Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 639
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 240
Брей, брей, Филяка вече love ли е? Колко бързо хората си менят чувствата!
Иначе и аз така викам на мъжО, ама на български, понеже съм завършила в СУ, а не в Англията.

# 3 241
  • София
Скрит текст:
The boomerang is back. Лигла 🙄

# 3 242
За мен беше непонятно "криенето", още повече, че всички знаеха, хора ги бяха забелязвали по София, феновете и непрестанно я подпитваха в коментари, а и датският принц нямаше проблем да си покаже латината в момента, в който обявиха преструктурирането. Мен като двойка не ме дразнят, смятам, че си подхождат, дано се получат нещата за Пепето вече от третия път.

# 3 243
На Любо видеото нито в иронично, нито забавно, за мен си избива комплекси на гърба на коментарите. Много грозни реакции показа -“да ти пикая на...” , ако не беше дошло от него нямаше да реагирате така.

Последна редакция: чт, 27 фев 2020, 20:36 от Не се сърди, човече

# 3 244
Скрит текст:

За мен смущаващото във въпросното стори не е Пепе, а Филяка, който праща целувка, незнайно на кого.

# 3 245
Ооо, Пепе пак с невероятен стил (защо няма повръщаща емотиконка?).. Ама с Филяка са си точно един за друг, еднакво инфалнтилни

# 3 246
Никола Терзиев ми е от приятелите във Фейсбук. Познаваме се, така да се каже, покрай една група, в която членуваме и двамата. Нямам нищо лошо да кажа за него, отдаден баща е, но каналът му не представлява особен интерес за мен.

# 3 247
Скрит текст:
Очаквам видео от Пепе "как намерих любовта" или нещо от сорта 😂

# 3 248
Прерових канала на г-н Терзиев,класациите ми харесаха,макар да има още ен-на брой ютубъри с подобни,за останала част от контента нямам мнение тъй като не съм запален геймър/това поне преобладава/.Разбирам ,че е прохождащ,дано намери своята ниша ,в която да твори,нещо ,с което изпъква от останалите и привлече още аудитория Simple Smile
Разбирам или поне се опитвам да вникна и съчувствам на семейната му ситуация,чудно ми става  от разнопосочните неща ,с които се захваща..ютубър,кандидат за кмет..

# 3 249
Boomerang-ът е на Поля, а приятелите Им - Патрик и Филип - си пращат целувки един на друг. Пепе изглежда свежа и е добре облечена. Не разбирам какво е възмутителното и смущаващото, двете двойки изглеждат добре и си отиват

# 3 250
Не мога да кажа, дали ще се гледа, ако снима дъщеря си, вероятно на майките може да е интересен. Аз деца нямам, а тези теми са толкова въртени и сукани до припадък от други влогърки. А и на малко дете мястото му не е в тубата да печели абонати за родителя си.
Каналът му много наподобява този на Клашъра (който също не гледам). Просто не ме интересуват темите.
Виж, ако е нещо свързано с фотография или пътувания, по бих се заинтересувала.
Засега изглежда сякаш много теми го вълнуват и не знае в коя да се съсредоточи. Трябва да си избере една ниша и да си я развива.

# 3 251
Пепе си е облечена съвсем добре тоя път (в бумеранга) . На бялото черно не мога да кажа. Блюзичката е много хубав цвят.

# 3 252
Последни новини от мега култовото събитие и познайте, кои са присъстващите:
Скрит текст:

# 3 253
Пепе си е облечена съвсем добре тоя път (в бумеранга) . На бялото черно не мога да кажа. Блюзичката е много хубав цвят.

Подкрепям!
Освен това имам подобна със същия цвят.

# 3 254
Скрит текст:
Очаквам видео от Пепе "как намерих любовта" или нещо от сорта 😂
Каква семейна идилия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт