Азиатска козметика и грим 16

• 53 726
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
Ето го джолсето в ибей. Вече не доставят до България. Sob
https://www.ebay.com/sch/iamlove-shop/m.html?_nkw=&_armrs=1& … ;_ipg=&_from=

Редактирам се да добавя едно ново впечатление от слънцезащита, докато ми напира музата да пиша - Dr.G Green Mild Up Sun. Описана с една дума - прилична. Не оставя бял слой, дори и наслоена, не тежи и не запушва пори, въпреки че е доста кремообразна. Оставя лек сочен завършек, но нищо фрапиращо, добре се спогоди със смесената ми кожа.
ОБАЧЕ,
Наред с всичко изброено, оставя и лек лепкав слой, който не изчезва и прави нанасянето на фон-дьо-тен истински ад. Никога досега не съм имала такъв зор да си блендна бб-то, усещането беше като да се плъзгаш по паркет с противоплъзгащи се чорапи. Накрая успях да се докарам до вид, в който да се харесам, но това ми уби ентусиазма от всички гореизброени достойнства.
Като заключение: определям я като подходяща за суха до смесена кожа (смесена само студените месеци), в дни, в които няма да се носи грим, и като такава я отписвам. Предпочитам слънцезащити, които ми угаждат на всички прищявки - с грим или без. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 23:30 от Reddish Brown

# 286
  • Варна
Те безплатна доставка имат, но може би доставка вече нямат въобще Grinning

# 287
Защо спират с доставките до България? Заради вируса ли е или остава за постоянно?

# 288
Защо спират с доставките до България? Заради вируса ли е или остава за постоянно?
Заради вируса е, вероятно. Прегледах изключените държави в ибей инфото на джолсе - ми, то половината свят. Ще им умре бизнесът, ако е за постоянно.

# 289
  • софия
А с yesstyle знаете ли какво е положението?

# 290
Привет момичета,

Следя ви от известно време и се опитвам да ровя из сайтовете и да открия подходящи продукти за моята кожа, но просто се лутам и обърквам. Моята кожа до преди няколко години беше безпроблемна.... Но уви вече е много  чувствителна, често се зачервяване на места. Смесена, чувствителна и с наченки на бръчки основно на челото - 32г.
Моля, дамите с подобна кожа да ми препоръчате продукти с които мога да започна- добре хидратиращи и не утежняващи е това към което се стремя.
И нощната хидратация е много важна за мен. До момента съм ползвала основно Clinique/Yonka/bioderma, но не виждам особени резултати.
Благодаря предварително!

# 291
А с yesstyle знаете ли какво е положението?
Имам шипната поръчка от оня ден.

# 292
Всички азиатски продукти ли имат избелващ ефект? Как да се ориентирам за такива, които нямат избелващ ефект?

# 293
  • Варна
Всички азиатски продукти ли имат избелващ ефект? Как да се ориентирам за такива, които нямат избелващ ефект?
Аз съм в търсене на спрей, но не знам дали има корейски такъв, те не оставят следи със сигурност, но съм ползвала само европейски такива. С азиатската козметика е малко сложно положението в момента, ако пазаруваш от БГ сайтове, но се надявам скоро да отмине това положение и пак да пазаруваме каквото ни е необходимо

# 294
Bistra, какъв спрей търсиш?

# 295
  • Варна
Bistra, какъв спрей търсиш?
слънцезащитен  спрей с фактор 50, който може да се нанася върху грим

# 296
Мили дами, идвам да ме успокоите, понеже в тази така или иначе натегната обстановка, свършващото бурканче с охлювен крем ми докарва нервни тикове. Имам поръчка от YesStyle от 21.02, за пръв път поръчвам оттам. От 1 март седи според тракинга във Франкфурт и не мърда. Вашите поръчки движат ли се?
Много ми е смотано, защото края на февруари и началото на март изсипах сума ти пари по корейските сайтове и в момента нищо не идва, даже единия тракинг номер на Джолсе изобщо не го намира... хайде, по-късните може да ги е хванала карантината, ама за тази от YesStyle ме е яд... Sad

# 297
Мили дами, идвам да ме успокоите, понеже в тази така или иначе натегната обстановка, свършващото бурканче с охлювен крем ми докарва нервни тикове. Имам поръчка от YesStyle от 21.02, за пръв път поръчвам оттам. От 1 март седи според тракинга във Франкфурт и не мърда. Вашите поръчки движат ли се?
Много ми е смотано, защото края на февруари и началото на март изсипах сума ти пари по корейските сайтове и в момента нищо не идва, даже единия тракинг номер на Джолсе изобщо не го намира... хайде, по-късните може да ги е хванала карантината, ама за тази от YesStyle ме е яд... Sad
Споко, това с Франкфурт е редовен номер. Моите все още бяха във Франкфурт според системата, нищо че вече си ги бях взела от пощата.

# 298
  • Бургас
А при мен тракинга от Йесстайл направо изчезна, не мога да проследя поръчката, последно беше някъде в Германия. Имам много поръчки, които вече трябваше да са при мен, но с оглед обстановката ми остава само да се надявам изобщо да пристигнат.  През януари и февруари бях много заета и нямах никакво време дори за онлайн пазаруване и сега нямам почти нищо, и виждайки как слънцезащитата ми намалява драстично, а слънцето става все по-силно, определено започвам да се паникьосвам. В нормална ситуация поръчките направени в началото на март вече щяха да са пристигнали, но сега....
Освен това не знам има ли смисъл да правя още поръчки, ако нищо няма да получа. Уж казват, че няма да затварят границите за движението на товари, но изглежда, че намалените полети се отразяват и на това.

# 299
Reddish Brown, благодаря! Може би като ходя да пазарувам, ще надникна в пощата и ако няма много хора, ще попитам дали случайно не е там. Ако просто тракинга от Корея просто не работи добре, може и нещо друго да ме изненада...

Общи условия

Активация на акаунт