Азиатска козметика и грим 16

• 53 718
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Чакам само един крем от beautynetkorea, поръчан в началото на месеца, друго не съм пазарувала скоро.
Резерви доста имам, единствения проблем са ми измиващите гелове, единствено от тях съм се оставила без резерва. Ако пък толкова се удължат нещата, ще тъся нещо европейско да заместя.

С ретинола не вървят при мен нещата. Разредих ползването, но продължавам да ми се явяват зачервяванията. Чудя се дали въобще да продължавам, сега направих 5 дена почивка и съм ок и си мисля да продължа само околоочния челото, защото там си нямах проблеми.

Ava Blank, за зачервяванията от европейската мога да препоръчам, което може да намериш да купиш. Сега с тази ситуация и да поръчаш нещо азиатско, не се знае кога ще дойде.

Amelie999, в доста азиатски продукти има ниацинамид, той избелва, но не става изведнъж, доста трябва да се понатрупа и не очаквай някаква коренна промяна на тена от един продукт с него ползван месец два.

# 301
  • Варна
Аз поръчах от БГ сайт една емулсия. Цената й беше добра...,но не успях да се сдобия с нищо с вит Ц и слънцезащита от чуждите сайтове Sad
Ще си доизразходвам слънцезащитата от Юсерин , а за вит Ц ще дебна DM да пуснат Its skin на намаление да взема нещо , че сега са почти 40 лв ампулите Sad

+ гледам този крем намален ? https://kocos.bg/bg/SKIN-UOTChYRS-INTENZIVEN-KREM-S-EKSTRAKT-OT- … LYuV-50-ml-.p2060

Добър ли е и има ли шанса да се изразходи от двама души до юни месец ?

# 302
Предвид цялата ситуация се чувствам меко казано прецакана Angry Имам нужда от слънцезащита, хидратиращи продукти, че кожната ми бариера е мега зле, нещо прекалих с киселините... Май ще търся бг сайтове, но пусти му и цени... Ако намеря някъде що годе добри цени в България ще пиша, макар и малкото разнообразие

# 303
Днес поразгледах някои корейски сайтове са спрели въобще доставките до Европа, beautynet korea ми дава само до щатите.
Незнам с уейстайл какво става. Сега с тази дистанционна работа, направо съм на диета на кожата, не слагам слънцезащита и нищо отгоре.

# 304
  • Русе
Аз си получавам пратките от YesStyle!Бавно...,но си идват!👍
Вчера направих още една,че имах натрупан доста store credit и един купон за 10$,който изгаряше утре.
Всичко при тях е нормално засега.

Пробвах много нови хубави неща ...,но нямам настроение за коментар!😕

# 305
А на правилното място ли си ги получавате? Аз чакам три пратки, пуснати преди да обявят епидемията, ще видя кога, къде и как ще дойдат...С това затваряне на границите и предвоенно положение, мисля да поспра малко. Ако ми притрябва нещо, ще търся западни алтернативи вече. С голямо ровене успях да изнамеря някои нещица дето да отговарят на азиатските долу-горе като цена-качество, ама си е мъка...

# 306
  • Русе
Всички пратки получени след Нова година от YesStyle освобождавам от митница!
Нямам проблем с възстановяването на такси от сайта!☺

# 307
  • Zagreb CROATIA
Bistra, какъв спрей търсиш?
слънцезащитен  спрей с фактор 50, който може да се нанася върху грим

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.c … tm%2F223617583618

Ползвах цяло лято , незаменим е за подновяване на слънцезащитната върху грим през деня. Има много лек озаряващ финиш, за суха кожа е идеален .

# 308
  • Варна
А на правилното място ли си ги получавате? Аз чакам три пратки, пуснати преди да обявят епидемията, ще видя кога, къде и как ще дойдат...С това затваряне на границите и предвоенно положение, мисля да поспра малко. Ако ми притрябва нещо, ще търся западни алтернативи вече. С голямо ровене успях да изнамеря някои нещица дето да отговарят на азиатските долу-горе като цена-качество, ама си е мъка...

Oх, няма да откажа , ако споделиш за тези алтернативи.

# 309
Oх, няма да откажа , ако споделиш за тези алтернативи.
Ами, например, слънцезащитата за смесена и мазна кожа Vichy Ideal Soleil Ultra Light and Fresh Sunscreen, ползвала съм я преди. В Нотино я държат на поносима цена. Нямам идея като състав как е, но като достойнства и цена се доближава до азиатските (не оставя бял слой, не изсушава много, не е убийствено ароматизирана).

За тоник, ако ще е западно, смятам да е термална вода. Има разни еко и био с хубав и активен състав, ама 50 лв не ми се дават, като знам, че азиатски мога да си взема за 20...

От хим. пилинги, на Bioderma Sebium пилингът и серума за мазна кожа стават, както и един дрогериен на Dr. Konopka. Дрогерийният е със страхотно активен и изчистен състав, нищо, че е жълти стотинки.

Онзи ден поръчах вит. C на прах на TO, че се оказа, че нямам в запасите. Също сравнявах серумите им с някои корейски - липсват екстрактите, които ги има в азиатските, но активите и "пълнителите" в повечето случаи са същите, и продуктът на TO излиза с по-малко съставки (например, 17 съставки в ХК на TO спрямо 32 в ХК на Scinic). Предпочитам си екстрактите, разбира се, но ако се наложи, мисля да сефтосам TO като алтернатива.

На този етап това се сещам.

В момента ровя да намеря алтернативи за шийт маски, ама пусто не намирам такива дето да ми отговарят на прИтенциите. Ще кажеш, че западният свят за екстракти не е чувал. Само химия ли, химия...

# 310
  • Варна
Reddish,  явно сме градски Wink Сега видях, че и във "На пазар във Варна" пишем Grinning

TO предполагам е the ordinary ?
За тях си мислих да пробвам нещо с вит. Ц. , Но дори не подозирах, че има нещо такова на прах !?!? Добавя се към друг продукт по този начин или? От кой сайт поръча ?

Почвам да ги разучавам и тях , а и съм с комбинирана кожа и аз .
Аз ползвам на Юсерин гел-крем слънцезащита - oil control . Доволна съм и не ми лъсва Т-зоната, но виж не съм задълбавала в състава  Wink

# 311
TO предполагам е the ordinary ?
За тях си мислих да пробвам нещо с вит. Ц. , Но дори не подозирах, че има нещо такова на прах !?!? Добавя се към друг продукт по този начин или? От кой сайт поръча ?

От Дъглас. Да, добавя се към серум или крем, има мерителна лъжичка. Ето го:
https://douglas.bg/the-ordinary-100-l-ascorbic-acid-powder-052447

# 312
  • Sofia
Аз ще пробвам нещо ново за мен.
Намерих го в Лили. 😁

# 313
Аз ще пробвам нещо ново за мен.
Намерих го в Лили. 😁

Звучи интересно, серум с микроигли. На каква цена?

Едит: Лилито зареди, видях цената. Grinning

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 14:34 от Reddish Brown

# 314
  • Sofia
Аз преди време бях чела за гел с игли, ама никъде не бях виждала, затова метнах 2 броя. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт