Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
  • Мнения: 15 221
Кажи какво и къде си намерил чак толкова страшно....!

# 16
  • Мнения: 449
То хайде да не е в какво, а какво си намерил/а? Снимки колкото искаш на неща в продукти, от муха до плъх, пръст... Имаше някаква случка на чене в хляб, и собственика на ченето беше много благодарен, че са му го върнали. Та какво беше твоето нещо толкова стресиращо.

# 17
  • Мнения: 27
Кажи поне тук на хората какво е открито и коя е фирмата, да имат едни наум , ако намеренията ти са добронамерени и искаш да помогнеш. От другото смисъл не виждам.

# 18
  • Terra incognita
  • Мнения: 5 106
Да не е луд да си сдава златната кокошка 😀
Ами ако някой утре отиде във фирмата, каже, че е открил същото и отнесе парсата, мммм?

# 19
  • София
  • Мнения: 1 568
Да, хората от фирмата така ще идат с кинтите и без мастити адвокати, които да те заврат в миша дупка. Сигурно ще стане така.
Не си насилвай късмета, изнудването е престъпление. Да не се окажеш травмиран и наигран.

# 20
  • Мнения: 13 331
Аа, каква била работата. Много филми гледаш.
На мен никога не би ми хрумнало да муфтя пари по този начин. По- скоро ще радухам случката във фб, за да имат едно наум хората.

Нормално е хората да правят грешки... но също е нормално да си плащат за грешките.. не знам за какво муфтене, за какви филми говорите...

Освен това.. като се замисля, че може да съм изял това нещо.. още повече ми се срива настроението
 
Какво толкова намери и в какво, че чак морални вреди имаш нанесени?

ЧАК ?
Защо реши, че си някакво мерило на това какво и как аз чувствам ?

Ако малкото Ви бебе/дете беше изяло това по друг начин щяхте да гледате на нещата... Simple Smile

Нали си наясно, че за целта трябва да заведеш дело, т.е. да си платиш на адвокат и да си поемеш разходите по делото, и евентуално, ако спечелиш, тогава може да си ги изискаш от загубилия, ама ако преценят, че нямаш основания за подобен иск, може да платиш и разходите на другата страна, която сигурно ще е с по-скъп адвокат, от този на човек, търсещ кецове за 13 лева? Гледах една спечелила подобно дело заради неправомерен тормоз от мобилен оператор. Бяха ѝ присъдили съвсем дребна сума, а беше получила инфаркт след започване на тормоза, а дали не беше и повече от един инфаркт, не помня. Имаше назначени съдебномедицински и психологични експертизи, които да докажат вредата. Ти ще издържиш ли на подобна експертиза, или ще получиш по-голяма травма, ако се окаже, че ще трябва да плащаш съдебните разходи по делото?

Общи условия

Активация на акаунт