Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 497
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 420
Е как хем на 21 има 8 годишна връзка, хем първата ѝ целувка е на 18. Пак лъже и маже като дърта ц...

На Антоанета ѝ няма нищо на облеклото, но правило са отбелязали горе. С такова облекло ще изляза на кафе, до мола да си свърша нещо, няма да ида на събитие така

# 3 421
Нещо съм изпуснала, та да питам вас - Йоана и сестра й в новия клип на Лидия ли участват - този, около който стана скандала с нацистите в него?
Те си слушат чалга момичетата, а и се имат с тези новите певици и Галин покрай уеб сериалите, в които участват. Във видеото за рождения ден на сестрата на Йоана имаше потресаващи (за мен) кадри от дискотеката - гюбеци и мятане на салфетки. Но щом така се забавляват, няма лошо.

# 3 422
Adoralova, аз съм съгласна с теб, че можеше да се нагласи малко и да подбере по-удачен тоалет, малко повече грим, някаква семпла прическа... Просто на фона на останалите две на мен лично ми изглежда много добре. За мен дънките са облекло за свободното време, а за нея това е и професионален ангажимент.
Четох ви коментарите за Йоана, но не знаех за какъв клип иде реч и сега погледнах. По-тъпо, пошло и с лош вкус видео не ми хрумва. Аз много не съм на ти с чалга изпълнителките от последните години, но по принцип не ми пречат и не ги плюя. С гореспоменатия бъдещ съпруг се загаджихме, когато песента "Палатка" беше голям хит и бяхме прегракнали от пеене. Joy Не съм антифен един вид. Но е адски тъпа идеята на клипа и се чудя не можеше ли един обикновен затворник да е любовният обект на лирическата героиня, та точно нацист го направили. Никога не бих си сложила името в такъв клип, не знам защо Йоана и сестра и го правят, но оставя лошо впечатление. Има теми, които не са удачни за експлоатиране в поп-фолк-клиповете и това е една от тях.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 22:26 от Не се сърди, човече

# 3 423
Е, тя може да го е обичала от 8 години, въпросът е той отколко я е обичал Joy
Тя ми прилича малко на тип преследвач .

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 22:26 от Не се сърди, човече

# 3 424
  • Варна
Ели от Нова година доста се загуби.... Тя беше писала, че януари нещата не са й вървяли по план, дано скоро качи видео.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 22:24 от Не се сърди, човече

# 3 425
Полина не я следя, тук виждам по някоя снимка и не знам как е изглеждала преди. Но мисля, че е нормално след раждане една жена да не изглежда в топ форма. Детето й е на няколко месеца, не е минало толкова много време, че да си възстанови формата.Има хора, които за няколко месеца са супер, но в масовият случай не е така,  кожата ти се променя, тялото ти се променя, недоспиването си оказва думата. Та, според мен е нормално да не изглежда толкова свежа, колкото е била някога.

# 3 426
  • Някъде там
Полина не я следя, тук виждам по някоя снимка и не знам как е изглеждала преди. Но мисля, че е нормално след раждане една жена да не изглежда в топ форма. Детето й е на няколко месеца, не е минало толкова много време, че да си възстанови формата.Има хора, които за няколко месеца са супер, но в масовият случай не е така,  кожата ти се променя, тялото ти се променя, недоспиването си оказва думата. Та, според мен е нормално да не изглежда толкова свежа, колкото е била някога.
Ние говорим за коригирани устни и вежди...Тя до преди тези корекции изглеждаше много по добре, нищо че беше скоро родила.

# 3 427
daviz, не са само вежди и устни, но виж, аз просто си изказвам мнението, нито споря, нито мисля, че мнението ми е единственото валидно

# 3 428
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Полина сякаш изведнъж от свежо момиченце се превърна в майка и съпруга.Може би е нормално,но при нея нямаше преходен период и затова ми изглежда олелчена.Дрехи,външен вид..има разлика определено.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 22:25 от Не се сърди, човече

# 3 429
На мен винаги ми е била леко “лелска”, има такова излъчване

# 3 430
  • София
Чета сега за драмата с Типично, странно ми е, че Николай е рипортнал видеата като крадени, в крайна сметка той е напуснал сам, 2 години + по-късно, когато каналът се е разраснал доста, той се е сетил. Можел е поне да пише лично на Филяка, че това няма да стане с преименуването и да постави условия. Ако не ги изпълни, да действа тогава. Тъпо е да се изтрият всички клипове, предвид, че хората искат да ги гледат.

Разумен вариант ми се струва да им превежда парите от всички гледания на старите видеа. Аз не съм го гледала тоя сериал, но явно хиляди го гледат и страдат, че ще се изтрие каналът.

# 3 431
За Йоана. Чалга слушам и аз за забавление, не се притеснявам от това. Вече дали искам да разпространявам кръшни танци, оскъдно облекло и салфетки в нета - не, предпочитам да са за личния архив 😁  но пък е хубаво да подбираш хората и проектите, с които се асоциираш съзнателно, а от тази гледна точка, точно този клип и тъпотията с нацистите..

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 22:28 от Анонимен

# 3 432
  • Варна
Относно външния вид на Полина, не мога да кажа, но за мен мега голяма промяна в лице има при Пепе. Преди е била много свежа, а сега особено очите й са направо с друга форма... А е мой набор, макар че аз не съм критерий, нямам деца, че да се сравнявам с нея относно визията.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 22:28 от Не се сърди, човече

# 3 433
Моля да ме насочите къде мога да прочета за драмата с Типично, че не се ориентирам. Благодаря ❤️

# 3 434
Йоана публикува видеото за ринопластиката. Мисля, че някои от вас бяха заинтересовани.

Общи условия

Активация на акаунт