Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 30 756
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Тъкмо идвах да споделя същото Grinning

# 496
# 497
Песента на македонеца я гледах, като я качиха за пръв път, нищо не съм забелязала, честно. Не знам къде съм спала Grinning Но много я харесах, като от филм на Дисни е, хаха. Аз обичам Дисни Grinning

# 498
  • DE
Швиция, много напомня Полина Гагарина с "A Million Voices"

Исландия, Daði og Gagnamagnið, миналата година бяха потресаващи, тази доста по-добре.

# 499
Клипът на Виктория ще бъде качен на официалния ютюб канал на Евровизия чак днес около 22 ч. Не мога да разбера защо това се случва цели 4 дни по-късно- при положение, че вече са качени и песните които също излязоха официално на 20-ти  както и песните след това... Thinking
Не бях забелязала това, прочетох коментари онлайн...странно.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 21:18 от dolce miele

# 500
Най-вероятно самият екип на Виктория иска по-късно да се пусне песента в канала на Евровизия, за да популяризират техните канали и спонсори. Спекулирам, но ми се струва логична причина.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 19:20 от Paige

# 501
Качиха видеото. Възможно е да е и заради авторски права (просто предположение; италианската песен също не била качена- а те май нямат спонсор Thinking ).
 https://youtu.be/qMNxCzuEdVM

# 502
  • Radnevo
Васил от екипа още преди дни беше писал, че песента ще бъде качена в неделя, имало си ред. За два часа от качването има над 20 к гледания и коментарите са изключително положителни. Виктория е изключително мил човек и отговаря и благодари на коментиращите.

# 503
Не знам кой е Васил и къде го е казал това, но благодаря за информацията. Simple Smile

# 504
  • Radnevo
Васил Иванов е ръководител на комуникациите на евровизионният ни екип, администрира и фейсбук страницата Евровизия България.

# 505
  • Испания

Представителят на Република Северна Македония на "Евровизия" призна, че е българин

Виктория е в "Здравей, България".

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 09:13 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 506
  • Варна
В момента Вики я дават по Нова ,в  "Здравей България".

# 507
Интервю с Виктория

# 508

Представителят на Република Северна Македония на "Евровизия" призна, че е българин

E, то само като му чуеш фалимията Гарванлиев, също като Зоран Заев... са от Струмица, където е пълно с българи. Но.. песента му по моему е доста слаба, направо едвам я издържах, за да изгледам целия клип (само заради знамето), а и неговият английски е с голям акцент. Естонската песен ми харесва засега. Белгийската и норвежката - средна хубост. Донякъде и литовската ми допада, макар че миналогодишната им беше много по-добра. Не знам защо тази година нищо не ме трогва. В предишни години си имах по 5-6 любими песни

# 509
Колкото и да сравняват Вики с Били (предополагам и тя няма толкова против, понеже е голяма фенка), аз лично не мога да се пречупя да усетя същото. На пръв поглед опитът за това е там, но просто усещането не е същото. Вероятно идва от характера или харизмата на хората, дори да правят едно и също, ще предават различни...vibes, ако мога така да се изразя. Ако трябва да го опиша с думи, меланхоличното и депресивно звучене на Били ми е по-скоро агресивно, докато това на Вики - по-приказно и разказвателно, тип "Алиса в страната на чудесата". Много повече ми напомня (дори като глас) на Мелани Мартинез и на еднa друга английска изпълнителка:

Относно другите песни този година, последните години Чехия винаги ми е харесвала, тази година също. Весела, танцувална, но не по пошъл начин, песен. В стила на Gym class heroes малко. На Великобритания също е приятна. Песнта на Швейцария миналата година ми харесваше много повече, май са се опитали да повторят формулата, но първата си е първата. Финландските Linkin Park не са лоши, също и румънката иии...това е май Grin Тази година не мога да си харесам много... или поне от първите слушания не са ми харесали още.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 14:53 от Mihaela_VD

Общи условия

Активация на акаунт