Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 866
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Дрийми, след посещението рязко ще се повиши интереса към лекрската професия сред младото поколение.

# 556
Момичета, аз ще гледам на запис. Така че разказвайте!

# 557
  • София
Май Марио трябва да преосмисли отношението си към една жена.

# 558
  • София
Зорница си заслужи целия хейт досега....

# 559
Кажете какво стана?

# 560
  • София
На мен ми стана тъпо, че излъга Марио за бременността.

# 561
Нищо не оправдава поведението на Зорница!!!!!!

Шега - шега, но да го подведе с евентуална бременност, която Марио така чака и се вълнува, е мега малоумно.

# 562
Зорница май изрина дъното?

# 563
Зорница и Марио чак скандал не са си вдигали, но той й каза пред Пенев и Врабчев, че напоследък е станала непоносима покрай положението в отделението й. Това според мен си беше гадно, така звучеше, най-вече, защото беше пред ония двамата. После тя отиде при него, за да го подмами и му каза, че май й закъснява, да отидат да проверят в кабинета на Захариев, Галя й била разрешила. Като отидоха той я гледа на ехографа, не откриха нищо и тя му предложи да направят опит за бебе там на момента. Съблече го, завърза го и преди да излезе му каза, че сега има време да помисли над отношението си към жените. На Марио тоя номер разбираемо не му хареса, провикна се да спре с тия детинщини, но нея я нямаше. После Галя нарочно накара Петър да ходи да го отключи, каза, че откачалката Огнянова го завързала за магарето, обаче нарочно му даде грешен ключ и двамата останаха зад паравана. Вкара тия от министерството в кабинета и нарочно го дръпна да се види, че са там. Така тя отмъсти на Петър, защото й е взел проекта.

И аз мисля, че това с бременността беше гадно, другото не ми е голям проблем. Едно е сигурно - Марио много ще се сърди на Зорница сега. В нейна защита ще кажа, че докато вървяха към АГ-то Галя я убеждаваше нещо за плана и Зорница се колебаеше, струваше й се прекалено, но се съгласи, затова си мисля, че доста бързо ще се осъзнае и ще дотича да се извинява на Марио.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 21:28 от yanitsa.s

# 564
  • София
Еее Яни, Зорничка започна, че напоследък много я дразнел 😂😂😂

# 565
Яни, пропускаш само, че когато отиде при него, още с влизането й, той й се извини Simple Smile

Hа мен също ми стана най-гадно, че използва лъжата за бременността като повод да го заведе в кабинета.
A той отново трогателен Kissing Heart "Hищо де, сега започваме"...

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 21:47 от Zlаti

# 566
Еее Яни, Зорничка започна, че напоследък много я дразнел 😂😂😂
Оф, Роси, да ти кажа честно половината неща ги забравих докато пишех. Joy

Злати, мой пропуск. Wink

Айде има и промо: https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … olen-life-vtornik
Сега дали и мъжете няма да им скроят някой номер за отмъщение? Grinning Интересно ми е какво ще се случи като дойдат и жените там, показват ни само Галя и Петър как остават сами, а много ми се искаше да видя Зорница и Марио. Зорница и Лора ми се струват по-склонни да се извинят, но Галя злобата не я пуска и не отстъпва.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 21:27 от yanitsa.s

# 567
  • София
Аз мисля, че е време да чуем едно Извинявай от устата на Зорница.
Ох надявам се Зорница да не чака позволението на Галя, за да се извини.

Леле, Марио е пълен разкош в това промо. Колко му отива да е сърдит и наранен.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 21:39 от rosi_ta

# 568
  • София
Искам Марио да е сърдит на Огнянова поне до 48 серия, Гадта да я тормози и да й липсва рамото, на което да се облегне...
Ще я удуша!
... Май накрая ще има гневен sex

# 569
  • София
Малеее, във фейса направо ги съсипват. Толкова критики скоро не съм чела.

Общи условия

Активация на акаунт