Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 485
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 435
Само като почна видеото на Йоана и си помислих- “Боже, какво си е причинила?”
Такъв чар й придаваше носът, сега го е докарала до подобрена версия на зурлата на Преслава.
След като го изгледах цялото- профилът все пак ми хареса, въпреки че извивката е не по нейно желание.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 08:50 от Maya Petrova 601620

# 3 436
Още съм на втората минута от видеото и бих казала - прекрасно носле се е получило! Най - важното е тя да се чувства добре, а смятам че и отива. Преди я намирах за много красива и интересна, а сега я намирам за повече от красива. Жени тип Валери и Денина са ми прекалено класически и безинтересни, докато Йоана определено хваща окото, различна и чаровна.

# 3 437
Йоана Йоко ми е странна. Хем ми е доста грозновата, хем ми е някак магнетична и интересна. Разголените й снимки са ми отвратителни и не на място. Само те са ми достатъчни да не я харесвам. Не знам защо една 30+ жена би имала нужда да качва такива снимки в еротични пози, освен ако не избива някакви комплекси с тях.

# 3 438
Daviz Heart

Sunflower Simple Smile напълно споделям мнението ти!
Разтапям се, когато чуя за дълги връзки. Вярвам в сродните души и няма нищо по-прекрасно от това да се намерят на ранен етап и да имат повече време заедно Simple Smile Heart Heart

Изгледах видеото на Йоана, защото малко преди нея също имах такава процедура. Според мен каза някои глупости и като цяло ми беше доста неприятна.
Клипът ѝ ме натовари, супер дълъг, с много излишна информация.

# 3 439
  • Light of Zartha
Има някаква харизма в нея(Йоана Йоко), не е от типичните красавици - барбита и с тъмната коса още повече изпъкват очите ѝ. Русата Йоанна също е страхотна, но по сладък, барби начин.

# 3 440
И аз не харесвам пошлите снимки на Йоана, но преди беше адски секси жена,  уникален нос имаше.
Казвам имаше, защото към 60%   от чара й вече е изчезнал,  дори не ми се ще да изгледам цялото видео. Това ме спира да си направя и аз, въпреки че по стандартите трябва да не го бавя.  Римски нос с гърбица или крив, не е актуален и вече всяка 5 имам чувството, че си прави носа.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 11:54 от passionbiojuniper

# 3 441
Да, определено като се нагримира изглежда много добре и цветът на косата много й отива. А малката Йоана толкова да ми харесваше с кестенява коса!

# 3 442
Какво ще рече, че някой нос не е актуален? Голям праз. Ако и носовете си сменяме според модата, направо не ми се мисли.
Нямам желание да я гледам тази Йоана след няколко снимки тук и два пъти отваряне на профила и в инстаграм. Много пошлост, твърде много.

# 3 443
Носът ѝ преди е бил пак след ринопластика, така че не виждам голяма драма в сегашната процедура. Хубава е идеята ѝ, нослето ѝ определено е много по-хубаво, избрала е един от най-добрите специалисти, но има нещо много селско в нея, което ме дразни. Както и повтарянето на една и съща информация. В крайна сметка влога не е лайв, може да контролира какво ще представи на публиката си.

# 3 444

къде го е правила? Не искамда ѝ въртя трафик

# 3 445
Хубав нос се е получил, в профил ми хареса и предполагам, че щом спадне оттокът ще е още по-добре. Изглежда естествен, но....видеото започна, тя беше с новия си нос и след това тръгна интрото на канала и' и само си казах колко по-добре изглеждаше преди. Неведнъж съм писала, че я намирам магнетична въпреки, че повечето и' снимки са твърде пошли за мен.
В крайна сметка, както и тя каза, лицето си е нейно и важното е тя да се харесва, аз лично съм разочарована, защото сега ми е обикновена и безлична, чак ме е яд. Жалко.
И аз неведнъж съм се замисляла за операция,  но при мисълта, че повече няма да съм си аз се отказвам и тогава си мисля Ами щом се страхувам, че няма да съм аз значи си се харесвам и нямам нужда Grinning

# 3 446
Не харесвам интервенциите по прищявкя, а само при медицински причини. Дори и да го направиш по собствено желание, защо го споделяш? От неувереност, от чувство на несигурност? Еми трай си и се наслаждавай на собствената си неувереност... И комплекси... Винаги ще има по-красиви, по - свежи и тн.

# 3 447
Йоко е много красива.  Нетипична красота, която се запомня. И много секси.  Самото й излъчване. Това обаче за носове по калъп не го разбирам. За мен беше напълно излишна тази интервенция.  Освен ако не е нещо фрапиращо грозно и несиметрично, са ми излишни такива намеси.

За Пепе сте казали - не е аутфит за събитие. Простее, вулгарно е. Колкото и да е слаба, не умее да се облича според повода. В стремежа си да си подчертае кокалите, изглежда неадекватна към съответното събитие. Все си мислех, че към края на тиийнеджърските години изчезва меракът за кроп топовете. Скоро си разглеждах стари снимки.  Последно съм носила такива на 20 г. и не е поради причина телосложение...

# 3 448
Ох, това с връзките от училище не знам как и защо тръгна от Гера. Ако помните нейна съученичка беше писала в темата наскоро, че няма спомен с момчето (по спомен Ради) да са ходили много. И това за 8-те години връзка не знам тя да го е споменавала, някой тук го беше написал. От нейните видеа съм запомнила само, че на 18 е била първата й целувка и че годеникът й е бил във финансовата сфера (ама разбира се!). Grinning

# 3 449
Във финансовата сфера значи, че е залагал в фбет или други такива сайтове. Аман от такива финансисти.

Общи условия

Активация на акаунт