Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 820
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
Дано да е така , Поне ще е интересна история . И да мине това чудо по скоро с тая епидемия . Все съм искала за един ден да се озова в ония филми дето няма никой и хората са изчезнали . Ама сега вече не ми се ще
Повече сълзи са проляти от сбъднати мечти Simple Smile))))❗️❗️❗️Уважаеми пациенти,
Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и последните решения на националните и регионалните институции, Adella Fertility Clinic отменя всички записани профилактични прегледи, операции, инсеминации и процедури по асистирана репродукция до второ нареждане. Ще бъдат довършени единствено вече започнатите инвитро процедури.
Екипът ни въвежда тези строги мерки с цел ограничение на разпространението на COVID-19. За нас най-важно е да опазим здравето на нашите пациенти и екип. Призоваваме ви да запазите спокойствие, но същевременно да бъдете отговорни към живота и здравето на вашите близки и всички хора около вас.

# 421
Прочетох и аз заповедта.
Успех на започнатите и очакващи развръзка следващите няколко дни.

# 422
  • Варна
Бочинка, не знам какво ми изтича, нещо с бледо жълт цвят. Няма миризма, но лекарката ми видя, че изтича от матката. Предполага, че може да е от разрезът, един вид оздравителен процес, но имам и болки понякога, та не знам вече. Пуснала съм всичко, каквото може да се изследва, дано има кой да го обработи и да получа някакъв резултат Sad
Беше ми много важно Калчев да види какво става, нооо няма да е сега. Дано останем здрави!
Пазете се момичета и ви моля, не подценявайте обстановката. Нека сме си подкрепа една на друга, както до сега. Ще се направя, че не съм прочела някои коментари. Споделих само горчив опит.

# 423
Момичета,не знам за коя болница е това с химиотерапията, не попитах.За София става дума, да.
Добре, а тези от нас, които чакат час, процедура и тн и се отменя, как ще стане,като започнат работа някой ден ?
Ще ни презапишат за друг ден и ще звънят да кажат или как ?
Да чакам те да се обадят или аз да ги диря ?
Че като гледам за отмяна на часовете не звънят.Не знам как очакват пациентите им да разберат.В понеделник ще имат доста цъфнали пред поликлиниката според мен.
😊

# 424
Здравейте, момичета. Пазете се и бъдете здрави. Hug
Мисля, че тези чиито започнати процедури ще бъдат завършени трябва да се радват, че сега чета във фейсбук, че в Болница Лозенец може дори започнати стимулации да не завършат. Спирането на работата на инвитро клиниките и мен ме притеснява, защото и без това нямам много време. А на всичкото отгоре трябваше да ме гледат след PRP, за да се види има ли някакъв ефект. Но това е положението.
Мисля, че хората са толкова лекомислени, защото чуха че този вирус засяга сериозно възрастните хора. Питам се дали щяха да са толкова спокойни ако младите и децата бяха най-застрашени. Не е лошо освен за себе си и семействата си, да мислим и за възрастните. Въпреки липсата на дисциплинираност в българина обаче, мисля че има надежда, защото през последните 2 дни има сериозен отлив на хора по улиците и в градския транспорт.
Дано всичко отмине бързо и да се върнем към нормалния живот. Flowers Four Leaf Clover
Арвен, палчета за чиста МБ.

# 425
Така е .В социалните мрежи върви една мисъл :

Ами, момичета, пожелавам ви да запомните този ужас като най-хубавия момент в живота ви- месецът в който сте видели двете толкова чакани чертички 😊

# 426
Оф той и мъжа ми вика точно тва ще правим 😂 не че лошо нали де . Ама аз се чудя с интралипид кво да правя. Те сигурно няма и да вливат .

# 427
  • София
Моя казус е, че имам заповед изтичаща на 29.06.2020г. Във вторник пуснахме микробиологията и другите падробности от секрети. Това ще го прежаля явно като средства, но едва ли ще успеем до края да направим и ЗЕТ. Нещо чули ли сте за удължаване на заповедите от фонда?

# 428
Аз лично не съм чула, но това е един добър въпрос, който в някакъв момент трябва да се отправи към фонда. Особено ако ситуацията продължи и след първоначалния период на извънредно положение.

# 429
Моя казус е, че имам заповед изтичаща на 29.06.2020г. Във вторник пуснахме микробиологията и другите падробности от секрети. Това ще го прежаля явно като средства, но едва ли ще успеем до края да направим и ЗЕТ. Нещо чули ли сте за удължаване на заповедите от фонда?

Ние в петък бяхме в София до Адела и след това да подадем документи във фонда. По твоя казус - ако не извършите процедура, не се брои за опит, което е важно и не губите вариант за финансиране, но трябва да подадете документи на ново и ще бъдете одобрени с нов срок от една година. В ЦАР не приемат документи лично, искат ги само по куриер в момента. Също и ще изпращат заповеди по куриер, няма вариант да св вземат лично. В Адела ни казаха, че временно преустановяват всякаква дейност с изключение на започнатите, но това вече сте го коментирали.

П. С: И една хубава новина - Роси ще излиза в майчински Hug

# 430
  • русе
Привет от мен! Днес мина трансфера ми, върнахме едно ембрионче, останалите три решихме да отгледат до пети ден и да ги замразим тогава.  Сега чакаме 😊

# 431
  • София
mipart, страхотни новини! Успех и стискам палци!

# 432
mipart, успех и още три във фризера понеделник Wink

# 433
mipart, ето първото от много бебета, заченати в интересни времена :baby_bottle:ribbon:

# 434
Ех, какво нещо.. правиш си планове, ама животът не се съобразява с тях.. Щях да започвам утре, но всичко се отлага. Sad Сигурно е за добро, просто бяхме напълно готови, всички изследвания и т.н. и ме доядя, че не почнахме есента, както го мислех. Нищо де, сега други изпитания стоят пред нас. Пазете се всички и пазете близките си!

Общи условия

Активация на акаунт