Азиатска козметика и грим 16

• 53 722
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Здравейте, имам и аз някои тревоги, свързани с доставките, специално от jolse. Една пратка от 04.03 виси на yong in, а друга е със статус awating shipping вече 20 дни.Моят адрес за доставка е UK. А yes идват макар и бавничко.
Имате ли идея какво е yong in? Ще взема да  напиша едно гневно писмо..
Нямат доставки до Европа. Мои две пратки с тракинг номера се върнаха в YOUNG IN, други без тракинг от началото на март не са доставени на посредника. Чакам да изминат 40 работни дни и да им пиша.

# 526
  • софия
Ще ги канселираш ли? А пропо, не намирам списък със страните, до които доставят или съобщение, че не доставят до Европа?

# 527
  • Варна
Аз направих една до УК на 1.04 и след седмица чакане дая шипнат им писах . Отговора беше, че не доставят на този момент до УК. Предложиха или да чакам да се оправи положението и да ми я пратят или да му върнат парите и да ми пратят някакъв код за намаление при следваща поръчка.
Така и не отговорих и явно ще си чакам. Беше един продукт само за 25 лв , така че не е драма особенна.
Все пак се надявам скоро да пуснат поне до УК.

# 528
Скрит текст:
Candy_girl, идеи много имаме обикновено, но сега ситуацията е малко крива с шопинга от Азия.
Ето ти една, но вероятно също ще отиде на митница

https://www.yesstyle.com/en/secret-key-multi-cell-night-repair-a … ml/pid.1046063893

В европейски или нашенски сайт да се появи, вероятно ще е на двойна цена.

Добре че не съм голям фен на Sulwhasoo First Care Activating Serum , каква лимитка бижу са пуснали.

Не знам защо ,но не го намирам!

В джолсе го гледах.

# 529
Yong-in е град в Южна Корея.

Странно, че там отиват пратките, международното летище на Корея е в град Инчон.

# 530
  • софия
Е точно заради това се чудех, по-рано засядаха на Инчон... Нейсе! Мерси, Reddish!

# 531
  • Пловдив
Момичета, защо платнената маска се слага след есенция и серума? Сигурно има логика, но не се сещам каква е. Или просто още не мога да свикна с рутината която е различна от това което съм свикнала - маска, серум, крем..

# 532
Armira, стъпките са условни. Чети си винаги указанията на продукта за ползване. Зависи и от продуктите, ориентираните към западния пазар са доста богати на състав и не търпят много стъпки. Много от шийт маските се слагат и веднага след почистване, аз май имам основно такива, но и не съм фен на този тип продукт.
Вкарвай продуктите един по един и ще се ориентираш как е добре за кожата ти. Вървиш от течно към кремаобразно.

# 533
  • Пловдив
Благодаря!
Пробвам, въртя, ще нацеля😊
До тук всичко с охлюви при мен е топ.
Открих двустъпкова платнена маска с охлюв която буквално преобразява кожата ми. Купих 10 😅

# 534
  • Варна
В някой физически магазин има ли я тази маска ?
Онзи ден си взех една на Миша с ориз от Лили , но въобще не ме впечатли .Дали с нея или без нея все тая ми беше кожата.

# 535
  • софия
Да, аз от години я купувам от ДМ. Има избор на охлюви:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 536
  • Пловдив
Вероятно ДМ или Лили ще ги има, аз ги поръчах он лайн. Във Ремудиум също

# 537
Мили дами доставките от Корея са спрени и до Англия получих това съобщение и си канселирам поръчката и ги уведомих че ще поръчам отново когато транспорта бъде възстановен след пандемията.
вие как процедирате в този случай от къде поръчвате и поръчвате ли въобще или купувате от България някъде корейска козметика

# 538
Проблема е, че са спрени евтините доставки с корейските пощи, сайтовете работят с DHL.
Някои сайтове предлагат по 20-30%  отстъпка от доставката им.
Учудващо ми е, че за Европа корейските пощи доставяли само до Люксембург, обаче оттам няма превозвач.
Но пък започнаха да пускат съощения възстановяваме доставките към еди коя си държава и списъците почват да стават по-дълги, та мисля, че още малко трябва да издържим и ще ги възстановят. Много от ибейските магазини, от които пазарувах затвориха вероятно заради това. Ще видим.
Последната ми поръчка също не дойде. Писах на търговеца, но още нямам отговор, предполагам че ще ми върне парите, но предпочитам да изчакам още малко, ако може да ми достави продукта.

От друга страна ситуацията ми е добре с тази невъзможност да пазарувам. Бях се зарекла три месеца да не пазарувам поне кк. Вече направих почти 2 месеца. Имаше един момент, в който много празни опаковки заминаха, обаче наотворих и доста нови. Засега не ми е проблем още някой друг месец да изчакам.
 Мислех някой ден да видя нещата в Лили, които са вкарали.
В момента просто не купувам, смятам, че е въпрос на време да се възстановят доставките.

# 539
  • Germany
Ох на мен точно сега ми свършва слънцезащитата. Поразцъках днес из ибей, или не доставят до Германия, или са във ваканция. Тук има само магазин на Миша. Освен някоя тяхна да си купя...Коя от слънцезащитите на Миша става за комбо кожа?

Общи условия

Активация на акаунт