Кое е най-странното/смешното име на домашен любимец

• 30 204
  • 362
  •   1
Отговори
# 60
  • Ланкър, планините Овнерог
Нашето куче се казва Лъки, ама галеното му е.......Лъчезар.

Имена на лични мои котки и котараци:
.... Констанца-Константина - на галено Коца-Коца

Хм.... smile3506 smile3516

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 16:33 от Леля Ог

# 61
какви попадения  Mr. Green Бира, Винкел, Сократ и т.н. ..  Joy
Да, и Гошо Лакостата  Joy

И аз имах котак на име Мишо, кръстен на хамстер Simple Smile Сегашният: официално: Лъчезар, между нас си - Мачо.

Леля Ог - чела си автентичната котка, нали Simple Smile (къшоттамбегадинопроклета и тваеонягаденсъседскикотарак )

# 62
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Оххх,съсипахте ме...ама къде съм тръгнала аз с моята Дешка  Laughing Къде-къде по-интересни са Меца,Путьо,с бъклица и дрян,Унуфрий,Сократ,Херкулес,Котката Мишка,Спас,Скара,Винкел,Гъдю,Янко,Nokia,Гошо Лакоста,Рамщайн...   newsm62 newsm62 newsm62

# 63
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сегашният ми котарак се казва Стинки, но напоследък много често е с българският си вариант: Миризливец. Като го взехме от приюта за животни и се беше яко напишкал от страх...Оттам и името.

Иначе съм имала котета с имена: Циклопчо / с едно око се роди/, Гъзелка / много си виреше дупето/, Пишко /ама, защо ли го бяхме така кръстили?  Thinking Страхотно коте беше/, Пацолина / беше Паци в началото/, Черница...

# 64
  • София
вече съм фенка на Гошо Лакостата  Mr. Green

моя дакел се казва Уши  Laughing /с ударение на "у"-то/  Sunglasses

инак дога ми от Берта получава галени имена като Бермутра /заради ръста и килата/ и Бертоликс /по подобие на Астерикс/, или пък Туцо, което е модификация на последното  Rolling Eyes

# 65
Последната ми котка се казваше Психо.Стоя в къщи няколко дни, докато се разбере, че ще остане при нас и понеже беше доста дива (ходеше по въжетата на простора и тн) си получи това име, което после остана...
Котарака на една приятелка се казва Луцифер   Shocked Whistling

# 66
Котката ми се казваше Тошко. Тодор Стоянов по паспорт. Галено- ТошЕ, Ташунко, Ташериньо и прочее. Лека му пръст Cry

Имахме костенурки- Курти и Коста. Коста се оказа женска, та я прекръстихме на Костадинка. И те предадоха богу дух, вследствие на битова злополука  Cry

Имахме риби. Понеже аквариума беше 150 литров и рибите - много, само една  ужасно грозна и злобна кръстихме Герганка.

Сега сме с канарче- Лимончо. Лимонадката, галено. Щерката си го кръсти.

# 67
  • Ланкър, планините Овнерог
Как можах да забравя двата ни костенура- Камък и МърдОк/ударението е на О/.

Констанца ги съчини. А как ги измисли, само тя си знае.

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 16:35 от Леля Ог

# 68
  • София
Принцесата Друида де Чибук - бившата ми кучка, расово дого аржентино.После си я прекръстихме на Лъвчо, че тръгна много да расте.

# 69
Един познат имаше котарак Стамат  hahaha

# 70
кучето на нашите комшии също се казваше Деса Laughing
иначе ми стана смешно ,като чух как се казва едно мини-куче / незнам породата/ - Херкулес Joy
то едно такова мъничко, беззащитно, а пък с такова гръмко име Joy
Haшият уестхайланд териер се казва Цезар  Mr. Green
Аз сьм крьстница на котките на една колежка - мьжкият е Naboo (като планетата в Star Wars), женската е Nayra  Joy

# 71
  • София
Кучето на дъщерята, която е в чужбина се казва Психо!Все си гони опашката, та затова така.

# 72
Ето една много забавна история за котката Димитьр  Mr. Green
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cats&Number=19376 … mp;sb=5&part=

Тема   Една траги-комична история за Димитър  Темата е видяна: 104
Автор damita (michaelized)  
Публикувано 22.04.02 16:02  

Димитър е един невероятен котарак, който живееше вкъщи доскоро. Историята му е изумителна... Реших, че може да ви е интересно да я чуете.
От известно време си търсих чисто бяло котенце. Винаги съм искала такова и един ден мой приятел ми донесе малко, сладко, кльощавичко бяло коте, което намерил на улицата. Децата го мъчели и той го взел. Много се зарадвах, но тъй като отдавна не бях имала животно вкъщи се чудих дали ще се справя. Ех, ако знаех колко трудна е всъщност задачата ми...
Димитър беше глух, освен това си мислеше, че е куче... да не говорим че дълго време аз си мислех, че той е момиче. Приятели го кръстиха Дамита, тъй като знаеха, че обичам това име. От там за по-кратко му виках Митка, докато не разбрах, че е мъж и не стана Митко...  Е, на него му беше все едно как му викам, просто защото не чуваше нищичко. Не знам дали някой от вас е имал глухо животно, но мога да ви уверя, че всеки път когато си отвореше устата, той вадеше ужасяващи звуци (най-вероятно защото не се чуваше). Представете се всичко това в 4 часа сутринта, гарнирайте го с поредната съборена саксия и ще разберете как съм се чувствала. Simple Smile
Нямаше как, не си и помислях дори да го върна на улицата. Както беше глухо, нямаше да оцелее дълго. И така започна веселбата вкъщи....
Както вече казах, Митьо се мислеше за куче. Хапеше на поразия (вероятно от рефлекс за самозащита) и много обичаше като му метна топчето да ми го носи обратно и да го оставя до краката ми. Simple Smile Събараше всичко, покрай което мине (вероятно, защото координацията му беше по-слаба). Беше много забавно да го гледам как си играе. Нали сте чували (и виждали), че котките изпитват невъобразим ужас от прахосмукачки... Е, Димитър се возеше отгоре й... Нали не чува...  И така веднъж както гонеше една муха на балкона, загуби равновесие и падна от четвъртия етаж. Първоначално му нямаше нищо, но се оказа, че е получил сътресение на мозъка. Оправи се бързо... нали е Димитър. Simple Smile В един момент обаче, след като изпохапа всички съседи, опика всички саксии, счупи всичко, което успя, баща ми реши, че иска да запази апартамента и приятелите си и изпрати Димитър на едно място, което имаме край езерото. След първоначалната уплаха от смяната на мястото, Митко вече се биеше с всички кучета, котки и забележете: стана водолаз. Simple Smile Тъй като имаме лодка, на него му правеше голям кеф да се вози на нея и от време на време да плува. Рибарите го нарекога Белия Водолаз и всички много му се радваха. Това беше добре дошло за него, тъй като всички го хранеха с прясна риба. И така, заживя си добре животинчето (вече 6 килограмов котарак), но един ден... Един ден през лятото си почивал на сянка под една кола. Шофьорът много добре знаел, че е глух, но вместо да го изгони преди да запали колата, решил, че той ще чуе... (интересно как глухо коте може да чуе...). И... и му мина през главичката. Беше ужасно!!! Беше на косъм! ДОбре че му приготвяхме супички и кашички всеки ден, защото иначе щеше да умре. Челюстта му беше изкривена и не можеше да дъвче... Е, оправи се... нали е Димитър, но ослепя с едното око. Сега е глух и сляп с едното око.
През зимата пък така се беше наврял до печката, че кожухчето му беше станало на райета... Simple Smile
Сега все още си живурка... изхабил няколко от 9-те си живота. Но нали е Димитър... ще оцелее.

Joy

# 73
вече съм фенка на Гошо Лакостата  Mr. Green

Ама да знаеш,4е е запар4ен JoyПоне на мен така ми се вижда,ама като го хранят един път в седмицата Sick

Принцесата Друида де Чибук - бившата ми кучка....
hahaha Joy hahahaкак ли сте и викали newsm78

# 74
Познати на баща ми имат котка на име Келеш и това съвсем сериозно. Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт