Азиатска козметика и грим 16

• 53 669
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Моля, кажете къде в сайта на jolse   да намеря информацията, до къде доставят!!!

# 586
  • София
В момента не можеш да я промениш, доставят сега до бг само с dhl.
И аз го гледах вчера има много изгодни неща, но заради доставката трябва няколко  неща да вземеш, за да ти се вържат изгодно.
Много изгодно! С DHL директно на митница!
И до UK са два метода на плащанеи там ще са същите условия. Жалко!
И все още чакам 4 поръчки от 25.02 2020 г. Има ли други чакаши от февруари?

# 587
  • Sofia
И аз имам очквани поръчки от 25.02 - МД, затова им писах. Периодът на икономична доставка вече не е 20-40 работни дни, а 20-55 работни дни. Променили са го заради тоя коронавирус.

# 588
  • софия
Аз чакам от началото на март, но до UK. Писаха ми, че корейските пощи не доставят до там, но не предложиха друг вариант за доставка. Мога да канселирам или да взема купон 10$ и да чакам. Но в самия им сайт не намирам информация за промени, докато при yes е ясно..между 20 $и 12$ в зависимост от сумата на поръчката.

# 589
В момента не можеш да я промениш, доставят сега до бг само с dhl.
И аз го гледах вчера има много изгодни неща, но заради доставката трябва няколко  неща да вземеш, за да ти се вържат изгодно.
Много изгодно! С DHL директно на митница!
И до UK са два метода на плащанеи там ще са същите условия. Жалко!
И все още чакам 4 поръчки от 25.02 2020 г. Има ли други чакаши от февруари?

Трябва да се свиква с митницата. Въпрос на гледна точка не съм склонна да давам по 30-50 и повече лева за нисък клас корейска козметика, като за тези пари плюс чакането и таксите  мога да купя по-добри неща.
Нещата се променят каквото беше беше, изравнят ли се цените ще се преместя по други сайтове.

Ето нещо на добра цена, ако някой си търси такъв тип продукт за много суха кожа.
https://douglas.bg/atopalm-mle-cream-52509

# 590
  • Варна
Честно казано аз вече 1 месец се надявам да се раздвижат нещата и да пуснат поръчките поне до УК, че до там чакам една.
Няма обаче лъч надежда и май ще канселирам.
Как връщат парите ? Диркетно по сметката или нещо трябва да правя ?

# 591
  • Варна
Здравейте някоя от вас ползвала ли е от стартерите на HOLIKA HOLIKA, аз се загледах по колагеновия?
Скрит текст:

Продават ги в Лили и в още един сайт липбалм.бг- сайт, от който никога и нищо няма да поръчам повече, дори отзив съм им оставила на страницата защо. В мейкъп не съм ги виждала

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 16:55 от bubanka

# 592
И аз имам недостовени пратки. Много ме е яд, зсщото тъкмо кожата ми започна да има приличен вид...
Сега съм взела доста придукти на the ordinary, ще поръчвам и един крем на pixi със серамиди.
Дано скоро се раздвижват нещата.

# 593
  • софия
Птежалих едни 12$ за  уж по-бърза  доставка от yes. Да, видим колко ще е по-бърза. Confused

# 594
  • Варна
И аз имам недостовени пратки. Много ме е яд, зсщото тъкмо кожата ми започна да има приличен вид...
Сега съм взела доста придукти на the ordinary, ще поръчвам и един крем на pixi със серамиди.

Pixi корейска козметика ли е ? Чувала съм я.
Има ли в БГ ?

# 595

Pixi корейска козметика ли е ? Чувала съм я.
Има ли в БГ ?
Не е, английска е.  Не се предлага.

# 596
  • София
Крема на Pixi е страхотен между другото! Аз го ползвам като последна стъпка в нощната рутина, когато не ползвам нощна маска. Прпдават продуктите мисля в Сефора, но специално крема го няма!

# 597
Привет,
Момичета на 5април направих поръчка от Джолсе с 19$доставка, дойде на 20април без митница до вратата ми. Малко преди да ми се обади куриера говорих с кол центъра, за да попитам колко ще ми струва митото, но ми казаха, че е под лимита и не дължа нищо. Доста странно нали?
Имате идея какво е станало? Не че държа да плащам мито хахах. Явно съм извадил късмет.

Нещо се случва, не знам какво... и аз се прежалих да поръчам от Jolse, бяха ми върнали парите от недоставените поръчки и аз си ги похарчих пак накуп, с мисълта, че ще метна сега едни пари и с детето поне половин година ще имаме козметика. Поръчах на 23 април, оня ден в тракинга ми изписа че пратката е освободена от мястото, което не бива да се споменава, дойде днес до вратата. На кашона не видях да пише стойност, но имаше лепенки, че е отварян и повторно запечатан.  Не се оплаквам че си спестих едни пари, просто не мога да си обясня как така минах между капките. Чувствам се много на далавера от цялата работа, плюс че милите корейчета са ми сипали мостри с лопата, плюс шийт маски и крем за ръце бонус.

# 598
  • Бургас
От STYLEKOREAN ми писаха,че пратката ми се е върнала при тях и ми предлагат да ми я изпратят с DHL или да ми върнат парите. Аз си искам нещата, но до сега не съм получавала нищо с DHL и не знам колко ще ми струва, задължително ли отиват на митницата и колко ще дължа за освобождаването на DHL?
Въпросът ми май не е за тази тема, но ще бъда благодарна за отговор, не ми се търси темата за митниците.

# 599
  • на брега
Както писах преди време чакам 4 пакета, поръчани последните дни на февруари.
На въпроса ми до Jolse, отговориха вчера.
Първите 3 били изпратени на 3 и 9 март, а 4-тата на 12 март. Последната била върната при тях.
Ако не получа първите 3 до месец време да им пиша, ще ми възстановят сумите.
За върната при тях предлагат два варианта - връщане на сумата по картата или повторно изпращане при възстановяване на полетите до Бг. 
Уверяват ме, че правят всичко възможно да намерят вариант за приемане на поръчки и изпращането им до тук. Каквото и да значи това. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт