Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 824
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Мими, успех!

Вервам, съдбата си знае работата. Важното е сега да си добре и всичко да се нареди бързо и с примерно 3.5кг ревлив бебок на термин!

Бъдете здрави момичета, не съжалявайте за отлаганията и загубата на точно това време... Аз изпадам в тих ужас, ако трябваше да се справям и с бременност сега...

# 451
И аз вярвам, че живота си знае работата .
Хората са казали- след буря идва слънце!
Днес ми сервира мъжа, че са го съкратили от работа, а трябва да се дадат и 1500 лв за операцията .Нооо, знам, че всичко ще се нареди!
Успех желая на всички и здраве !

# 452
Ех Вервам,  най-тъмно е преди да се съмне!
Ще се справите, ще намери нова работа след месец/два като се стабилизират нещата.

# 453
Момичета , Звънна ми Цвети каза че може да си продължаваме 2-3 месеца сами . И да не правя вливка интралипид . И сега не знам да пробваме ли да чакаме ли тая корона да се поразмине .

# 454
Bochinka, това е много лично решение. Трябва сама да прецениш за себе си.
Скрит текст:
Аз, признавам, съм крайно предпазлива по принцип. Дори леко фанатична на моменти. Но пък покрай целия хаос малко минах на отсрещния бряг. Най-вече спокойна, че няма как да ни се получи. С минаването на дните обаче, осъзнавам колко абсурдно е положението в момента. Липсата на прегледи. И лекарства, което също е крайно належащо. И предвид, че не е като да не съм теглила къси клечки през живота си, ме обвзе тих страх да не предизвикам съдбата.
Истината е, че е прекалено рано да си правим изводи и да взимаме решения за бъдещето. Дните са прекалено динамични. За щастие шансът ни е веднъж месечно. А за този месец може да се случат безкрайно много нещта, както се случиха и през последния.
Пазете се Gift Heart

# 455
и аз станах предпазлива

# 456
и аз станах предпазлива
Ти трябва да си, защото забременяваш спонтанно и лесно. Поне до този момент. А сега си и след ремонт. При мен е по-различно. Моите естествени бременности се случваха през сравнително големи периоди от време и то след манипулации от рода на ЦС и ТВЛ. По-късно и това не помогна. Така че силно ме съмнява, че сега имам някакъв реален шанс, въпреки огромните надежди на док.

# 457
Стига де ❤не се отчайвай

# 458
Момичета, в Адела махат ли конци?
Че от Щерев там ме пратиха.
Ииии боли ли ? 🤔

# 459
Bochinka, оо не съм се отчаяла. Това не ми е приоритет в момента. Важното в момента е да сме здрави. Всички без дечица заради вас самите и близките, а тези, които вече имаме, за да си ги гледаме.
Да яд ме е, гневна съм. За много неща, които ми се случиха последните месеци. За разкраченото положение в момента. Нормално е да реагираме първосигнално и да се тревожим за текущи проблеми, защото мозъкът ни иска да отхвърли по-голямата картинка за бъдещето. С минаване на времето свикваме и почваме да разсъждаваме глобално над нещата и тези проблеми остават погребани.
Vervam, чуй се с акушерките дали има опция. Не би трябвало да те боли. На секциото и мен ме беше страх, но нищо не усетих, а все пак е шито много повече. Ти трябва да имаш само няколко дупчици. Предполагам няма да усетиш като ти ги дръпнат. Ти как си? Имаш ли болки?

# 460
Vervam на мен след лапарото в Адела ми ги махаха. Мммм не бих казала, че боли предвид всичко друго изпитано Smile

# 461
Rolly__, дано не ти се налага секцио Relaxed Макар да ми се струва, че другите отворени коремни операции, както и ортопедичните са най-болезнени.

За всички, които не са прочели в страницата на клиниката и групата - новини относно извънредното положение:

Скрит текст:
Уважаеми пациенти,

Във връзка с усложнената епидемична обстановка и обявеното извънредно положение, екипът на Adella Fertility Clinic въвежда следните, по-строги предпазни мерки за всички пациенти на клиниката:

📍 Въвеждаме специален санитарен пропускателен режим, който включва - задължително измерване на температурата, дезинфекция на ръцете с препарат поставен на рецепцията и поставяне на калцуни

📍 Спазване на отстояние от 2 метра при изчакване на регистратура и чакални

📍 Придружаващи лица и външни посетители няма да бъдат допускани в клиниката

📍 Достъпът до клиниката е възможен само с предварително запазен час

📍 Необходимо е да носите лични предпазни маски и други предпазни средства

📍 До второ нареждане, преустановяваме всички профилактични прегледи, женски консултации, планови операции, инсеминации и процедури по асистирана репродукция

📍 Преустановяваме всички прегледи от кампанията за ендометриоза - ЕндоМарт

📍 Представител на клиниката ще се свърже с пациентите с отменени часове за презаписване на прегледи/консултации/процедури. Пациентите с вече записани часове са с предимство при изготвяне на новия график

📍 С оглед епидемиологичната ситуация и постоянно променящата се обстановка, тези допълнителни мерки могат да бъдат променяни или допълвани

Молим всички наши пациенти и приятели да спазват препоръките за лична хигиена и ограничаване на социалните контакти. Нека бъдем отговорни към живота и здравето на нашите близки и всички хора около нас.

# 462
Само 5-6 шева са общо.Надявам се да не боли, че тези дни се наситих на бодене,дърпане, вадене на някакви неща...
Чувствам се добре, не ме боли, само като силна мускулна треска го усещам.
Стига да не съм обула дънки 😀
Имам малко болки в гърдите и раменете от въздуха, но и те отшумяват.
Общо взето бих казала, че операцията не е страшна.На мен по-гадни, и едвам ги изтърпях , ми бяха абоката, катетъра, дренажна и десетките инжекции, които отнесох в най-различни части на тялото.
😀
Женски неволи, какво да се прави 😊

# 463
Браво на клиниката! Страхотни са !!! Просто номер едно екип!!! Такова отношение ..... 👏👏👏👏👏👏👏👏

# 464
Vervam, видя ли, че не е толкова страшно 😊 Важното е, че мина благополучно. Освен спешния ремонт, док успял ли да е огледа други неща?

Общи условия

Активация на акаунт