Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 838
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Роси, аз не казвам, че е станало кой знае какво като й е казал, че е нетърпима, защото не е станало. Казвам, че се натрупаха много фактори един след друг и като ти се случва едно, второ, трето, накрая нещо дребно преобръща каруцата.

Иначе за децата аз съм на друго мнение, но не ангажирам никого с него. Не смятам, че това е подходящ филм за деца и всеки си поема отговорността като оставя да го гледат.

Злати, аз отдавна подозирам, че Апостолова е влюбена в неговия образ Joy

# 616
  • София
Радва ме, обаче, как се придържат към характера на Mарио, някой много последователно му развива образа. В лекарската прояви пълно равнодушие към лекцията на Врабчo Joy В операционната също. "По тоя въпрос никога няма да получиш отговор, Врабчев" Stuck Out Tongue Winking Eye Cамо към розовата "играчка" имаше известно любопитство Joy

Абсолютно! Мисля, че и играта с белезниците също му привлече вниманието. Как приклещи Зорница 🤣🤣🤣

Ще ми се Марио да е сърдит поне два епизода.

# 617
Mоски, вярно е, не е за деца и то по много други причини. Aз не съм окей детето ми гледа тежки диагнози, умиращи хора, отрязани ръце и карантии, примерно. Hие като зрели хора се привързваме към героите и понякога ни се прелива границата между измислена ситуация и реалност, а какво да говорим за психиката на едно дете. Така че, най-важното действително е осъзнаването и отговорността на родителите. Hо е факт, че все пак много семейства го гледат с децата си, с подрастващи тийнейджъри и това се знае от екипа. Освен това, не са само децата, като цяло обществото ни, особено хората над 50 години, е по-скоро консервативно. И малко пресолиха манджата като за най-гледаното време. Хората изпитват неудобство да гледат такива сцени. Kоя е основната аудитория, аз нямам представа, между другото?

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:27 от Zlаti

# 618
Радва ме, обаче, как се придържат към характера на Mарио, някой много последователно му развива образа. В лекарската прояви пълно равнодушие към лекцията на Врабчo Joy В операционната също. "По тоя въпрос никога няма да получиш отговор, Врабчев" Stuck Out Tongue Winking Eye Cамо към розовата "играчка" имаше известно любопитство Joy

Абсолютно! Мисля, че и играта с белезниците също му привлече вниманието. Как приклещи Зорница 🤣🤣🤣

Ще ми се Марио да е сърдит поне два епизода.
Хахаха, интимния живот си е интимен, насаме всичко може, макар и посред бял ден в болницата Joy
Mного беше смешно как я приклещваше с крака и после как се опита я хване  JoyJoy Изложи се тигърът, не успя да я улови Joy

Залагам на два епизода, но за да се различавам от вас, във втория изобщо няма да се появи Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:49 от Zlаti

# 619
  • София
Честно казано на мен ще ми е далеч по-неприятно децата да гледат хомусексуални сцени. А такива тепърва предстоят. Моите не гледат, даже ми се подиграват, защото съм единствената, която следи сериала.

# 620
Еми той Врабчев си каза, че му изглеждат извратени двамата, а и Марио преди да разбере, че е номер, си беше доста въодушевен от идеята Joy

Иначе колко епизода ще се сърди не мога да предположа. Ако е един ден, до края на седмицата ще се е разсърдил пак Joy

# 621
Марио с измъчената  си душичка и непрекъснатото напоследък дръвчене на Зорница би се затворил в себе си , а това е едно далечно и тъжно място .
Предполагам ,че  фръцлата нещо ще закъса и той ще трябва да я спасява и утешава .
Зорница по едно време беше заорала дъното , после  се освести , а сега пак забива...

# 622
Айде преди другите каши, забъркани от Зорница и вечно спасяващият Марио, да видим едно добро извинение от страна на Зорница и ако може тя да поеме инициативата.

# 623
Айде преди другите каши, забъркани от Зорница и вечно спасяващият Марио, да видим едно добро извинение от страна на Зорница и ако може тя да поеме инициативата.
Алилуя, Дани! И аз това искам.

# 624
Когато имаш bad hair day

# 625
Един страхотен пост на Диана към тази сцена: https://www.facebook.com/DianaDimitrovaOfficial/videos/750678578 … CsK1tj6b5UuU5nWpe За пореден път се убеждавам какъв професионалист е тя, чудесна е. Heart
Скрит текст:
"Ще споделя една сцена с вас, която е еманация на решението ми да се занимавам с кино изобщо. И ще споделя опит от кухнята на сериала ''Откраднат живот'', защото от четвърти сезон без излизане, продъжавам да се отдавам на проекта. При нас е ''малко'' по-различно от нормалния снимачен процес. Един епизод се снима за три дни от един екип, докато паралелно работи и друг. Тоест първите шест епизода са разделени на две. За деня понякога може да имам сцени от първи, трети и шести епизод и да продължа с втори, пети и т.н. Денят може да стартира от call time в 5 сутринта до wrap 22ч. и да се съберат общо 14 сцени за един снимачен ден. Дето се казва ''Нема такова животно''. Има сцени, които минават леко, но има и доста големи предизвикателства, за които се отделя половин ден. Не и при нас. Нямаме каравани за почивка и табели с имената ни, нямаме лични асистенти, понякога нямаме и обедна почивка, когато сме с двата екипа. Да владееш емоцията на персонажа за времето, с което не разполагаш се оказа едно от най-интересните и детайлни занимания за мен. Аз ненавиждам “практиката” да играеш резултат. Или можеш да усетиш емоцията и да я въведеш или по-добре да не го правиш. Преди да чуеш ''начало'' имаш толеранс, около десет секунди за концентрация. Не десет минути. Не можеш да си позволиш да не се получи, защото колегите са грохнали от умора и тази е последната сцена по програма. Аз съм развълнувана, след като гледах тази сцена. Тя минава в един кадър. Режисьорското решение на Димитър Димитров, който наистина работи с актьорите, няма място за грешки. От оператора Борис Славков, който ''рисува'' с ронина и Николай Бекярски до приятелската реакция на художник гримьорите, когато тропнах с копито, че аз лютиви спрейове не използвам. Очарована съм и от прекрасната и талантлива Любомира Башева, която е чудовищен партньор и дишаше заедно с мен. Ако някой не изпълни задачата си трябва да спрем. Предполагам се сещате за какво натоварване говоря и какво ниво на професиноализъм се изисква от всеки един човек в екипа! Всичко в името на ''Откраднат живот', зад който стои армия от таланти. Ще продължавам да работя с любов за да докосвам душата и. Това е д-р Зорница Огнянова."

# 626
Алилуя, Дани! И аз това искам.
Ех, после какво сдобряване ги чака...след извинението Stuck Out Tongue Winking Eye

# 627
  • София
Само да не задълбаят в недоразуменията, егото и разминаванията, че ще откарат до средата на сезона Cry...

# 628
Само да не задълбаят в недоразуменията, егото и разминаванията, че ще откарат до средата на сезона Cry...
Алмаджи, аз няма да се учудя и до края да откарат. В предишните сезони сме коментирали, как някакъв сюжет вероятно ще върви 5-10-15 епизода.....И честичко отиваше цял сезон.
Важното е да не ни прецакат накрая Wink

# 629
  • София
От началното промо се вижда хепиенд, но дотогава предпочитам поредица от недоразумения и качествени сдобрявания Stuck Out Tongue Winking Eye , отколкото да ни мъчат цял сезон и накрая да се оправят Joy

Общи условия

Активация на акаунт