Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 823
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
И мен ме е яд . Но всяко зло за добро . ❤

# 436
Здравейте, момичета!
Миналата седмица бях на преглед при др. Калчев за пръв път и оставах наистина приятно впечатлена. Прегледа ме много обстойно и за пръв път след обикалянето ми през 3 други клиника заяви, че ще трябва търсим къде е проблема. Аз си бях пуснала на своя глава доста изследвания и той ми пусна малкото други, които не бях, за да видим дали там има нещо, защото на пръв поглед всичко е в норма, но досега от 3 опита нито веднъж не съм видяла положителен резултат. Беше много позитивен, не ме претупа и никой не ни прекъсна по време на прегледа. Добро впечатление ми направи и че сестрата ме покри с чаршаф като легнах на стола, което никъде не ми се е случвало. вече свикнах с това, но все пак е добре помислено. Дай Боже това да е нашия лекар и след 4 години ходене по мъките да сбъднем мечтата си. Още в същия ден ми подготвиха документи за пред фонда, за да можем да сменим заповедта, тъй като е за друга клиника. Явно ще трябва да ги изпратя до Фонда по куриер, но поне докато чакам новата заповед, ще мога да направя имунологичните изследвания, защото отнемат време, че се пращат в Германия.

# 437
sheli2005 , желая ти от все сърце много късмет и успех и наистина този път да е твоят!

# 438
sheli2005, добре дошла и успех!
Моника и аз горчиво съжалявам, че още преди година не се задействахме. Над шест месеца си излетяха ей така, от както отново сме на фронта и съм на нулата, да не кажа и на минус. И в голяма степен не по моя вина, за което съжалявам, че изкачвах да минат две години. Силно се надявам, че там някъде има причина за всичко. Но важното в момента е всички да сме здрави. А ние специално имаме деца, на които да се радваме и да се грижим, така че не е много редно да оплакваме.
Пазете се Sparkling Heart

# 439
  • Русе
От това, което прочетох..
Ако не направим опита го губим и кандидатстваме за нов ( в моя случай последен) . На мен ми е трети и трябваше да започне стимулация през април. Защото моята изтича на 05,07.

Много съм притеснена, че ще я изгубим. Особено, ако неизпълнението не зависи от нас, а от държавата. Редно е да удължат скоро. Всичко удължават Sad

Моля, ако някои попадне на информация на по-късен етап да я сподели. Но най-важното, дано се опазим от тази чума на първо място.

Успех на всички започнали процедура.

# 440
Ако не ползвате финансирането, не се брои за опит, но искат да се подадат документите на ново. Това е инфо от петък, но може да се промени нещо.

На нас това ще ни е втори опит, ако не успеем да го направим, ще кандидатстваме отново и пак ще се брои за втори опит.

Не знам как ще стоят нещата, ако ви е последен опит поради възраст или други причини, поради които не биха ви одобрили с новите документи.

# 441
Момичета , видях се с Калчев.
Човек трябва да внимава какво си пожелава, да не вземе да се сбъдне.
Извикаха го вчера...да ме оперира по спешност.
В неделя сутринта получих страшни болки ниско долу.Цял ден чаках да ми мине, но...не би.
Отидох до спешното в София мед, защото помислих, че от бъбреците.
Оказа се 7 см фоликулиарна киста, която е заъвртяла левия яйчник.
Отидох веднага в Щерев , от тук се обадиха на док и вчера дойде да ме оперира.
Каза, че каквото види, ще го оправя.
Надявам се да съм нов човек вече.
Каза ми какво е правил, но бях точно излязла от упойка и не помня нищо , освен, че каза, че е шил единия яйчник.
Днес трябва да дойде да ми обясни подробно.
Направо не ми се вярва колко бързо стана всичко.
Е, това беше, сега се възстановявам, чувствам се добре и силно се надявам всичкото това да е било за добро .
А на док съм толкова благодарна, че се отзова веднага, че думи нямам да опиша какво чувствам.
Направо го обичам този човек !

# 442
оле милата , Почивай сега . После кажи какво е казал Калчев

# 443
Vervam , wow! Бързо възстановяване! Добре, че се е отзовал! Въпреки извънредното положение си била в добри ръце!

# 444
Vervam, съжалявам за случилото се. Това с желанията е наистина вярно. Радвай се, че всичко е минало благополучно и че си имала шанс док да е на разположение в момента и не под карантина. Бързо възстановяване и съвет - направо си запиши разговора после или си нахвърляй веднага бележки, защото и да не си под упойка вече, от вълнение ще забравиш повечето неща. Аз много съжалявам, че не го направих последния път. Повечето от половината разговор не го помня. Добре, че имам история от разговори с близки хора веднага след това и ми седят черно на бяло някои неща. Като ги четох после установих, че дори тях не помня Rolling Eyes

# 445
Вервам, бързо възстановяване!
Браво, че са извикари Калчев, предполагам си казала, че си му пациентка.
Док е със златни ръце и съм сигурна,  че си е свършил работата.

# 446
Благодаря, момичета !
Това беше единствената причина, заради която бях спокойна - че док ще оперира.
Добра идея е да си запиша разговора .
Не е било добре положението, защото влезнах в 1-2, а от упойка излязох в 6-7.
Поне така видях, до колкото съзнанието ми беше будно 😀

# 447
Направи го. Ако имаш някой придружител нека и той слуша. Док много подробно обяснява. И в началото слушаш, разбираш, кимаш. Докато в един момент не блокираш. Аз в началото дори мислех, че се шегува като почна да ми обяснява. Като осъзнах,че ми говори сериозно и че положението не е розово направо забих. може да очакваме да помни подробно после всичко. Сега вече имам чувството, че почти нищо не помня и имам все повече въпроси, но ще си чакат отговора още време. Важното е сега да сме здрави и да изплуваме скоро от всичко това.

# 448
  • София
Момичета да докладвам. Днес втора пункция на стимулиран опит и двойно по-голяма реколта - 22 извадени яйцеклетки, от които 15 зрели и набоцкани и чакаме още 3 дали ще узреят. Док каза, че тива е нашият опит. И аз съм с това усещане още от началото, пък дано е така Simple Smile Сега си почивам вкъщи и си пия шейка Simple Smile Успех и на другите момичета и стискайте палци, този път да се стигне до трансфер.

# 449
  • русе
Mi.mi, пожелавам ви успех! Дано всичко е наред!

Ние нямаше какво да замразим. Спряха развитието си и трите останали ембриончета. Сега разчитаме това, което е в мен да се развие и да се имплантира.

Общи условия

Активация на акаунт