ме е страх.
само хлебарките ме изкарват от релси.
Горинич беше на годинка, когато хвана един скакалец и го подаде на любимата кака сервитьорка на плажа. Simple Smile ясно е кой го е научил, нали? Wink  добре, че чашите не се счупиха, а вика ѝ се чу чак в Одеса.
беше на три когато му хванах гущерче, погали го по кожата за да види, как в едната посока е гладко, а в другата - грапаво. научи и че не се хваща за опашката, защото я къса за да се освободи.
хващала съм му раци, рибки, даже един зарган на плажа.
преди година-две, преди едно състезание в БАН и сам си хвана гущерче за да го покаже на другите деца. Simple Smile тогава разбра, че не всички го приемат добре.

# 1 708
 • Мнения: 4 276
Смея се с глас. За богомолките не съм проверявала дали боли при ухапване,  за миризливите учениците ми знаят, че не ядът хора, но съм ги информирала колко жестоко е ухапване от калинка. Гледаш ги едно миловидно, а толкова жестоко хапе.
st. Dobri от една партия сме, бебета жабчето, игра с червеите избягали от кутийката когато сме за риба...

# 1 709
 • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 • Мнения: 27 620
хапят зверски, хищници са все пак - и богомолките и калинките.

Общи условия

Активация на акаунт