Азиатска козметика и грим 16

• 53 728
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Аз също харесвам олиата като първа стъпка за почистване. Сега,обаче, поради лееека заблуда се снабдих с това на Missha, което ще е първо след почистване(и може би тоник?) Чакам да, събера и останалите продукти от серията и ще кажа как е за суха кожа.

# 271
Като стана дума за олиА, аз така и не поръчах онова на DHC... Та, в търсене съм на добро олио за почистване на грим, ще го ползвам при двустъпковото почистване. Кой какво олио ползва? Исках да взема мостра на някое олио, но така и не намерих. (Освен на DHC)

# 272
  • Варна
Аз за първи път ползвам олио и съм със Skin Watchers. Харесва ми, но все пак нямам опит с други + свалям само крем и слънцезащита и тук таме молив за вежди.

Дано отново има Jolse безплатна доставка, защото на този етап поръчвах до 30лв продукти , за да не мине митница, да не тежи и т.н.

# 273
Момичета, имам сериозно забавяне на поръчките от Корея . Поръчвам през ebay.  Нашите пощи ли са виновни? Знаете ли нещо по въпроса?

# 274
В ибей, потребител stitchy11 има промоция на тайвански маски, който го вълнува - 12 броя за 12 и нещо, намалени от 15-16 долара. Аз лично забърсах 12 бройки Naruko Narcissus Repairing Mask. Фиди толкова хвалби изля за тях, че не можах да ги подмина.

Miss_V, положението с джолсето е зле. Преди една-две години спряха на канадците всякакви видове др доставки и ги принудиха да пазаруват само с DHL, гложди ме усещането, че и нас са ни сложили в този списък. Ако действително е така, приключвам с тях. Не съм богаташ, да мога да си позволя $23 на всяка доставка...Rolling Eyes

# 275
Даже и в ибейския магазин ли?

# 276
Даже и в ибейския магазин ли?
Там все още имаме безплатна доставка, за канадците - не знам.

# 277
Под продуктите в ибейския магазин пише доставка 1 долар.
А един два продавача, от които съм пазарувала нещо изчезнаха.

# 278
Повечето продвачи в ибей от които пазарувам са променили доставката, има и по 25$'доставка.В сайта на Бг пощи имаше новина , че корейските пощи си сменят системата и може да има забавяне на пратките и проблем с проследяването.

# 279
Angry
Под продуктите в ибейския магазин пише доставка 1 долар.
А един два продавача, от които съм пазарувала нещо изчезнаха.
Нали магазина им е iamlove-shope? На мен ми дава от вчера че не доставя до БГ:no_mouth:
Същото важи и за още двама трима продавачи от Корея. Магазините в ибей от Япония все още доставят

# 280
  • Варна
Аз снощи се накъсах да го търся този магазин на J в Ebay.
Доставката от ebay, като цяло е по същия начин ,като J с БГ пощи ?

Снощи толкова разочароващо казах на ММ, че явно за сега спирам с поръчките от J, че той ме съжали и ми каза да си поръчвам от БГ сайтовете или от другите корейски сайтове и просто да си правя по-големи поръчки Grinning Аз гледам да съм спестовна и всеки месец по 2 неща, но ако наистина се наложи ще поръчам от друг сайт.

Попаднах на една ще годе оферта в БГ сайт . Какво ще кажете за тази емулсия ??
https://www.lipbalm.bg/produkt/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%b9%d1 … 0%b8%d1%86%d0%b5/.

# 281
Нещо се обърках, олиото е първата стъпка при почистването, а не последната, така ли? Тъй като във въпросния метод на 50 shades of snail, който ми препоръчахте, пише, че то е последна стъпка? Или говорим може би за два съвсем различни метода, от които вие сте доволни? Flushed

в този ред на мисли, шипковото масло става ли?

Извинявам се, че се намесвам, да споделя и моя опит. От общо 4 поръчки от корейски продавачи, които направих в ибей през последните дни, 3 бяха канселирани поради спрени полети от Корея за България. В тази връзка, кое според вас е по-добрият вариант - корейски продукт от ЮК продавач (ибей) или от български сайт? Благодаря!

# 282
Amelie999 почистващото олио е първа стъвка в почистването на лицето, но въпросната рутина на Fiddy се прави на вече почистено лице и тя е специално за махане на черни точки веднъж в седмицата, например.

Иначе ежедневно, кожата се почиства по-нежно с почистващо олио отколкото с мицеларна вода и водоустойчиви продукти се свалят по-лесно без търкане.

Шипковото олио само по себе си не е почистващо и няма да се емулсифира. Трябва си специално олио, което става на емулсия в контакт с вода. На опаковката обикновено пише "Cleansing oil".

Иначе Narcissus на Naruko е много хубава, но не ми е най-любимата. Аз ги поръчах всичките за тест. В /r/AsianBeauty преди имахме едно много яко предизвикателство където гласувахме за любими маски, после хората си купиха тези, които са им интересни и всяка седмица тествахме по една и пишехме ревю за нея. Така открих маските на Naruko.

# 283
Някой ако има в повече слънцезащита веднага я купувам...толкова много свикнах с морейската че сега със сълзи на очи ще се наложи да се върна към европейска такава ... Sad

# 284
Аз снощи се накъсах да го търся този магазин на J в Ebay.
Доставката от ebay, като цяло е по същия начин ,като J с БГ пощи ?

Ама на мен ми дава че доставка до БГ няма... за един и същи продавач в Ибея ли говорим....

Общи условия

Активация на акаунт