Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 835
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Да, публични са - от инстаграм профили с хаштаг otkradnatjivot, тагнати актьори и тн.

# 136
Като стана дума...
Напишете какво искате от новия сезон. Имате право на едно желание Stuck Out Tongue Winking EyeBlush

# 137
  • София
Като стана дума...
Напишете какво искате от новия сезон. Имате право на едно желание Stuck Out Tongue Winking EyeBlush

Едно желание казваш Simple Smile Ето моето:
Не искам Марио да казва, че се страхува, а да е самоувереният и с голямо его хирург, подобно на пети сезон.

# 138
Доне, ако става дума какво искаме за Марио и Зорница само, аз искам да имат хубава и смислена история с хепи енд. Grinning Toва се брои като едно желание нали? Joy

# 139
Дай нещо конкретно де Joy
А и те хепи енда вече го имат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
  • София
Хахах, Яни, как едно, това е едва половин желание. 😂😂😂
Не знам, но аз съм оптимист, което не е типично. Решила съм си, без да знам защо, че това ще е последният сезон на Диана и Велислав и мисля, че ще е щастлив за тях. Дано не ме опровергаят, в частта с щастието де. За другото може и да греша.

# 141
Ако започна да изброявам конкретни неща няма да се огранича с едно желание. Grinning Значи щом имат хепи енд остава частта с хубавата и смислена история. Grinning

Роси, надявам се да не им е последен сезон и там да те опровергаят. Grinning A иначе в това половин желание влагам много неща. Wink

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 21:54 от yanitsa.s

# 142
Аз искам да има някаква екстремна ситуация, в която Марио да наруши всички болнични правила, за да геройства, Зорница да му помогне и после да се чудят дали няма да го уволнят дисциплинарно, защото е непокорен, а той да се пали в стил "е да оставя човека да умре ли" Grinning
Като пожелание ако може Марио да обещае да счупи нечия глава Joy

# 143
Аз искам да има някаква екстремна ситуация, в която Марио да наруши всички болнични правила, за да геройства, Зорница да му помогне и после да се чудят дали няма да го уволнят дисциплинарно, защото е непокорен, а той да се пали в стил "е да оставя човека да умре ли" Grinning
Тези неща ги правеше другият Ковачев Stuck Out Tongue Winking Eye
И го скъсахте от критика Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
Тези неща ги правеше другият Ковачев Stuck Out Tongue Winking Eye
И го скъсахте от критика Stuck Out Tongue Winking Eye
Rolling Eyes

Другият Ковачев отнасяше критика по други параграфи.

# 145
  • София
Моски, обещанията за счупена глава и пациент в спешното са гарантирани. Малкият изглежда е идеален кандидат за пациент ка Ковачев.

И аз искам екстремна ситуация за Марио, но ми се ще да пострада. Зорница да вършее из болницата, да вдигне всички на юруш, а ние тук, или поне аз, да леем горки сълзи и да ми иде да взривя сценаристите.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 22:13 от rosi_ta

# 146
Ооо, това Ковачев да пострада го искам от 3 сезона вече. Ама все не се случва.
Нали ти е ясно, че ще оцелее? Joy

# 147
  • София
Ооо, това Ковачев да пострада го искам от 3 сезона вече. Ама все не се случва.
Нали ти е ясно, че ще оцелее? Joy

Ха, само това остава, да го гътнат😂😂😂

Всъщност, ако наистина трябва да е едно желание, то би било следното. Искам да ме развълнуват така, както ме развълнуваха в пети сезон.

# 148
Щом имам право само на едно желание, ще кажа така - нека сценаристите не съсипват това, което се случи в сезон 8, и, каквото и да става, Марио и Зорница да минават през него заедно Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 22:27 от dimchetod

# 149
Искам настроението и разговорите в темата да са такива, каквито бяха през лятото между 5ти и 6ти сезон.
Някои потребители също ми липсват.

Общи условия

Активация на акаунт