Азиатска козметика и грим 16

• 53 707
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Как се използва това, момичета? За какъв ефект е? Много интересно звучи - гел игли😊

# 316
  • Sofia
Цитат
Dr. Tisha AC7 АНТИ - АКНЕ СЕРУМ С МИКРОИГЛИ

Dr. Tisha AC7 е гел серум, който подобрява състоянието на кожата с акне, белези и зачервявания по лицето. Възстановява и подобрява състоянието и. Активните съставки в серума повлияват проблемната зона до 7 дни.

Анти - Акне серума съдържа над  11 вида активни съставки, които подпомагат състоянието на кожата, предотвратявайки възпаления предизвикани от акне. Патентованата съставка Dryopteris Filix-Mas Root Extract NO: 10-0780666 изсветлява, изглажда кожата и премахва белезите.

Начин на употреба:
Вечер след почистване на лицето, поставете найлоновия напръстник и нанесете гела върху проблемната област. Втрийте с натиск 7 пъти с хоризонтални и вертикални движения, докато не усетите боцкане на микроиглички.

Състав

Скрит текст:
Състав: Water, Butylene Glycol, Silica, Glycerin, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Polyglutamic acid, Methionine, Serine, Histidine, 1,2-Hexandiol, Hydroxyethylethylcelluose, Bacopa Monniera Extract, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Leaf Extract, Lavendula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Belamcanda Chinensis Root Extract, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin / Sodium Starch Octenylsuccinate, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (matricaria) Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Phellodendron Amurense Bark Extract, Coptis Chinensis Root Extract, Octanediol, Citrus grandis (grapefruit) seed extract, Artemisia princeps extract, Carbomer, Triethanolamine, Dimethyl Sulfone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Luffa Cylindrica Fruit Extract, Alcohol, Dryopteris Filix-Mas Root Extract, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Disodium EDTA, Salicylic Acid

# 317
  • Пловдив
Благодаря! Ще я взема и аз, боря зачервявания..

# 318
  • софия
Здравейте, време  да си се мажем в къщи и разхубавяваме:cry:
Моля, препоръчате хидратиращ тонер за суха кожа. А, и този Kukusamune (дано съм го запомнила правилно)  къде се намира?Нали той беше "златен стандарт"?!
Бъдете здрави и "take it easy" , дет'се вика:blush:

# 319
  • Варна
Аз поръчах от БГ сайт една емулсия. Цената й беше добра...,но не успях да се сдобия с нищо с вит Ц и слънцезащита от чуждите сайтове Sad
Ще си доизразходвам слънцезащитата от Юсерин , а за вит Ц ще дебна DM да пуснат Its skin на намаление да взема нещо , че сега са почти 40 лв ампулите Sad

+ гледам този крем намален ? https://kocos.bg/bg/SKIN-UOTChYRS-INTENZIVEN-KREM-S-EKSTRAKT-OT- … LYuV-50-ml-.p2060

Добър ли е и има ли шанса да се изразходи от двама души до юни месец ?
Можеш да следиш и тук са продукти на It's Skin https://makeup.bg/categorys/336227/#o[15725][]=233799&o[15725][]=334553&o[2243][]=1015618 често пускат намаления и промоции на различните марки от цял свят и вместо мостри подаряват пълноразмерни продукти

# 320
От посочените в линка няма нито един азиатски, темата все пак е за азиатска козметика, а не дрогерийна, да тях също има теми.

# 321
  • Варна
Зари, има Корейска в този сайт makeup.bg Simple Smile Ама цените има са си уаууу ...
В началото рових, рових и нищо не видях,но в падащото меню , като избера Корея и ми излизат продукти Wink

# 322
  • Пловдив
Има КК, да, просто БГ мама не позволява да се отвори целият линк, отваря само серуми.

# 323
  • Варна
От посочените в линка няма нито един азиатски, темата все пак е за азиатска козметика, а не дрогерийна, да тях също има теми.
Посоченият линк е само за определена корейска марка и гама продукти, но трябва да се копира целия линк, а не само това, което е в синьо. За останалата азиатска козметика, която е останала налична в сайта използвай филтъра, за съжаление повечето продукти за изчерпани, но това е положението. Налични корейски маски са 158 към момента Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 13:40 от Bistra Kostadinova

# 324
В български сайтове обаче на Cosrx и Mizon охлювените кремове са на безумни цени навсякъде. Аз ги ползвам за всичко, тийнейджърката се маже с тях, плескам на мъжа ми псориазиса, ама за 50 лева и нагоре бурканчето няма да го бъде.
 Утре ще се престраша да ида до пощата... Нямам бележка, нито смс, тракинга е чао, а чакам около 6 поръчки...ще измрънкам да проверят все пак.

# 325
Утре ще се престраша да ида до пощата... Нямам бележка, нито смс, тракинга е чао, а чакам около 6 поръчки...ще измрънкам да проверят все пак.
Жива ще те изядат. Аз така бях ходила за една пратка почти три месеца липсваща, без тракинг номер. Като ми се накараха. Щом съм нямала известие, значи нямало нищо...Два дена по-късно звънят, имало пратка за мен. На пратката - бележка да ми се обадят от преди месец. Питам ги защо така. Забравили я били...

# 326
Reddish Brown, принципно при нас не правят така (Красно Село), аз излизам с номера, че пощенските кутии са разбити (което е вярно) и бележките се губят, а и за поръчка без тракинг не съм получавала съобщение от мнооого време. Последния път си взех една слънцезащита с тракинг, помолих да проверят дали няма нещо друго и намериха две пакетчета от ebay  с олиото на Hadalabo и Киткат със зелен чай Grinning.
Това беше миналата седмица преди да обявят извънредното положение обаче, сега не знам как ще ми реагират. Но предполагам, че трупането на пратки им усложнява работата, дано не ме изядат и все нещичко да е пристигнало...

# 327
А, и този Kukusamune (дано съм го запомнила правилно)  къде се намира?Нали той беше "златен стандарт"?!

Kikumasamune съм поръчвала от yesstyle и от ибей, в ибей е доста по-евтино. Имай едно наум с ферментите - ако по принцип ти действат добре, опитай. Ако не се разбирате, може да доведе до изприщване.

# 328
  • софия
Боя се, че нямам опит с тях,но ти благодаря.

# 329
Да ви споделя приключенията си. Направих една голяма поръчка в началото на месеца и ми се полагаше безплатна доставка с DHL. Добре, обаче се оказа, че DHL не могат да ти освободят пратката ако не им дадеш ЕОРИ номер. И заради вируса, няма друг начин да се изкара такова нещо освен онлайн. Наложи се да си изкарвам електронен подпис, за да мога изобщо да стартирам този процес. И след това дойде ред на сайта на м*тници.

Ей, е-м*тници ми съсипа живота. Не че съм хакер, но като цяло съм достатъчно компютърно грамотна и се справям добре с разни сайтове и регистрации. Тук обаче, ако не беше една прекрасна жена, която търпеливо да ми обясни всичко по имейл и дори накрая да ми звънне, за да ми помогне да завърша процеса - нямаше да се справя. Всичко е излишно сложно, и за жалост не е обяснено достатъчно добре, за може гладко да следваш указанията и да се справиш сам. Живи и здрави да са онлайн съпорта на м*тници.

Мисля че сега поне ми се спестяват 4.80 и 12.00 от сумите за м*тническа обработка, но ДДС май ще си имам. Та така. Изпратих всички документи на DHL и сега да видим колко време ще отнеме.

Чакам 3 балма за устни, защото тази зима нещо не им понесе на моите. Толкова сухи никога не са били. Ще споделям впечатления от новите продукти ако ги получа успешно Joy

Общи условия

Активация на акаунт