Клиника Адела Фертилити - тема 9

• 35 815
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Ако ви е страх- не ходете бре!Тъкмо док да е по-свободен за нас,"безстрашните".
Хайде да се стегнем малко.Направо взе да ми писва.В работата съм си надула музика на слушалките(въпреки,че не мога да работя на музика),за да не слушам непрекъснатите приказки за апокалипсис на колегите ми.Влизам във фб-корона,влизам тук-корона!
Не се сърдете момичета,не се карам на никой, просто се напрегнах супер много последните дни.То бива бива черногледство,ама това нашето е прекалено.
Каквото ти е писано-това ще става.Спазвай елементарни правила за хигиена и си живей живота.
Ако е речено-сега ще забременеем и износим здрав плод,ако не-до бременност може изобщо да не се стигне.
4 години все си мисля-ами сега,ако забременея-това лято ще летя със самолет.Другото пък имах 19 часов път с кола до Венеция,после пък се чудех дали минералните басейни няма да пречат.Мисля,че не си помагаме по този начин.
Една приятелка разбра в 3-ти месец,че е бременна,беше болна,пи силен антибиотик.А на всичко отгоре пи и хапчета за предизвикване,защото на нея все и закъснява с месеци и мислеше,че и сега е така.Ами,малкия си се беше хванал здраво.В момента е 6 годишен калпазан-жив и здрав!
С мисли и приказки няма да оправим положението.Ако е речено-сега ще стане.После ще разправяте на дечицата-"а ти като се роди,помня как бяха затворили половината свят и върлуваше един от най-страшните вируси".
Повече положителни мисли,момичета! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 391
Арвен, дано всичко е наред.

Вервам, недей, няма смисъл. Сега и ти ще бъдеш нападната по въпроса.

# 392
Никой не съм нападала ако говориш за мен . Всеки приема ситуацията как то на него му изнася то е ясно че всички сме  различни .

# 393
Тази наша общност е за подкрепа, споделяне, притеснения, актуална информация, изобщо помощ. По мои наблюдения не е място за квалификации, осъждане, дефиниране на хората. Всяка една от нас е различна, носи своите опит и болки, спомени, които определят отношението и решението ни в тази криза. Не можем да омаловажаваме и принизяваме царския бацил, но не бива и да изпадаме в крайности. Няма как обаче с гумичка да изтрием притесненията си. Решенията са наши, последиците им също. И те са важни за нас, за близките ни, за мъжете ни. Малко толерантност няма да ни е в повече. Само този, който е преживявал нещо лошо, може да разбере, респ. да влезе в чуждите обувки. И накрая като на БСП митинг от преди много десетилетия "Много сме, силни сме" 😀 😀 😀

# 394
  • русе
Аз чакам обаждане от ембриолозите, но то не идва и започвам да се притеснявам вече....

# 395
mipart, не се притеснявай. Може да са още в трансфери.
Vervam, може да си доволна тогава, че освободих повече време за теб тази седмица и не отидох на преглед. Така добре ли е? Пишеш, че не искаш да се караш, но се получава малко обратното. Хайде нека да приключим тази тема. Всеки си има мнение. Може да го сподели, да обясни страховете, чувствата си, спокойствието си. Но нека е неутрално и не го натрапваме.
Абсолютно подркрепям Арвен за всичките й съображения и аз лично изхождам точно от тях. За зла участ имаме сходен лош опит през годините макар и с различни нюанси. По стечение на обстоятелствата в момента сме и със сходни текущи проблеми.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 14:05 от 💎Bling-a-ling💎

# 396
Момичета, всички въпроси отпаднаха. Спират операции и планирани процедури за 1 месец. Говорих с Цвети преди минути.

# 397
А прегледите?
Аз имам час за другата седмица.

# 398
Щом операции спират и прегледи ще спрат . Значи все пак Има място притеснението ми .

# 399
Силно се надявам да не ги спрат.
Егати и късмета мой.Едвам се доредих за час, а сега това...
Не ми е писано да се оперирам и това е Grinning

Притеснение има, но параноята ни е в повече.

# 400
Аз категорично не съм параноясала , просто вируса е кофти и се предприниат правилни мерки . предполагам дори и да отпадне сега вашия час можеби после ще ви вземат пак без да чакате 3 месеца .

# 401
  • русе
Явно моят трансфер утре ще е една от последните процедури преди затварянето. Ух!

# 402
mipart, късметът е с теб! 🍀 🍀 🍀

# 403
  • София
Аз съм на пункция във вторник. Надявам се и на трансфер следващата неделя. Да видим как ще се развият нещата.

# 404
  • русе
mipart, късметът е с теб! 🍀 🍀 🍀

Силно се надявам да е така! В понеделник отмених доста голямо събитие - фотографска конференция, с двама лектори от чужбина, която трябваше да се проведе днес, утре и вдругиден. Работя по събитието от юни миналата година и заради него щяхме да замразим ембрионите. Като отменихме конференцията реших, че така е трябвало да стане и да имам сега трансфер и щях да бъда разочарована, ако още едно важно нещо, при това най-важното, бъде отложено заради обстановката! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт