Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 864
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Тези тринките много прекалиха, особено Зорница. Марио по никакъв начин не заслужава подобно отношение. Дано да устиска дълго време да е сърдит!

# 571
  • София
Ооо, не се надявам Марио да е сърдит, въпреки, че ми се иска. Един бар, питие и ще оправят отношенията.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 22:51 от rosi_ta

# 572
Според мен от всички най-много прекали Галя, защото тя нарочно ги изтипоса двамата пред хората от министерството. Ако не беше тя нямаше да ги видят. Зорница също сгафи с това, че използва предполагаема бременност, гадно беше, но поне не го направи със злоба и нямаше намеренията на Галя. Искаше да остане за тях двамата. Не трябваше да й се доверява толкова. Дано след тая случка да седнат, който трябва да се извини да се извинява и да спрат с тия глупави дрязги и недоразумения.

# 573
Съгласна съм, Яни, Галя е злоба в чист вид...по скоро имах предвид, че Марио не е човек, който заслужава подобно унижение.

# 574
  • София
Е как за тях двамата е искала да остане, пък прати Галя да отключва Марио?
Всяка от трите искаше да унизи мъжа до нея. Това беше начина на Галя. Тя не мислеше за Марио, мислеше как да си отмъсти на Пешко. За Марио трябваше да помисли друг

# 575
Ооо, не се надявам Марио да е сърдит, въпреки, че ми се иска. Един бар, питие и ще оправят отношенията.
Е, хайде да й врътне и той един номер и да са квит. Не е в негов стил де, ама може и да й е за урок на Зорница. Grinning

Е как за тях двамата е искала да остане, пък прати Галя да отключва Марио?
Всяка от трите искаше да унизи мъжа до нея. Това беше начина на Галя. Тя не мислеше за Марио, мислеше как да си отмъсти на Пешко. За Марио трябваше да помисли друг

Всъщност, да, права си. Може би не се изразих правилно. Но от друга страна да те завари цяла делегация от министерството, наред с ПР, директор и т.н. е доста по-гадно за мен, отколкото само един човек да те види така. Едва ли Зорница е мислела, че чак до там ще се стигне.

# 576
Ми, да беше помислила!

# 577
  • София
Ооо със сигурност не е мислела, че така ще стане, но и постъпката и беше безотговорна и унизителна, особено в частта с бебето. Нямаше право така да се подиграва с мечтата на марио да имат дете.

Мина кратко промо. Зорница е в бара, гледа по странен начин - между гузно, тъжно и разочаровано. Мазов спи на масата

Замислих се. Галя и Захариев ще се напият и май ще завършт заедно, лорчето ще си прибере Мазов. Нашите обаче не ги дават заедно. Дали наистина няма да видим Марио обиден и да си тръгне сам?

# 578
Хм, а Марио къде е? Дали не си е тръгнал сърдит и да я остави тя да премисля? Grinning

А, Роси ти си писала с мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579
Няма нещо, което да оправдава злоупотребата на Зорница с евентуална бременност. Всичко друго се преглъща.
Но от друга страна глупостите й ще доведат до това да ги гледаме тъжни и страдащи в бар - силно одобрявам Joy

# 580
  • София
Бързо една здравословно изглеждаща Пламена да се появи в бара 😂😂😂

# 581
Мисля, че от този епизод (още не искам да го коментирам) ще излезе нещо положително - Зорница в промото изглежда гузна и виновна и ще търси Марио, ще опитва да го спечели отново; той, от своя страна ще бъде поне известно време бездушен, мрачен робот.
Тя ще осъзнае грешките си, не е глупава, освен това дълбоко в себе си обича Марио (за разлика от едни други двойки). В момента не го показва особено...уфф
А Марио ще прости. То...това - любовта му към нея...е по-силно от него.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 23:19 от Donna P

# 582
  • варна
Е, нямам думи за този епизод! Зорница ми е черна направо...

# 583
Дона, и аз така си мисля. След тая случка и тя, и той ще се вземат в ръце и ще спрат да се карат за глупости. Каквото и да си говорим и двамата допуснаха грешки в поведението си, тя повече, той може би по-малко. Ще седнат, ще поговорят и могат да продължават с опитите за бебе. Wink

# 584
  • София
Марио да не бърза да прощава Anguished

Общи условия

Активация на акаунт