Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 4
Здравейте!
Тази година завършвам и много искам да кандидатствам в СУ със специалност Комуникационен мениджмънт. Опитах се да намеря максималния и минималния бал през изминалите години, но се оказа че университетът е спрял да ги побликува.
Много ще се радвам ако някой има тази информация и я сподели. Също така ще се радвам да чуя мнение ако някой има такова.
Благодаря предварително!😃

# 1
  • Бургас
  • Мнения: 54
Здравей! Моята дъщеря завършва тази година и също гледахме за тази специалност. Това, което успях да намеря- че е нова специалност и бала, с който се е влизало е 24. Тоест това е максималният. Дано не те подведа, но това е ,което аз успях да открия. Ако има по-запознати дано пишат.

# 2
  • Мнения: 64
Здравейте!
Комуникационен мениджмънт е нова специалност, която се предлага във Факултета по журналистика и масова комуникация от 2018/2019 година.
Ще споделя част от минималните балове за момичета, държавна поръчка, редовна форма на обучение (задочна форма на обучение за момента липсва):

2018 година:
първо класиране: 24,00/24,00

2019 година:
първо класиране: 23,68/24,00
второ класиране: 23,44/24,00
трето класиране: няма приети

Учебната програма е качена тук: https://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/universitet_t/fakulteti/f … ALutuFQ7ZyU3I4eOI
Все още няма яснота какви дисциплини ще се изучават през трети и четвърти курс.

Общи условия

Активация на акаунт