Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 11 фев. 2020, 14:30 ч.

Емоционалната изневяра и зависимост

 • 3 681
 • 116
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 270
Човекът се подбъзиква с младите колежки, а ти избираш сватбени рокли... Ти нищо не знаеш за него, дори и приятели не сте, щом даже не си била способна да го питаш за семейното му положение и провеждаш спиритични сеанси и гадания над фейсбук снимки. Не знам на какво се дължи социалното ти и сексуално изоставане, но с тази наивност и фантазьорство животът ще те скапе набързо. Излизай с приятели, с мъже на неангажиращи срещи, защото нещата изглеждат зле, имаш много да наваксваш. Напълно си откъсната от реалността. Какви емоционалн изневери, какви тъжни песни... Работата е като за психиатър.

# 31
 • София
 • Мнения: 4 253
Флиртът е прекрасен, стига да си умел в тая работа.
Тук ни авторката, ни Горкан ги бива.
Авторката и ревнува бонус, което е прекалено.
Първо - той има жена, горките деца, после какво да прави и защо така?!
Ем, уважавайте нас, като не се уважавате вие.

# 32
 • Мнения: 2 225
Абе аха,аха да ти съчувствам, защото очевидно си експресивна и  чувствителна жена, но честно да ти кажа, малко в повече ми идват филмите, в които се вкарваш. Много драма, бе жена. Недей така. Едно нещо е фантазията, друго е реалността.

Да, този човек видимо те е харесвал. Е и? Какви реални действия той предприе? Какви резултати виждаш от този офисен флирт? Очевидно семейният  е поставил някаква граница на себе си, и все пак се удържа. Но да ти кажа този хич не ми е симпатичен. Звучи като човек, който прави подлярски номера, но ти по някаква причина го идеализираш. Хем теб харесва, хем другата колежка, с цел да те дразни, от друга страна пък  е семеен. Ами не е особено читав, свали розовите очила.
Тези отношения са нередни. Освен ако не си готова да му помогнеш да си разтрогне семейството (може пък и да го иска), и да почнеш една такава опорочена връзка.

Звучат много нередно работите, и прекалено драматични, а животът е кратък, и е по-добре човек да има зряла и свободна любов. И да гледа на нещата реално. Това означава да се цени, но и не да се превъзнася. Simple Smile

# 33
 • Мнения: 2 589
Признавам си недочетох до края Grinning Стигнах до изречението "сега ще разкажа малко повече за НАС".. Кои сте вие ВАС?? Абсолютно си се филмирала. Човекът си прави кеф на работното място, все пак е с 10 години по-голям, вдига самочувствието. Щом младите колежки го харесват, явно още става...

# 34
 • Мнения: 2 225
Доста ми е странна темата. Не мисля, че жената си въобразява, но все пак ми прави впечатление, че малко се превъзнася. Тъжния семеен живот, който добре че е тя, да разнообразява. От друга страна - вина към жената и децата. Хем й е мъчно за мъжа, който гасне по нея, хем го укорява за поведението му.

Последно кое?

Жените ще си махнем много филми от главата, ако просто гледаме резултатите. То аман от чувства и флиртове. Въпросът е има ли реални постъпки, значими постъпки. Има ли връзка, стабилни отношения, или няма. Защо се съгласяваме постоянно на някакви огризки.. Офисни флиртове.

Глупости са това

# 35
 • Мнения: 1 089
Доколкото прочетох, той само я е добавил, даже не са си писали, не са пили поне кафе, не разговарят на лични теми. Какъв флирт ви гони? Филмите са само в нечия глава.

# 36
 • Мнения: 34 608
Авторката много си фантазира.
Човекът дори да я харесва, очевидно няма планове за развитие на отношенията.

# 37
 • Мнения: 1 569
Е стига де, вие тотално малоумна я изкарахте. Че се е филмирала, защото се е влюбила - вярно е. Но не мисля, че човекът ''хал хабер'' няма, категорично. Способствал е за състоянието й в момента. Подаръчето без причина, прегръдките на изпроводяк от работа - и те ли са в реда на нещата? Да, и аз пия кафе с колеги и лафим, но за подобни неща и дума не може да става въпрос. Никой не ми прави дребни подаръци, нито ме прегръща.

# 38
 • Мнения: 2 225
Давал е знаци, да.

Според мен този човек хич не е свестен, ама хич. Първо, че изневерява (за мен това си е изневяра, това систематично задяване с колежки), после, че лавира между колежките с цел да дразни емоционално авторката. 'Ми тоя изобщо не е стока.

# 39
 • Мнения: 15 550
Върнах се да чета, ама нещо това подаръче, не можах да открия къде е....дайте джокер!

Tess d`Urberville , не забравяй, че тук четеш само нейната гледна точка.
Имам колежка, която така представя някои неща, че накрая участващите в случката се питат дали става въпрос за същото.....

# 40
 • Мнения: 2 105
Това е изневяра?! Че ходи и говори служебно с колежките? Ох, нови висини в този форум!

# 41
 • Мнения: 1 569
Не за друго, ма щом всичко е само в нейната глава и просто филм, пък човекът ни лук ял, ни лук мирисал - значи, който и да е съпруг на дамите тук, няма проблем да се държи така с колежка?
Моя ако се разподарява и разпрегръща, така ще го прегърна и така ще го даря...

Ясно ми е, разбира се, че това е само едната гледна точка - като всички пуснати теми тук. На база на прочетеното си правя моите изводи и те са, че той се е увлякъл, но няма намерение да предприеме нищо.

# 42
 • Мнения: 15 550
Това е изневяра?! Че ходи и говори служебно с колежките? Ох, нови висини в този форум!

Много моля, мъжете са длъжни да не говорят с колежки, да не вдигат поглед от работата, да изкарват пари и да ги дават на жените си да ги харчат!!! Ще ми говори с колежки, айде, де....!!!!

Моя ако се разподарява и разпрегръща, така ще го прегърна и така ще го даря...

Какво е подарил, де....кажете, че не го намерих....

Каква прегръдка точно? ...понеже аз и между мъже съм виждала прегръдки, и между жени, и между мъже и жени, но такива, че не ти идва и наум да си мислиш за изневяра.

# 43
 • Мнения: 2 225
Това е изневяра?! Че ходи и говори служебно с колежките? Ох, нови висини в този форум!

Всеки има различни представи за нещата. Не е нужно всички да сме на едно мнение.

Това постоянно ходене по бюра, флиртове и закачки, подаръчета и прегърдки на изпроводяк - за мен е сериозно прекрачване на границите. И то не с една колежка.

Просто да си говориш с колежките е едно, другите действия са си borderline и абсолютно целенасочено не са прекалено явни, за да може после да се измъкне от отговорност: "Ама ти си си въобразявала".

Подли мъжки номерца общо взето.

# 44
 • Мнения: 1 569
Ето де, копирах:

''Около Коледа интересът му достигна своеобразна кулминация - веднъж пред всички колеги ми направи малък подарък, започна да ме следва до изхода и да ме прегръща в края на работния ден. Ще спестя описанията колко мъчително и объркващо беше това за мен.''

Общи условия

Активация на акаунт