Азиатска козметика и грим 16

• 53 702
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
На въпроса за бб крема на Миша, купувала съм лимитки, и разни други продукти от този тип, разликата в състава досега не ми е давала разлика в цвета, ако са запазили тенденцията не би трябвало да  е различен.

Reddish и мен ме интересуват доставките от Япония, заглеждам някакви японски нещица и аз.

За тонерите - нови продукти са на брандовете след нова година ги пуснаха и се съмнявам някой да даде мнение от личен опит.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 23:58 от zari65

# 511
Гледах в Лили брошурата този серум. Търсих повече информация за съставките, не ми се струва много достоверно, но все пак някой има ли мнение за него?

# 512
  • Sofia
Цитат
Dr. Tisha AC7 АНТИ - АКНЕ СЕРУМ С МИКРОИГЛИ

Dr. Tisha AC7 е гел серум, който подобрява състоянието на кожата с акне, белези и зачервявания по лицето. Възстановява и подобрява състоянието и. Активните съставки в серума повлияват проблемната зона до 7 дни.

Анти - Акне серума съдържа над  11 вида активни съставки, които подпомагат състоянието на кожата, предотвратявайки възпаления предизвикани от акне. Патентованата съставка Dryopteris Filix-Mas Root Extract NO: 10-0780666 изсветлява, изглажда кожата и премахва белезите.

Начин на употреба:
Вечер след почистване на лицето, поставете найлоновия напръстник и нанесете гела върху проблемната област. Втрийте с натиск 7 пъти с хоризонтални и вертикални движения, докато не усетите боцкане на микроиглички.

Състав

Скрит текст:
Състав: Water, Butylene Glycol, Silica, Glycerin, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Polyglutamic acid, Methionine, Serine, Histidine, 1,2-Hexandiol, Hydroxyethylethylcelluose, Bacopa Monniera Extract, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Lavendula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Belamcanda Chinensis Root Extract, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin / Sodium Starch Octenylsuccinate, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (matricaria) Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Coptis Chinensis Root Extract, Octanediol, Citrus grandis (grapefruit) seed extract, Artemisia princeps extract, Carbomer, Triethanolamine, Dimethyl Sulfone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Luffa Cylindrica Fruit Extract, Alcohol, Dryopteris Filix-Mas Root Extract, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Disodium EDTA, Salicylic Acid

# 513
Здравейте ,момичета ,нова съм в темата и нахълтвам с въпрос- много искам да взема Secret Key - Multi Cell Night Repair Ampoule 50ml  , имате ли идея откъде да го поръчам, от американски сайт не  ми се ще ,защото съм много зле с доставките. Ако имате предложения, ще съм много благодарна!
Благодаря предварително!

# 514
  • Пловдив
Здравейте момичета, сдобих се с първата си есенция и с първият си серум и съм много хепи! Но имам и въпрос - според вас да я прехвърля ли  в друго шише с пипетка или спрей?
MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence Intensive Moist 150ml
Има ли нужда да купувам и тонер според вас?
Серума е този на пак на MISSHA Time Revolution Night Repair Probio Ampoul.
Още не съм ги отвоила😊

# 515
Здравейте момичета, сдобих се с първата си есенция и с първият си серум и съм много хепи! Но имам и въпрос - според вас да я прехвърля ли  в друго шише с пипетка или спрей?
MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence Intensive Moist 150ml
Има ли нужда да купувам и тонер според вас?
Серума е този на пак на MISSHA Time Revolution Night Repair Probio Ampoul.
Още не съм ги отвоила😊

Честито! От нашенски сайт ли са?
Не, не виждам смисъл да я прехвърляш, освен ако на теб оригиналната бутилка ти е неудобна. От допълнителен тоник също не мисля, че имаш нужда.

# 516
Candy_girl, идеи много имаме обикновено, но сега ситуацията е малко крива с шопинга от Азия.
Ето ти една, но вероятно също ще отиде на митница

https://www.yesstyle.com/en/secret-key-multi-cell-night-repair-a … ml/pid.1046063893

В европейски или нашенски сайт да се появи, вероятно ще е на двойна цена.

Добре че не съм голям фен на Sulwhasoo First Care Activating Serum , каква лимитка бижу са пуснали.

# 517
  • Пловдив
Благодаря!❤
Не, не са от тук, с помощ от приятел от чужбина❤😊
Не мога да им се нарадвам😎
Скоро ще имам и крем с Uv защита. Малко , по -малко ще си набавя всичко.

# 518
Пак съм аз, побутвам си питането за Япония. Набелязала съм си няколко слънцезащити, но не ми се занимава с неуспешно пристигнали пратки. На сайта на бг пощи не намерих информация.

# 519
Благодаря! По -скоро за български или европейски сайт ще се оглеждам.

# 520
  • София
Candy_girl, идеи много имаме обикновено, но сега ситуацията е малко крива с шопинга от Азия.

https://www.yesstyle.com/en/secret-key-multi-cell-night-repair-a … ml/pid.1046063893

В европейски или нашенски сайт да се появи, вероятно ще е на двойна цена.

Добре че не съм голям фен на Sulwhasoo First Care Activating Serum , каква лимитка бижу са пуснали.

Не знам защо ,но не го намирам!

# 521

Чакам една пратка от yesstyle  от края на март, на която за около 1 ден й се появи тракинг номер, който снимах. При проверка засега излиза, че пратката се движи с крайна дестинация България -- допускам, че номерът може да е валиден, но в акаунта ми го няма. Междувременно забелязах, че България вече изобщо липсва от списъка на страните, до които изпращат. Май и този сайт отпада като вариант за директна доставка.

# 522
  • София
Момичета, сега ще помоля за помощ в избора на фърст..с ферменти..Blush Колебая се между Purito Fermentation essence, IUNIK Rose galatomices toner, Cosrx Galatomices essence и Some by me Galatomices тонер..
Също търся някакъв серум с анти-ейдж насоченост Grinning , без да е с прекалено концентриран състав, както са Пептидин, Ample:N peptide и такива с ретинол. Приключвам два серума от наличните ми, които са само хидратиращи и ми се иска нещо малко по-сериозно. Може би нещо с колаген..? Rolling Eyes На Мизон гшедам едни ампули, които са с доста добри отзиви, но пък и колагеновата е с доста пептиди. Ограничена съм и в избора, тъй като ще пазарувам от бг сайтове..Unamused

# 523

Чакам една пратка от yesstyle  от края на март, на която за около 1 ден й се появи тракинг номер, който снимах. При проверка засега излиза, че пратката се движи с крайна дестинация България -- допускам, че номерът може да е валиден, но в акаунта ми го няма. Междувременно забелязах, че България вече изобщо липсва от списъка на страните, до които изпращат. Май и този сайт отпада като вариант за директна доставка.
Аз имам вече две получени пратки от последните десетина дни от Yess, просто се движат със закъснение. Около месец и нагоре е при мен доставката.
И да похваля оризовия тонер на I'm from. Много ми харесва, ще повторя (особено ако намеря и на по-добра цена).
Няма аромат, консистенцията е точно като мляко. Мисля, че е идеален за суха кожа, защото се усеща подхранването. Но дори и за несуха като моята е чудесен. Единствено, макар да докарва по-луксозен вид, не ми харесва много стъклената опаковка, както вече споменах една се счупи при транспорта и внимавам и тази да не изпусна случайно. Заглеждам се и по други продукти на марката.

Пробвах също hada labo sheet mask, купена от DM. Не е лоша, след нея имах известно изтръпващо чувство около устата, съдържа и ретинол. Вие пробвали ли сте я?

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 10:58 от Пит

# 524
  • софия
Здравейте, имам и аз някои тревоги, свързани с доставките, специално от jolse. Една пратка от 04.03 виси на yong in, а друга е със статус awating shipping вече 20 дни.Моят адрес за доставка е UK. А yes идват макар и бавничко.
Имате ли идея какво е yong in? Ще взема да  напиша едно гневно писмо..

Общи условия

Активация на акаунт