Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 869
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
И аз не бях очарована от този "шоколад". Върху мен беше втасващо какаово тесто, не искам да мириша на това. Grinning

Днес дразносвам отливка на Ван Клий & Арпел - Роз Руж. Flowers Rose

# 181
Silver Pearl, Mancera е, редактирах, благодарности.

Chocolate Greedy го харесвам, въпреки че е точно разтопено брауни, или шоколадова вафла престояла на слънце.
От него нямах други очаквания, освен да си отговаря на името. Става да се поглезиш, ако си парфюмно луд. Ще имам за цял живот, толкова рядко го нося.

Чудесна роза в шоколад е Lancome Tresor a la Folie. Няма шоколад според официалната пирамида, но мога да се закълна, че е там.
За протокола, не харесвам нито един от линията La Nuit Tresor. Този обаче го обичам много.

# 182
Най-после имам отново обоняние и днес се напръсках обилно с черния чай на Булгари, който добих миналата седмица и тогава не успях да подуша грам! Е, голям кеф, дървесно-чаен!

# 183
Черния чай харесвам много, прекрасно се развива при мен. Прозрачен като акварел, интересен и лесен за носене.
Deziderata, благодаря, това ще го потърся задължително.⚘

# 184
  • Пловдив
На мен Chocolate greedy ми мирише на бисквитена торта. Като съм вкъщи и ми е лежерно, чета си книжка завита, си го пръскам, иначе не знам къде да го нося.

# 185
Черния чай харесвам много, прекрасно се развива при мен. Прозрачен като акварел, интересен и лесен за носене.
Deziderata, благодаря, това ще го потърся задължително.⚘
А траен ли е ?Ползвала съм белия и червения и ми изчезват на мига сякаш🤔

# 186
Не е особено траен по мнения на приятели, но при мен е с нормална трайност, не се оплаквам - имам 150 мл. На добра цена се намира.

# 187
При мен черния сякаш трае повече от червения. Червения ми е много любим също!

# 188
  • Бургас
А аз обожавам Синият чай. И при мен е траен. Всъщност харесвам всички чайчета, но имам само синият. Червеният май вече е спрян, А?

# 189
  • Бургас/Пз
Най-после и аз с Номад Абсолю. Прекрасен, прекрасен, надмина очакванията ми. Като цяло съм почитател на много от нещата на Клое и този им парфюм не ме разочарова. Надявам се и трайността му да е толкова добра, колкото на Номада. Мисля, че пролетта ще ми е много свежа и усмихната. Сега остава да си купя и една Пантера Soir и Twilly eau poivree  /моля някой да ме светне как се произнася/ на Ермес и мисля малко да се поспра.
И докато съм се разписала, да споделя, че Либрето ме радва еднакво, както в топло така и в студено време, много ми е красиво. Не знам Клоето дали ще го измести, но определено се радвам, че имам и двата.

# 190
А аз обожавам Синият чай. И при мен е траен. Всъщност харесвам всички чайчета, но имам само синият. Червеният май вече е спрян, А?

Май всичките вече са спрени, но все още се намират тук-там. Аз така намерих черния и все още обмислям белия. Дано докато се начудя, не изчезнат съвсем. Синият придобих преди месеци, но още не съм го разносила, май ще си чака пролетно-летния сезон. Иначе на проби ми харесва доста.

# 191
Обичам силно Синия чай. Другите не харесвам.

# 192
Парфюмни дами, отново моля за съвет този път на тема Тютюн
Любимия ми тютюн е Dreamer The Original Edition на Версаче, но той е по-скоро на съпруга ми и аз го ползвам супер рядко, повече ми харесва върху него и затова сега търся мой.
The One for Men Dolce&Gabbana ми харесва като цяло, но ми е скучен и не бих носила.

Пробвах Tobacco Oud и Tobacco Vanille на Том Форд, но срешнах сериозна греда и с двата.
Tobacco Oud при мен започва супер агресивно, но интригуващо с тютюн и дървеса, уискито изобщо го няма, но се превръща много бързо в една ужасна миризма на.. мърша. Unamused Направо не мога да повярвам, че моята кожа превърна един уж интересен аромат в тази отврат, която съм помирисвала само когато кучето ми се овъргаля в нещо умряло и дойде гордо да ми се похвали с новия си "парфюм''
Tobacco Vanille започва също много агресивно с тютюн и ванилия, която се превръща бързо в сочни, сладки, почти презрели черни череши. В първия момент се шашнах, след това реших че е страхотно, и след това черешите се опитаха да ме удушат... Като се укротиха след няколко часа тез луди череши отново се появи ванилията, в този момент се прибрах вкъщи и натиках ръка под носа на мъжа ми с репликата Виж колко е хубаво, при което той заяви, че му мирише на бабешки парфюм и тотално ме шашна.

P.S. Разпитвах преди време за портокалови и мандаринени аромати и накрая поръчах Неролито на Том Форд, като ми пристигне и го разнеса няколко дни ще пиша дали ще стане вечно мой или ще е само временно удоволствие и ще търся друг от същото семейство Simple Smile Благодаря на всички за съветите Flowers Hibiscus

# 193
Ламята, пробвай Fleur D'Oranger от Зара/Джо Малоун колаборацията, чудесен портокал/нероли, много тържествен  и оптимистичен.

# 194
  • Sofia
Ламята, заповядай:

Dupont - Perfect Tobacco

Tiziana Terenzi - Laudano Nero

Mancera - Red Tobacco

Al Haramain - Urbanist Prive Silver

Първите два са моите фаворити - меки, топли, гушливи, не е суров тютюн. Влюбена съм в тях.
Мансерата е откровено тютюнест, по мои усещания суров донякъде, унисекс, леко клонящ към мъжки.
Последният не съм го разносвала особено много, но на кожата ми застана добре, при ММ изби кисела нотка.

Общи условия

Активация на акаунт