Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 514
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 345
Харесват ми краката на Коцка, но може ли, мооооже ли да се докараш да изглеждаш толкова евтино и вулгарно!?!?! Бля
Пепе се е облякла като ученичка от началото на века, такава асоциация ми навя.
Полина е карикатура. Аз не харесвам нито поправените зъби, нито новата уста, вежди, въобще, в лицето прилича напоследък на нещо като нищо. Облечена е безвкусно, но абсолютно незабележимо, въпреки облещения сютюен.  Mr. Green
И тва да си секси, така и не разбраха, не е непременно свързано с показване на плът/бельо.

Да добавя към това на Иваничка пусната малко по-назад снимка с подаващата се фатална черна дантела. Не е секси, не е яко, евтинее.

# 3 346
Извинете, коя е Анелия и какъв е канала и?

# 3 347
И трите са зле, но Полина и Константина са по-зле.

# 3 348
  • Някъде там
Съгласна, Лора е винаги адекватно и приятно облечена - модерно, без да се изхвърля. Аз като цяло харесвам нейния стил. Само че тя не е от най-популярните и остава малко в сянка.

Ако за Лора от empurplebylori говорите и за мен тя се облича най-добре.
Харесвам и стила на Денина и още няколко други момичета които имат блогове само и не са толкова известни.
От много известните никоя не ме грабва със стил.

# 3 349
Извинете, коя е Анелия и какъв е канала и?
На 1-ва страница я има, както и 99% от обсъжданите канали и блогове. Aneliya's Channel - Анелия от Англия.

# 3 350
Сутиенът на Пепе не се вижда на снимката, блузата е по тялото и формата му се очертава, но какво трябваше да направи в случая? Да го остави вкъщи ли 😁

# 3 351
  • Варна
Аз мисля, че коментара е за този на Полина, защото блузата прозира.

# 3 352
  • Някъде там
Сутиенът на Пепе не се вижда на снимката, блузата е по тялото и формата му се очертава, но какво трябваше да направи в случая? Да го остави вкъщи ли 😁
За този на Коцка..
Сутиена е с релефна щампа,  коренно различна от тази на прозрачната блуза на правоъгълници. Можеше да избере изчистен сутиен.

# 3 353
И на трите им се виждат сутиените, егати смеха...

# 3 354
Добре,че само сутиените се виждат Blush

# 3 355
Анелия е СКУКА! Може ли клипът ти да започне с един калъп масло? Честно... не знам защо се пъне. И ръцете ѝ всеки път приличат на някакви бабешки. "Сега ще ви покажа какво взех на Красимир"..."Няма да ви покажа, защото е опаковано".. Айде, бягай и скука!

# 3 356
И трите са се облекли изключително неподходящо...

Като стил на обличане харесвам Денина, колкото и да ми опротивя напоследък. Също така и Алекс, макар че тя каквото и да сложи ми е все приятна за окото. Погледнах и Лори - много стилно момиче!

Доста ограничени са ни инфлуенсърките откъм нюх към модата.

Следя една американка, която мисля, че съм споменавала тук fashion_jackson... Много ми харесва стила ѝ, а дрехите ѝ са сравнително евтини и прави колаборации с различни онлайн магазини. Но не като Денина да намери и да се изтипоса пред някое инстаграмабъл място и да напише специален блог, а снима вкъщи, споделя кое според нея е хубаво, дава насоки кое с какво може да се съчетае според нея.. Много лек канал. Малко е скучна, защото няма много цветове в дрехите ѝ, но ми харесва.

# 3 357
МагиСан се беше облякла не лошо за събитието.

# 3 358
Следя една американка, която мисля, че съм споменавала тук fashion_jackson... Много ми харесва стила ѝ, а дрехите ѝ са сравнително евтини и прави колаборации с различни онлайн магазини. Но не като Денина да намери и да се изтипоса пред някое инстаграмабъл място и да напише специален блог, а снима вкъщи, споделя кое според нея е хубаво, дава насоки кое с какво може да се съчетае според нея.. Много лек канал. Малко е скучна, защото няма много цветове в дрехите ѝ, но ми харесва.
Благодаря, много ми харесва, последвах я в Инстаграм. Има ли УТ канал, нещо не мога да я намеря?

Аз от време на време си пускам Naomi Boyer - прави приятни видеа на модна тематика и ми харесват визиите ѝ, въпреки че е поне 20 см. по-ниска от мен и ми е трудно да си представя как нещо би ми седяло на мен.

# 3 359
Аз не виждам нещо лошо в облеклото на Пепе, не й виждам и сутиена, за разлика от на другите две. Споделете какво не ви харесва в облеклото на Пепе.

За мен най-лош стил има Ивана - тя е буквално зарината от безплатните дрехи на шийн, други fast fashion марки, по цял ден седи и гледа пинтерест и инстаграм, но никога не съумява да съчетае добре цветове и материи и затова всичко изглежда много пошло и евтино. На последната й снимка - бюстието, половерът, жилетката, велуреният панталон се бият един с друг, а червеното червило внася допълнителна доза кич. Има спешна нужда от консултация със стилист или да намали обема на дрехи, за сметка на качеството им. Но иначе хаштаговете са топ - лондонбейб, лондон стрийтстайл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт