Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Номинации за най-голяма муня (тема 3)

 • 212 624
 • 2 008
 •   4
Отговори
# 1 725
 • Мнения: 336
По темата за бобулечките и хлебарките хапят. А тези големите летящите са ми кацали по носа, главата, раменете редовно. Летяли са ми в хола. Луда работа. Писъци и чудо. Ама вече им свикнах. А пък мм как подскача като ги види, изстрелва се като ракета.

# 1 726
 • Майничка
 • Мнения: 9 120
Няма да забравя една селска бригада в гимназията, бяхме всички момичета от клас в стая, общо 2-3 стаи в бунгало. Лято, пълно с житни бегачи, едни такива черни и твърди. И от бунгалата цяла нощ се чува "бззз", "туп", "А-А-А" (светва лампа), "пляс-пляс-пляс" (лампата угасва) и тишина. След малко процедурата се повтаря в съседната стая...

# 1 727
 • Мнения: 4 744
Спах в една стара къща преди години, цяла нощ се чуваше как нещо се катери по стената и после бзззззззз - туп пада надолу. Милион пъти скачах да търся зверовете, мятах завивки и чаршафи - нищо не се вижда из стаята! Сутринта установих - разлепен тапет и между него и стената буболечка жътварка.

# 1 728
 • Мнения: 4 016
Втори курс в университета. Есенна бригада в Белозем. Квартирата беше отдалечена от центъра и докато се прибирахме вечер имаше стотици скачащи жаби по тротоарите, улиците. Ужасен ужасон. Прибирахме се на подскоци, за да не настъпим някоя, придружени с писъци. Още потрепервам като си спомня, много са гадни жабите, когато са на улицата. 🐸

# 1 729
 • Street of Dreams
 • Мнения: 10 686
Спах в една стара къща преди години, цяла нощ се чуваше как нещо се катери по стената и после бзззззззз - туп пада надолу. Милион пъти скачах да търся зверовете, мятах завивки и чаршафи - нищо не се вижда из стаята! Сутринта установих - разлепен тапет и между него и стената буболечка жътварка.
Начи от тая къща щяха да ме изкарат с усмирителна риза. Joy

Освен ако няма начин да спя в колата или нещо такова.

Жаби бе съм виждала от малка, даже сега се чудя къде съм била, като съм ги виждала... Сякаш имаше постоянно разни настъпани и размазани по улиците, но вече няма.

# 1 730
 • Мнения: 4 744
За жабите и хората Joy
Местя се от къща в квартира на първия етаж. Цветята от терасата на къщата - в остъклената тераса на квартирата. Един ден чувам стряскащи звуци, излизам на терасата - двете малки зелени жабки, които живееха на терасата в къщата, са се били скрили в саксиите и си имам домашни любимци Grinning известно време живяха на терасата, която не ползвах, но след като времето се стопли, едната се вмъкна в кухнята и реших, че е време да се погрижа за тях. Хванах бегълката в кофичка от кисело мляко и я покрих. Другата скочи през терасата и драсна в близката градинка.
Дойде гаджето и тръгнахме към село. Въодушевено му показвам какъв подарък имам за него Joy
От толкова въодушевление съм разместила вестника, с който я покрих, и усетих как си подаде едното краче и се хвана за пръста ми със своите меки зелени пръстченца...
Така изпищях и я метнах, че надигнах тавана на колата и не спрях да пищя, докато той не отби колата. Изскочих в тъмното, а той откри жабата, пълзяща към стартера на колата, хвана я и я метна в полето. Аз пак писнах, че си искам жабата и да я намери, обаче уви, не я открихме. Още го подкачам как ми изхвърли подаръка в нивата...
След време в къщата на село се появиха две жабки, същите като предишните. Едната е тази и живее в заека  Heart


# 1 731
 • София
 • Мнения: 4 782
Ева, ама тя много красива тази жабка!
Симпатични са на външен вид (повечето), но предпочитам да нямаме близки контакти.
В къщата на едно гадже на времето се беше вмъкнала кафява жабка. В спалнята под леглото. Всички страсти у мен умряха в момента, в който я чух да пее романтични песни докато ние се отдаваме на ласки. Изхвърчах полугола на двора пищейки, че трябва да разкара жабата преди аз да влезна вътре. Добре, че беше тъмно.
След тази случка всеки път преди да влезем в спалнята го карах да проверява за жаби. Laughing

# 1 732
 • Германия
 • Мнения: 1 001
Eva+, началото на твоя пост ми напомни за този виц Laughing :
Скрит текст:
Живеехме в къща с много саксии с цветя на двора. Преди едно рязко застудяване, жената прибра много от тях вътре, за да ги запази. Оказало се, че един малък смок се бил сгушил в едно от цветята. Когато бил внесен вътре и се стоплил, се раздвижил и жената го видяла да пропълзява под дивана. И надала невероятен писък.
Аз, който в това време си взимах душ, изтичах гол в коридора да видя какво става. Тя ми каза, че има змия под дивана. Коленичих гол на пода, за да проверя. В този момент явно дошло кучето и ми завря студения си нос отзад, както правят кучетата. Аз обаче реших че змията ме е ухапала, изкрещях, подхлъзнах се и паднах на пода. Жената помисли, че съм получил удар, извика "Бърза помощ", покри ме с покривка и ми каза да не мърдам.
Докторите нахлуха, не обърнаха внимание на протестите ми и ме понесоха на носилката. Точно тогава смочето реши да се размърда под дивана, един от екипа го видя и изпусна своя край на носилката, което обяснява счупения ми крак.
Жената повика на помощ съседа, който се въоръжи с навит вестник и започна да ръчка под дивана. След известно време явно реши, че всичко е наред и каза на жена ми, че змията я няма. Тя с облекчение се тръшна на дивана и смочето, явно покатерило се между възглавниците, се размърдало. Тя, явно го усетила, изкрещя и припадна. Съседът се втурна да ѝ прави изкуствено дишане и точно тогава жена му влезе и го видя с устни върху тези на жена ми. Развика се като Джеки Чан и му нанесе страшен удар с пазарската чанта, от което пък и той припадна.
Сега вече и полицията вече беше дошла. Видяха двамата на пода, жена му с окървавена чанта и рекоха да арестуват всички, но ние обяснихме защо е цялата патардия - заради едно смоче. Те не ни повярваха, но точно тогава смочето реши да докаже истината и изпълзя. Единият от полицаите се стресна, подскочи и се преобърна през прозореца върху кучето, което пък на свой ред се стресна и драсна към улицата, където някакъв явно се опита да го избегне и се натресе в полицейската кола, която взе, че се запали.
Викнаха и пожарната, която в бързането си отнесе два стълба и спря тока и телефоните на целия квартал. Но пък загасиха патрулката. След време ме изписаха от болницата, оправихме прозореца, кучето се върна, полицаите си взеха нова кола. Мина известно време, с жена ми гледахме телевизия и по новините казаха, че се очаква рязко застудяване. Жената ме попита дали да не вземе да внесе саксиите вътре.
И тогава, господин съдия, я застрелях..

# 1 733
 • Варна
 • Мнения: 3 372
Добро утро, за 15 минути натворих две чудеса и съм баш за тук:
1. Изсипах нескафето в захарницата, а внимавам, ама не днес.
2. Обещах по обяд да занеса домашен хляб на съседка, вадя пекарната и о, изненада - с последния неизяден хляб съм хвърлила бъркалката ... Че и се сетих
кога точно ...
Сега мисля да кротувам цял ден, щото май съм в серия Joy
Хубава неделя ви пожелавам Simple Smile

# 1 734
 • Мнения: 10 227
Ще правя питка, слагам тестото да се омеси в хлебопекарната. След малко проверявам дали е станало - брашното си стои неразбъркано, макар че машината си върти. И как не - всичко съм сложила - брашно, мляко, мая, яйца, само бъркалките не съм. Ами да ги пишат в рецептата тези неща!

# 1 735
 • Мнения: 1 424
Ще правя питка, слагам тестото да се омеси в хлебопекарната. След малко проверявам дали е станало - брашното си стои неразбъркано, макар че машината си върти. И как не - всичко съм сложила - брашно, мляко, мая, яйца, само бъркалките не съм. Ами да ги пишат в рецептата тези неща!
И аз съм го правила в началото като си купих хлебопекарната..

# 1 736
 • Мнения: 3 906
Аз редовно го правих този номер, когато ползвах хлебопекарна.

# 1 737
 • Мнения: 4 744
Реших да прибера една кана високо в шкафа, бутнах една много тежка чаша, тя отскочи от плота и удари доволно пълна чаша с вино в ръцете на сина ми, който стоеше до мен и помагаше в отсервирането на масата. Чашата с вино се строши в ръцете му, като слава богу не го поряза. Резултат - от кръста надолу бях цялата във вино, прахме тежък килим от индийска вълна и малкото килимче в бокса, бърсах хладилника, пералнята, пода и всички ниски шкафове. А тежката стъклена чаша оцеля Joy
Мисля, че имам забито стъкълце в крака. За виното много ме е яд.

# 1 738
 • Мнения: 38 188
На някой му се е пило
Не се ядосвай

# 1 739
 • Мнения: 605
Номинирам майка ми:
Преди Коледа,в кухнята.Салата и основно трябва да се насипят в чинии,за да се сервират на масата.Аз съм се заела,за да я отменя.Обаче мама няма доверие на детето си и идва да упражни контрол (детето е вече с две свои деца,но знаеш ли какво ще сътвори в кухнята,ако не го провериш...)И се започва-не в тези чинии основното,в другите,дето са над печката,в ония високия шкаф,еййй две деца роди и не се научи в какви чинии се сервира основно ястие...И все в този дух...Аз кротко казвам висок е шкафа,не достигам исканата от теб посуда,но като държиш на тях,свали ги,ще пресипвам-мир да има.И мама доволна,че вечерята ще е сервирана в правилните чинии,отваря със замах високия шкаф,дърпа комплект чинии,които й се изплъзват и падат...Заедно с тях падат още два комплекта от по 12 броя-всичките върху керамичния плот на готварската печка.Плора така се счупи,че и реотаните на котлоните бяха размазани.На другия ден по спешност и с връзки се намери майстора да смени плота,ама за след два дни,че много зает
И това само заради правилните чинии,в които единствено може да бъде сервирана вечерята.
Да казвам ли,че въпросната вечеря се състоя посред нощ и някои наблегнаха на алкохола,а други нямаха апетит.Заради едните правилни чинии...

Общи условия

Активация на акаунт