Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~ЗАВИНАГИ~202

• 34 042
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • London
Много жал ми стана за Бегюм....сякаш и Джан се разтърси, може пък сега да се поправи, катарзис нещо. Не ми харесва, че в сериала само драми са приготвили за Бегюм, можеше поне да я оставят наистина да бъде обичана за малко....

Много сладки бяха на скана лелята и Акиф. Беше приятна серия днес.

От вируса едва ли ще се отървем лесно, според мен ще си стане сезон и ще го изкарат повечето хора.

# 511
Вулкана избухна и изненада Ипек....Фикрет ако си мисли, че ще бъде лесно, много се лъже...Ипек се омъжи за конака, за името и престола....Ще стане когато тя пожелае и както тя пожелае.....Ти само можеш да се перчиш пред Фарук, но не и пред Ипек.....Змийчето ще ти спретне такъв план, че свят ще ти се завие.....

Сиси сега вече по-често ще се виждаме....
Скрит текст:
Много внимавай да не  занесеш вируса в къщи...Ти живееш в къща и имаш възможност преди да влезеш където е съпруга ти, да се дезинфекцираш, да се преоблечеш...Казват, че вируса може да полепне и по дрехите и да остане там няколко часа. Изнасяй връхните дрехи на вън да стоят няколко часа...Да умре вируса от студ...
И аз съм рисков контингент и откакто е извънредното положение не съм излизала, но утре трябва да изляза, да си изтегля пари и да си попълня провизиите, защото вече привършват. Не съм се запасявала...Трябва да си платя и нета...На мен няма кой да ми пазарува, ама ако стане напечено положението мога да помоля някой да ми купи нещо, но трябва да имам пари кеш....Дано само банкоматите в квартала да работят и да има пари....
И тази пандемия ще премине...но зависи как ще излезем от нея...
      И пипайте бутоните на банкомата с антибактериална кърпичка !Пазете се !!!

Тази вечер БТВ ме изнервиха....Да не спазваш програмата, която сами са си написали е неуважение към зрителите.
Вече ми омръзна да слушам едно и също и да гледам от сутрин до вечер мазника Хекимян....

# 512
Добро утро HugHug
Честита Първа Пролет Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus
Най-голямото богатство е ЗДРАВЕТО, след него всичко останало...
Да си пожелаем всички да бъдем здрави, само това ще ни донесе щастие Flowers Four Leaf Clover
Да изпием заедно първото пролетно кафе Coffee

Да ви е сладко HugHug

pgineva добро предложение...
Скрит текст:
Мислех да използвам ръкавици...

Една запалка крие много тайни.....

Хубав пролетен ден

# 513
Добро късно утро! Hug

Здраве и късмет за всички нас!

Ани Hug,благодаря за кафето и пожеланията! Flowers Sunflower
Скрит текст:
Добре,че синът ни е в Бургас!Отиде на ЛЛ взе рецептите,купи лекарствата на ММ,тегли  пари от банкомата!Всичко това сутринта след нощна смяна!Хубаво е,че сега 3 дни ще почива! Наглеждат и родителите на снахата!
Как са твоите деца в София?

Сиси Hug,пазете се! Hands Pray

В неделя пишат,че ще има епизод!Ще видим за др. седмица!

Скрит текст:
Yasemin olanlardan sonra nasıl kararlar alacak?
Как Ясемин будет принимать решения после того, что произошло?

Желая ви хубав ден и бъдете здрави! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

# 514
Честита пролет! Пожелавам ви много здраве и слънчево настроение (въпреки създалото се положение).

Снощи серията беше интересна. Фикрет събра смелост и поиска развод. Но Ипек буквално му се изсмя. Не се дава така лесно конака.
Жалко за Бегюм. Няма шанс да бъде щастлива.  А тя наистина изглежда увлечена по Джан.
За Осман и Бурджу - странна двойка. Той - интровертен тип, а тя - прекалено отворена. Вярно, че противоположностите се привличат, но дали и тук ще стане така?...

# 515
Здравейте на всички! Надявам се сте здрави, пазете се!

Много интересни серии идват, аз още не мога да си догледам във вибокса епизода, който сега е свършил по бтв мисля. Нямам търпение да видя реакцията на Ипек Фикрет като й поиска развод, но явно няма да го огрее.

И аз бях най-изненадана от Осман и реакцията му към майка му. Не е само заради дневника според мен, той си й каза, че се чувствал използван, че покрай Борджу поканили и Гарип у тях. А реално Осман си започна връзката с Борджу, пък сега майка му пак му виновна. Хем беше против, после се съгласи ама няма угодия.

За Бегюм много жалко, досега и аз не видях много лоши прояви от нея, не й е лесно. Сега и този Джан, ако наистина я използва, е не го заслужава. А той наистина е куку. За да накаже себе си, се съюзи с Адем и не мисли за никого другиго.

Момичета, моля ви споделяйте си мненията, интересни са много.

# 516
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честита първа пролет....природата се възражда за нов живот....дай боже и за хората е така...
Искате ли още кафе...

Да....Бегюм има право на щастие, но човек за съжаление не винаги получава това, което иска....

https://www.youtube.com/watch?v=zMhFcs-w17o

# 517
# 518
Здравейте, честита пролет, всичко се отваря за нов живот и ние ще се справим! Нали знаете и това ще отмине!
  Сега за ИН, много неща се завързаха снощи, предложение за брак, искане за развод, и една запалка, Бегюм с ужасната новина .
 Не знам Мурат дали е искрен с Баде, или тя е права - не си дава играчката , глупава постъпка от негова страна да И предлага брак в този момент , и по този начин без да има никаква по- близка дружба между тях, изясняване на истинските чувства, сигурна съм ,че Баде го обича , но за него не съм. Дали
ще имат бъдеще заедно?
   Фикрет , наистина за сега много объркан образ, хвърля се насам - натам , вярно дочутият разговор му подейства като леден душ , но той си го знаеше това , но не искаше да си го признае.Много бих искала Ипек да си получи заслуженото , но както подразбирам не само , че няма да стане , но и ще излезе победителка от ситуацията - жалко!
  Фарук ме изненада с поведението си в ресторанта , но така е, дръж врага си близо . Сюрея и Дилара се мъчеха да разсеят обстановката , но имам чувството , че въздухът се режеше с нож , толкова беше напрегнато.
 Осман - объркан отвсякъде , Бурджу ми беше прекалено еуфорична, не се вписват като двойка изобщо, нямат никакви допирни точки, ако останат заедно ще са супер нещастни.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 11:55 от юнона_60

# 519
Привет 
За всички по едно  цветенце
След едноседмичен домашен арест, днес по списък напазарувах...
Злати
Скрит текст:
Моите деца също са под домашен арест, работят от вкъщи. На сина ми се е наложило да отиде за един час на работа и когато се е върнал мястото, където е била паркирана колата е било свободно - нещо, което никога не се е случвало, защото там паркирането е проблем...За сега нямат проблеми - дано да са здрави.
Надявам се да имаме епизод в неделя - много хубаво стана, че избраха почивен ден, така няма да се изкушавам да гледам Невестата на телевизора и епизода на компа....
Благодаря на всички за поздравите и  почерпките....С вирус или без вирус живота продължава....Дано да сме здрави.....или ако се разболеем да имаме късмет Hands Pray

Избягвам да коментирам Бегюм, защото мненията зависят от гледната точка....Ако беше следвала целта, за която се завърна, бих я харесала....Ако завръщането й беше само, за да запознае Емир с баща му и съответно, ако се наложи да има кой да се грижи за детето, да....Но с опитите да си върне Фарук, в някои моменти тези опити бяха предизвикателни, сценаристите изкривиха образа й.....Трябваше да си даде сметка, че не само Есма беше виновна, а вината беше и нейна.....Дребните номерца да не пуска Емир в конака, за да ходи Фарук да се среща със сина си у тях....и други от този род не ми се понравиха....Да и тя има право на щастие, но щастието не трябва да се гради върху чуждото нещастие.....Интересно би ли била Бегюм щастлива, ако беше успяла да си върне Фарук и да ги раздели със Сюрея.....Не мисля, защото Фарук нямаше да бъде щастлив и връзката им би била проформа.....Бегюм умишлено или не, настрои Емир против Сюрея.....И за това не помисли, че ако се случи нещо с нея, как това ще се отрази на Емир, защото ще трябва да живеят заедно.........Тя няма да го види, но ние ще бъдем свидетели.... Затова казвам, че зависи от гледната точка как зрителя вижда нещата....

Хубав остатък от деня

# 520
  • London
Аз така и не видях претенциите на някои гледащи за интрижките на Бегюм…. това за което се говореше, че се съюзила с Джан ( това бяха думите ) за да раздели Фарук и Сюрея? Това тепърва ли ще видим, защото аз до момента не съм видяла такъв съюз.....Мама Ан да ме прощаваш, но ми се струва, че адски изкривено виждаш нещата според това какво ти се ще да видиш.

# 521
  • Пловдив
И аз досега не видях Бегюм да върти интрига нито с Джан, нито с Есма.

# 522
Ла Катрала, нещо бъркаш.  Какво значи: "Адски изкривено виждаш нещата според  това, какво ти се ще да видиш."
Ами така не се пише. Ани  разбира много  добре  точно какво пише.
Жалко....... какво значи "адски изкривено  виждаш". Никаква логика. Много е некрасиво, ако не се сещаш е  жалко.
Не е лошо да се извиниш  на  Ани,  така не се пише.
Всяка може да си пише  каквото си иска,....НО....не  да  оскърбява  друга  дама.
Ани, да знаеш   е  гледала,  гледала   и  сега  гледа  сериала  и на  турски, и на  руски, и на български   много  пъти    от  4-5  години  насам  и  много  добре  знае  какво  пише.
Приятна  вечер.  За  нас  обичта  и  уважението  една  към  друга  е  най-важното.
Не се извинявам за това,  което съм  написала.
Целувки.

# 523
  • Плевен / София
И аз досега не видях Бегюм да върти интрига нито с Джан, нито с Есма.
Явно сте забравили разговорите на Есма с Бегюм в конака и в нейната къща, организираната вечеря в нейния дом без Сюрея да знае, разговора на Бегюм със Сюрея, когато тя отиде да си вземе багажа. Разговорът на Фарук с Бегюм в болницата, в който той за пореден път и каза, че всичко между тях е "битти" именно, защото тя се надяваше на друго....
Всеки възприема видяното по различен начин, но и аз като Ани смятам, че Есма и Бегюм имат най голям грях към Емир....гледайте и ще видите защо...

# 524
Тогава Бегюм определено беше под афект от Есма и все пак трудно се поддаде, но явно я поблазни идеята пак да са заедно с Фарук. Разговорът със Сюрея в конака я показа доста надменна и сякаш има някакви права над конака вече. Но след това аз не помня тя да е настроила Емир, по-скоро той се настрои сам след като я видя тя как реагира на рождения ден на Есма, когато си дойдоха заедно Фарук и Сюрея. Тогава не можа да скрие пред детето, че й е гадно и според мен той затова не искаше повече да вижда Сюрея, за да не страда майка му. Поправете ме, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт