Азиатска козметика и грим 16

• 53 663
  • 770
  •   1
Отговори
# 615
  • софия

Прехвалено! Веднъж се намазах, нищо по-различно от хубав тонер. Може би в упътването е тайната Blush

# 616
Малко да сменим темата,  която всички изстрадваме.
Получих аз вчера това Велико Kukusamune. Упътването за приложението му, обаче, е връх! Непреводимо! Ясно, след измиване, но едни 5 минути ми се губят Laughing
Какъв е вашият опит?

Тези 5 минути в упътването /което намерих криво-ляво преведено на английски/ според моето тълкуване се отнасят за нещо като самоделна шийт маска - накисваш тампон и го слагаш на особено сухи участъци.
https://cosmeperks.com/kikumasamune-sake-skin-lotion-high-moist-review/

Не съм го използвала така, обаче пък винаги го слагам под шийт-маски. Иначе го ползвам като нормален тонер. Лично на мен много ми харесва, общо взето съм прехвърлила всички други запаси на дъщеря си, тя повече си пада по разнообразието, а този така или иначе не й се отразява добре.

# 617
Предположих, но реших да попитам все пак. Аз първо се опитах да поръчам от roseroseshop. Но там до никъде не стигам. Пишеше ми нещо за адреса и ми дава грешка при плащане с картата, а със сигурност не е от картата ми. Така че явно ще е от jolse.

Не доставяха до бг в момента, а имаха неща на много добри цени, включително и с дебелата доставка, затова не те е пуснало да платиш. Тази седмица не съм ги гледала.
Как стои въпроса с японските доставки от ибей, да повдигна този въпрос.

# 618
То, че не ме пусна да платя ми е най-малкия проблем. Ами пак ми хакнаха картата и си изтеглиха някоя друга сума, която не съм плащала. Сега пак разправии няколко месеца да ми върнат от банката парите. Добре, че не са много. За втори път ми се случва - първия път, ровейки се в китайски сайтове, сега в корейски. А, аз от години пазаря основно по интернет.
Предположих, но реших да попитам все пак. Аз първо се опитах да поръчам от roseroseshop. Но там до никъде не стигам. Пишеше ми нещо за адреса и ми дава грешка при плащане с картата, а със сигурност не е от картата ми. Така че явно ще е от jolse.

Не доставяха до бг в момента, а имаха неща на много добри цени, включително и с дебелата доставка, затова не те е пуснало да платиш. Тази седмица не съм ги гледала.
Как стои въпроса с японските доставки от ибей, да повдигна този въпрос.

# 619
  • Бургас
Искам да направя поръчка от Йесстайл, в момента има 12% намаление с код 2020МОМ, но не виждам къде да го въведа, в кошницата ми излиза прозорец за въвеждане на купон и Rewards Code. Следващата стъпка е плащане. Някой може ли да помогне? Не ми изписва, че не доставят до България, та се обнадеждих, че нещата се нормализират малко, по малко.

# 620
  • Русе
Yesstyle не доставят до България в момента.България е извън списъка със страните,които обслужват от около 2 седмици.Писах им по повод изтичащи купони,които не мога да използвам,а изтичат началото на май.Отговориха ми,че правят всичко възможно скоро да възстановят доставките...и ми удължиха срока на купоните до септември!☺

# 621
  • Бургас
Благодаря за информацията, и аз имам изтичащи купони, ще им пиша. Това обаче никак няма да ми реши проблема с липсата на козметика. Никак не ми се иска да купувам пак западни марки. Докато си избирах маската на Мизон, разгледах и доста от американски и европейски производители, останах буквало слисана от съставите и на доста високия клас козметика. Освен глицерин и омекотители нямат почти нищо друго, тук-там се среща ХК, да не споменавам остарелите и спорни консерванти. Азиатската козметика, ме разглези с всички екстракти, които съдържа и изчистени формули на продуктите.

# 622
  • Русе
Имам доста запаси и не се притеснявам толкова!😉
Преди да открия КК използвах продукти на Korres и много ги харесвах!Много екстракти,добър състав...добра алтернатива са според мен!

# 623
  • софия
Йен, все ще се нормализират доставките до Бг. В най-лошия случай ще останат платени. Дотогава... Има някакви алтернативи, бг сайтове, нотино... Не си струва да сменяш концепцията.

# 624
  • Бургас
Sisi81, в края на миналата година, реших да си поизразходя запасите и да стана друг човек, да не съм консуматор, да не трупам несметни количества - груба грешка. Започнат ли да доставят отново от Корея ще накупя за всяка стъпка по 7 продукта.

swetulka, взех вече някои неща от нотино, но асортимента им и доста ограничен и няма повечето от нещата които аз харесвам. Същото е и в другите бг магазини, но наистина е по-добре от нищо.

# 625
  • Варна
Здравейте, момичета! Със суха кожа съм и рядко ми се появяват пъпчици, обикновено около датата на МЦ, но от скука си играх с две пъпки, които ест. разраних и сега съм в търсене на продукт, за ускоряване на заздравяването на епидермиса... Sad Може ли да ми препоръчате някой изпитан sos продукт (не е задължително да е азиатски).
Имам Ниацинамид на ТО, но съм останала с впечатлението, че ми се появяват пъпки от него и не смея да го нанасям дори локално.

# 626
  • София
Момичета, може въпроса ми да не е точно за тук, но все пак ми се иска, ако някоя от вас е била в подобна ситуация, да ме ориентира...Rolling Eyes Мисля да направя поръчка от jolse, въпреки високата доставка, защото има добри отстъпки..Но! Сумата ми след отстъпки е 102$, без доставка, а без остъпката е 157$ + 19$ доставка... В момента съм при нашите, във Враца и смятам да дам тукашния адрес, защото не знам кога ще се прибираме към София. Въпроса ми е, къде ще попадне пратката, ако я спрат? Защото чета, че задържат в софийската митница и оттам били големи галимации, за да се препратят към някой друг град и митница.. И се оскъпявало съответно....Няколко момичета са “минали между капките” и с такива суми са си получили пратките директно вкъщи, но те са си от София..Дали има значение това и дали се усложняват нещата, ако съм във друг град?Rolling Eyes

# 627
bibian@ , доколкото знам доставката в момента от Jolse е само с DHL и при евентуално задържане те се занимават с всичко свързано с митницата, ти само трябва да имаш ЕОРИ номер.
Иначе в общия случай, независимо от кой град си, при задържане на пратка на митница след освобождаването и си я получаваш в пощенския клон по адрес, където заплащаш и всички дължими такси. В някои градове митницата е в някой пощенски клон и може и от там да се вземе.

sugababe, най-доброто което можеш да направиш в момента е да сложиш от лепенките за пъпки тип COSRX acne patch. Подпомагат заздравяването като не позволяват вторична инфекция, а и ще те спира от пипане и чоплене. След два-три дни ще е останало само леко петънце, което вече можеш да третираш с продукт по избор.

Доста често има въпроси за слънцезащитата и реших да пусна една снимка с моите фаворити - част ползвам в момента, другото е резерва. Мисля че няма нужда от обяснения, защото това са продукти  достатъчно тествани и обсъждани назад в темите и който има интерес може да си ги сърчне Simple Smile   На снимката липсва само спф-а на Purito (класическата версия, не unscented), но докато да снимам го свърших - сега заради маската ползвам изключително само хим.филтри и изчезват доста бързо.

# 628
  • Пловдив
Viola, по степен на харесване ли са подредени?
Доста задоволителна колекция!😎🌞

# 629
armira, абсолютно произволна е подредбата. Grinning
Всички показани харесвам и ползвам с удоволствие спрямо сезона и нуждите. Доста са, но са предвидени за месеци напред.

Общи условия

Активация на акаунт