Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 868
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Знам, така е, съгласна съм! Обаче понеже си го обичам Марио и понеже не смятам, че заслужава такова унижение, предпочитам да излезе чист от тази каша. Това не означава, че няма право да е бесен на Зорница. Мисля си, че е време да си разменят малко ролите и тя да тича след него и да му се извинява, а той да се крие по коридорите и да се цупи (хахс това изобщо не си го представям как ще се случи, ама..)

# 541
Въпрос - има ли някъде казано или написано, че Зорница ще предложи да им скроят номер? Може да е идея за разнообразяване на..любовния живот?

# 542
Чета, чета и ми излиза пара от ушите 😂. А още не сме видяли епизода.
Зорница пак взе да ми почернява 😤.
Роси, с теб съм - време е Марио да тегли чертата и тя да тича след него.

# 543
В болницата, по време на смяна? Дружно ще си разнообразяват любовния живот? Joy

Има го, Дона, в анонса:

д-р Огнянова ще вземе нещата в свои ръце, предлагайки на д-р Стилянова и д-р Хинова да задействат плана си за отмъщение. Какво общо има той с белезници?

# 544
  • София
Дрийми, още имам надежда, че нещата може и да не са такива каквито изглеждат и накрая да не е толкова зле, колкото си мислим.
Идеята е тъпа, дано поне реализацията и да е на ниво и има положителни последици за героите. А Велислав и Диана предполагам са се смяли докато са снимали тези сцени.

# 545
В болницата, по време на смяна? Дружно ще си разнообразяват любовния живот? Joy

Има го, Дона, в анонса:

д-р Огнянова ще вземе нещата в свои ръце, предлагайки на д-р Стилянова и д-р Хинова да задействат плана си за отмъщение. Какво общо има той с белезници?
Ами да...възможно е...де да знам. Нека видим епизода първо. Може промото да е заблуждаващо

# 546
Ще пасувам до след епизода , защото  този велик план  е направо малоумен . Но какво ли могат да измислят  някакви каки , които  се изпонапиха от бутилка вино .
"Шегичката" е толкова просташка , как ли щяха да реагират те , ако някой им беше направил същото  и ги беше изложил пред колегите .

# 547
  • София
Ми като ви казвам, че Марио и Зорница не живеят заедно, вие - не, та не. Явно все пак не споделят общо жилище, след като им се налага да приложат практики за разнообразие в любовния живот в болницата Simple Smile

Шегувам се, и промото и анонса говорят, че ще им скандал, някакво недоволство и Зо и компания ще скроят номер на мъжете си.
Що се впрягате??? Аз нямам проблем с номера, имам проблем с последиците и се надявам да има такива, а не всичко да остане да виси във въздуха.

# 548
Дайте да гледаме откъм веселата страна. Всички в болницата са един дол дренки, пред кого ще се излагат и унизяват Joy Предполагам е замислен като забавен епизод. По-вероятно е да не им се получи и да окаже безинтересна простотия Stuck Out Tongue Winking Eye, но чак толкова вживяване кому е нужно.

Но какво ли могат да измислят  някакви каки , които  се изпонапиха от бутилка вино .
Хахаха, друг е тренинга  в Бар Hаздраве Joy

# 549
  • София
А тъй, Злати. Приготвила съм се да се посмея, а и да ти кажа, като гледам Марио в анонса, се чудя, дали Диана и Велислав не са изпопадали от смях докато са снимали.

Лошото е че нямам капка вино вкъщи. Ще карам на вода Sad

# 550
А тъй, Злати. Приготвила съм се да се посмея, а и да ти кажа, като гледам Марио в анонса, се чудя, дали Диана и Велислав не са изпопадали от смях докато са снимали.
Hяма начин да не им е било смешно. И в самата сцена се вижда как се смеят, това няма как да е само игра Joy Извън снимките сигурно са имали почва за още повече шеги и закачки.

# 551
Ей така ви искам Kissing HeartBlush
Аз вече отворих Бар Наздраве, че ми трябва за смелост

# 552
Чакай, ТИГРЕEE Joy Joy
Mи тигър си е пък...по китайския хороскоп Joy

# 553
  • София
Чакай, ТИГРЕEE Joy Joy
Mи тигър си е пък...по китайския хороскоп Joy

Хаха, Златиии, Тигреее!!! Още не вярвам на ушите си 😂😂😂🤣🤣🤣
Какъв тигър, той се държи като един писан. Чакам го да покаже малко нокти и зъби

# 554
Даааа, хайде Тигреее, покажи ги тези зъби 🐅🐅🐅!

Само децата не знам накъде ще гледат днес. Че и оня садо мазо .....

Общи условия

Активация на акаунт