Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 815
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
mipart, стискам палци и мноооооооого късмет! Hands Pray

# 406
mipart, късмет, както и да се развият нещата Hands Pray Колко ембриончета имате днес?

# 407
  • русе
Все още четири - две много добри и две, които  били между 1-во и 2-ро качество. Simple Smile Деленето започнало много добре.

# 408
Момичета, всички въпроси отпаднаха. Спират операции и планирани процедури за 1 месец. Говорих с Цвети преди минути.

А прегледи?

# 409
По точката издадена от министерство
Преустановяват се детските и женски консултации, профилактичните прегледи и имунизации, приемът и провеждането на планови операции, включително присаждането на органи от живи и трупни донори, както и свижданията във всички лечебни заведения;

# 410
Точно щях да копирам заповедта.
От клиниката нищо не казват за сега,но ,така като гледам,няма да има прегледи.

# 411
Преподалагвм ще останат само тези с започната процедура .

# 412
Щом отменят трансплантациите,където живота на човек е въпрос на дни, едва ли ще им пука за започнати процедури.
На един колега отмениха преди малко химиотерапията на баща му,която му е жизнено важна в момента...

# 413
  • София
Информация от Мира:
Спираме всичко без започнатите IVF. Пазете се.

# 414
Вервам, това с отлагането на химиотерапията за София ли става въпрос?

# 415
добре че момичетата с запомнати процедури ще могат да продължат .

# 416
  • София
Вервам, в коя клиника е отменена химиотерапията и мен ме вълнува.

# 417
Момичета, всички въпроси отпаднаха. Спират операции и планирани процедури за 1 месец. Говорих с Цвети преди минути.

А прегледи?
Думите на Цвети бяха един месец почивка, за нас, което ме вкара в размисли, и не я питах за прегледи. Поради хаоса тя не можеше да говори повече.

# 418
  • русе
Ако забременея сега, някой ден ще разправям на детето: а пък когато ти се появи, светът беше затворен, само твоето производство мина някак между капките Simple Smile))))

# 419
Дано да е така , Поне ще е интересна история . И да мине това чудо по скоро с тая епидемия . Все съм искала за един ден да се озова в ония филми дето няма никой и хората са изчезнали . Ама сега вече не ми се ще

Общи условия

Активация на акаунт