Нов конкурс на АДЕЛИ! Гласувайте, за да променим детските съдби към по-добро!

• 8 299
  • 200
  •   1
Отговори
# 90
  • Euskal Herria
Днес вече без проблем се гласува.
Защо тази година няма възрастово ограничение? Наред с децата има и доста възрастни. И писах и по-рано днес - видях две снимки на едно детенце. Двете снимки бяха с различен брой гласове. Това не противоречи ли на правилата на конкурса?

# 91
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮 тези въпроси не към нас, моля. Пиши до АДЕЛИ.

email: info@adelicenter.eu

# 92
  • София
Нов ден и възможност за нов глас! Не пропускайте!

# 93
  • София/Испания
Гласувам всеки ден от телефон и лаптоп.Вчера гласувах в 7.30ч и вечерта в 22ч пак гласувах,без проблем.
За пръв път ми се случва да гласувам 2 пъти в рамките на 24ч.

# 94
Гласувах и днес. Моят фаворит също е ясен.

# 95
Днес с помощта на приятел направихме листовки и започнах да ги разпространявам.

А друг приятел ме подсети, че може да се използват соц. мрежи. Аз действам във ФБ, но съвсем забравих Instagram, Twitter, вконтакте и т. н.
Тази снимка може да обикаля соц. мрежи.

Идеите понякога идват бавно, но все пак, кой за каквото се сети, нека споделя.

# 96
  • AMS
Привет, привет!!!
Благодаря за отговорите и за активността!!!
Днес, освен старите гласове, добавих още -
6 нови сигурни гласоподаватели и споделили с други;
4 само гласували  и 1 в процес на връзка.
За утре подготвям листовка на английски и холандски.
Тук я пускам на български >>>

Един момент!
Поспрете!!!
Моля, гласувайте!!! Това е конкурс!!!
С Вашия глас, едно болно дете,   
може да спечели не статуетка, а лечение!!!
Гласувайте със сърцето си всеки ден!!!

https://15.adelicenter.eu/contest-photo/359/

# 97
  • Варна
Признавам, пропуснала съм 4 дни, но вече съм редовна всеки ден от 2 места- на работа и вкъщи  Hands Thumbsup

# 98
Аз съм редовна. Всяка сутрин с кафето 😊 Някой следи ли как върви класирането на българските деца?

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 11:47 от Sladkishi

# 99
  • София/Испания
Изпратих листовки на няколко човека в България,казаха ,че ще гласуват.
Успех на нашето момче!
Аз също гласувам редовно.

# 100
Аз по едно и също време сутрин, като навик ми стана, та да не се заплесвам. Simple Smile И винаги, като гласувам, гласовете се увеличават с два-три, един ден с 5. Явно заедно с други хора го правим едновременно. 12102 сега!

# 101
  • София
Аз по едно и също време сутрин, като навик ми стана, та да не се заплесвам. Simple Smile
И аз така... Сутрин, докато пия кафе, гласувам през наличните устройства в нас. И после в работа - от лаптопа и от компа.

# 102
Цялата сграда на работа е един адрес!  Днес имах много обикаляне и пробвах от няколко различни места с идеята, че са на различни адреси- отряза ме след първото гласуване от кабинета.

# 103
Здравейте, вчера и днес бях много дейна и може би ще е полезно да споделя своя опит.
Вчера направих 100 листовки и вече ги няма, ще отпечатам пак.
За приятели, колеги, съседи навярно всички го правите, там е лесно. Човекът отсреща те уважава, има ти доверие, и е готов веднага да гласува. Това го практикувах и ще продължа, чрез телефон, соц. мрежи, лични контакти.
Новото за мен е, че започнах да спирам непознати хора. Например, кафене, седят и всеки с телефон в ръка. Приближавам, поздравявам, казвам две думи и подавам листовка. Някои отказват, но са малко. Повечето веднага откликват. Ако нещо попитат, се завързва разговор. От млади хора чух много смислени и добри думи.
Минавам често покрай два университета, спирам студентите. Радва ме, че някои след като гласуват, споделят снимката.
Там, където ме познават и съм добре дошла, също оставям листовки. Магазини, офиси, салон за красота...
Възможностите са много, само да се сети човек.
Да допълня, макар че няма да ми повярвате, че съм спокойна по характер, търпелива и толерантна, не много прказлива. Казвам го, за да не си помислите, че да говоря с непознати е нормална практика за мен. Simple Smile

Гласувам всеки ден от два адреса за всички български деца и за някои други. Тази вечер забелязах, че за днес има драстична промяна, някои деца, вкл. Любчо, доста са дръпнали напред. Класацията се променя непрекъснато.
Моето мото е, че нямам власт и средства да помогна на всички, но имам няколко каузи, по които действам и помагам според силите си. И ако всеки е така, капка по капка... Simple Smile
Успех!

# 104
  • AMS

Привет, привет!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Да споделя вълненията от деня.
Освен подсещане на досегашните, имам още 6 последователи в гласуването.
Но най-интересното е живия ми контакт с листовките на en. и nl.
В  работата направих презентация. На съседите ги връчвам лично.
Младежите на улицата, на спирката, в трамвая и в магазина не ми отказват.
Едно момиче гласува с "часовника" си.
Петък вечер е. Заведенията са пълни, та и там съм пуснала агенти с кода.
Вече и вайбър го чете!!!
Утре е събота и ще има много хора в магазините и по улиците.
Ще се разходя с листовките >>>

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт