Азиатска козметика и грим 16

• 53 675
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
От STYLEKOREAN ми писаха,че пратката ми се е върнала при тях и ми предлагат да ми я изпратят с DHL или да ми върнат парите. Аз си искам нещата, но до сега не съм получавала нищо с DHL и не знам колко ще ми струва, задължително ли отиват на митницата и колко ще дължа за освобождаването на DHL?
Въпросът ми май не е за тази тема, но ще бъда благодарна за отговор, не ми се търси темата за митниците.
Ако иде на митница се дължат само митните сборове (ДДС или ДДС+мито), няма такси за представителство като на пощите. Имат такса, ако искаш те да ти платят дължимите суми, която е 24 лева. Иначе ти пращат попълнено платежно, което може да занесеш в банката, ако искаш да платиш кеш, аз си ги наредих през онлайн банкирането.После трябва да им го пратиш по мейла.
 Искат обаче да имаш собствен ЕОРИ номер, който аз си извадих с електронен подпис и пяна на устата, защото портала на митниците е безумен. Съпорта им обаче е много услужлив (и денонощен), най-вероятно защото знаят колко им е шит системата.

# 601
  • Бургас
Сърдечно благодаря за подробната информация.
Имам ЕОРИ номер, мислех в един момент сама да се пробвам да си освобождавам пратките, но доколкото разбирам освен трудната за попълване декларация трябва да се ходи и на място, а аз не разполагам с много време.

# 602
Както писах преди време чакам 4 пакета, поръчани последните дни на февруари.
На въпроса ми до Jolse, отговориха вчера.
Първите 3 били изпратени на 3 и 9 март, а 4-тата на 12 март. Последната била върната при тях.
Ако не получа първите 3 до месец време да им пиша, ще ми възстановят сумите.
За върната при тях предлагат два варианта - връщане на сумата по картата или повторно изпращане при възстановяване на полетите до Бг. 
Уверяват ме, че правят всичко възможно да намерят вариант за приемане на поръчки и изпращането им до тук. Каквото и да значи това. Simple Smile
И аз имам недоставена пратка поръчана от 09.03.2020, писах им но нямам отговор все още,каква е практиката в jolse.

# 603
  • на брега
stasy_f, писах им от моя профил през формата за контакт в сайта:
http://jolse.com/contactus.html и после тук 1:1 INQUIRY
Беше обяснено от съфорумка преди дни.
Отговориха ми на следващия ден.

# 604
  • София-Младост
Аз пък има проблем да се логна в сайта на jolse...дава ми непрекъснато грешно ID или парола...пускам забравена парола и отново грешно ID. Писах им мейл за пратка от 09.03, но нещо като ви чета не съм оптимист.

# 605
Аз пък има проблем да се логна в сайта на jolse...дава ми непрекъснато грешно ID или парола...пускам забравена парола и отново грешно ID. Писах им мейл за пратка от 09.03, но нещо като ви чета не съм оптимист.

Току що се логнах с мейла.

# 606
  • софия
Здравейте, една добра новина.На 27.04 е шипната поръчката ми от Jolse от 09.03. с КОРЕЙСКИ ПОЩИ!
Макар, че им видях списъка...Frowning1
Да се надяваме...

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 20:45 от swetulka

# 607
  • Варна
С такава надежда влязах да си видя поръчката, ама не !
Моята е до УК и от новата им информация от вчера би трябвало да доставят до там експрес. Още не е шипната.. тея дни с надежда ще проверявам.

# 608
Здравейте, момичета! За първи път се опитвам да си поръчам корейска козметика. Избрах си някои продукти от Jolse. Обаче не ми излиза опция за безплатна доставка, а само с DHL за $19. Това реално ли е или аз нещо не съм направила както трябва?

# 609
В момента почти няма държави с  безплатна доставка (вирус, липса на полети и т.н.)

# 610
  • софия
Уви, такава е реалността! Лош момент за пазар от Корея! Всички чакаме  да възстановят безплатните доставки с корейски пощи.

# 611
Предположих, но реших да попитам все пак. Аз първо се опитах да поръчам от roseroseshop. Но там до никъде не стигам. Пишеше ми нещо за адреса и ми дава грешка при плащане с картата, а със сигурност не е от картата ми. Така че явно ще е от jolse.

# 612
Здравейте!

Нова съм в темата и ще следя с интерес.

Винаги са ми били интересни японските и корейските продукти, но все още не съм пробвала нищо. Можете ли да ми препоръчате бяла козметика, от която сте останали много доволни? 😊

# 613
  • софия
Малко да сменим темата,  която всички изстрадваме.
Получих аз вчера това Велико Kukusamune. Упътването за приложението му, обаче, е връх! Непреводимо! Ясно, след измиване, но едни 5 минути ми се губят Laughing
Какъв е вашият опит?

# 614
Малко да сменим темата,  която всички изстрадваме.
Получих аз вчера това Велико Kukusamune. Упътването за приложението му, обаче, е връх! Непреводимо! Ясно, след измиване, но едни 5 минути ми се губят Laughing
Какъв е вашият опит?
Дай линк, че ми стана любопитно кой е продукта? 😃

Общи условия

Активация на акаунт