Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 848
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
Аз не очаквам да стигнем до раздяла.
Марио ще е сърдит и то с право, но Зорница ще му се извини и ще се разберат.

Тепърва очаквам още такива недоразумения, спречквания и драми.

# 601
  • София
Хаха, Моски, права си. Но явно и у Зорница има мъгляви мисли за раздяла. Тя го каза на партито.
Аз чакам да видя какво са измислили и дали Зорница ще си е взела поука от случилото се или ще си профължи по същия начин. Време е Марио да сгафи.

# 602
Провалих се с предположението за хормоналния дисбаланс😐
Двете безмозъчни патки извъртяха просташки номера на мъжете си , но Галя беше изключително подла и гадна 😲
Заради такива ненормални и вечно недоволни женици битува израза , че от жена не става инженер , лекар и т.н.
Гади ми се от тях.
За да има елементарна логика, Марио трябва поне за известно време да изпадне в състоянието " робот".Гаврата с него беше неоправдана .

# 603
Роси, интересно ми е каква ще е реакцията на Зорница, ако Марио сгафи. Реакцията й този път де, за нея думите му в лекарската стая бяха гаф.

# 604
Чета потреса и възмущението във фейса и идвам да кажа, че учудващо, но аз не съм потресена. Напротив, макар и краен, намирам епизодът за изключително поучителен докъде може да стигне злобата и жаждата за мъст на една жена (визирам Галя) и глупостта на друга, която съзнава с някаква част от мозъка си, че май не е редно да прави простотии, но вместо да ползва собствената си глава, ползва тази на злобната Галя.

# 605
За мен проблемът е, че Зорница не се усеща. И като гледам в промото как си седи с Галя , няма и изгледи да осъзнае как се държи.
Освен това подигравката с темата за бебето сама по себе си показва колко й пука.
Рязко й трябва нещо отрезвяващо.

# 606
А и другото нещо - Зорница неслучайно се хвана за жените. Нерационално, необмислено и глупаво, но тя в този момент се чувства смазана от мъжете и мъжкия свят. В който пациентите й мрънкат поред на номерата - ама аз искам доктора и тя е принудена заради сексизма да престъпи принципите си, но да оцелее. В който друг мъж в лицето на Тасев буквално я хвърли в бездната и й каза, че не го интересува как ще се оправя. В който години наред се е сблъсквала с подигравките на такива като Пенев и Врабчев. И накрая Марио й казва, че разбира Тасев и е нетърпима. Разбирам защо изгуби почва под краката си и защо така изпляска. Грубо и нередно, но понякога човек изпада направо в умочомрачение. И винаги най-близкия му човек го отнася.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:35 от Mosquita

# 607
  • София
Чета потреса и възмущението във фейса и идвам да кажа, че учудващо, но аз не съм потресена. Напротив, макар и краен, намирам епизодът за изключително поучителен докъде може да стигне злобата и жаждата за мъст на една жена (визирам Галя) и глупостта на друга, която съзнава с някаква част от мозъка си, че май не е редно да прави простотии, но вместо да ползва собствената си глава, ползва тази на злобната Галя.

Моски, притеснена съм, за втори път в този сезон сме на едно мнение 👻😱😂.
И на мен не ми е ясно това възмущение. И това е от хора, които ръкопляскаха, (образно казано), когато Зорница заряза Марио сам пред олтара. Абсолютно съм на мнение, че В епизода имаше далеч повече смисъл от това да ни покажат как три жени, които нещо ги сърби, правят номера на мъжете си.

# 608
Роси, никак даже не е образно казано. Баш ръкопляскаха, когато Зорница избяга от сватбата Sad
Иначе момичета, съгласна съм, че няма нужда от повече хейт, но хората определено са най-потресени от сцената с предметите в лекарската (най-вече заради малките деца пред екраните) и от подлостта на Галя. Между другото Никола е гледал с баща си снощи и е задавал купища въпроси относно секс играчките..айде поне този преразказ по картинка можеха да го спестят. Все пак часът е 20, не 22.
Казвате Марио е засеганал Зорница като й каза, че е нетърпима. Ок, ама редно ли беше тя да му каже секунда првди това, че трябвало да се постарае повече? В кой смисъл на фона на секс реквизитите? Дори Врабчев му подхвърли вибратор???

# 609
С тематиката категорично прекалиха. Аз затова гледах на запис.

Роси, не се вглеждай в детайлите. Опитът показва че в 99% от случаите, тези детайли нищо не значат. Спомни си разговора на Марио с Нора миналия сезон, като се чудехме какво има предвид тя. Амииии - нищо 🤣🤣🤣.

# 610
  • София
Хайде облог: Колко време / епизода/ Марио ще е сърдит?
Аз предлагам поне 2.

# 611
Хайде облог: Колко време / епизода/ Марио ще е сърдит?
Аз предлагам поне 2.
Стискам палци. Всичко повече от 0 ще ме радва 😁.

# 612
Залагам само 1 - следващия 🤣🤣🤣

# 613
Радва ме, обаче, как се придържат към характера на Mарио, някой много последователно му развива образа. В лекарската прояви пълно равнодушие към лекцията на Врабчo Joy В операционната също. "По тоя въпрос никога няма да получиш отговор, Врабчев" Stuck Out Tongue Winking Eye Cамо към розовата "играчка" имаше известно любопитство Joy

# 614
И аз съм до края на следващия епизод

Общи условия

Активация на акаунт