Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 30 751
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • DE
Азербайджан кърти с маанета Grin но предвид западняците колко се радват на такива ритми, вероятно ще е в топ 10.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 13:48 от дането

# 511
Като стана дума за повторяемост на първата формула...само на мен ли песента на Ефенди ми напомня на миналогодишната? Grinning
Македонската песен ми е голяма мъка за слушане- може и заради английския с акцент да е...Певецът има гласови данни, но песента ми е дразнеща и май на родния си език щеше да звучи по-добре Thinking

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 14:54 от dolce miele

# 512
Като стана дума за повторяемост на първата формула...само на мен ли песента на Ефенди ми напомня на миналогодишната? Grinning

Още когато разбрах, че няма да се състои Евровизия миналата година и че няма да им позволят да са със същите песни, си помислих, че ще е често срещано явление тази година. Понеже не успяха да се оползотворят по същество песните, много изпълнители, които са същите от миналата година, все едно напук са направили 0.2 версия на предишните си песни, колкото да изпълнят изискването Grin И наистина много досадно решение на отговорните за Евровизия, разбирам ги. Харесвали са си песните, очаквали са да ги представят и...хуц. Иначе за Ефенди, трябваше да ходя да я слушам, че въобще не си я спомнях точно нейната, но да, даже името е било Клеопатра и сега за нея се пее. Само малко са ъпграйднали кючека на припева, директно ме прати при брейкдауна на Малина - Леден свят, 2003. Grin

# 513
Е, сега се пее уж за Мата Хари, ама се споменава и Клеопатра Laughing Аз гледах "тийзъра" на новата песен и недоумявах защо е на миналогодишната песен...а май е откъс от сегашната. Grinning
https://m.youtube.com/watch?v=igQ1P8LIv7w

# 514
# 515
Песента на Малта (от телефона успявам да пусна само линк):
https://m.youtube.com/watch?v=PQKiHr5qEfA
Още не знам какво да мисля, но не я виждам като победител тази година. Отново френски език... Simple Smile

# 516
На английски пее.

# 517
Има и френски,включително заглавието на песента. Simple Smile

# 518
Представителят на Република Северна Македония на "Евровизия" призна, че е българин

Като чета коментарите в дира, получава му се елементарната манипулация за гласове. Боже, колко сме лесни....Не е чудно, че политиците ни въртят на пръста си.

# 519
Има и френски,включително заглавието на песента. Simple Smile
Да. Само този израз от заглавието е на френски.
Нещо като на Поли- О, дай ми любовта! 🙂 Само че тук не се повтаря няколко последователни пъти.
Песента не е никак лоша.

# 520
Малтийката копира израелската победителка от преди няколко години. Не като мелодия, а като текст и послание.
not your baby
доста прилича на
not your toy
Ще събере доста гласове от пълничките момичета и вече измести Виктория от второто място при букмейкърите.

# 521
Още ме втрисва от Нета.Брррр.Обаче,докато дребното ходеше на водна йога им я пускаха и много  се радваха.Вероятно,защото като мелодия е танцувална.Другият им хит беше - PSY Gangnam Style.

Не се научиха,че копието няма как да спечели.

# 522
Не можах да се навия да изслушам малтийската песен повторно. Grinning Може би утре.
Колкото до букмейкърите- разликите в първите места не са чак толкова сериозни. Нека Дестини накара Gjon's малко да се "поизпоти"- като цяло, "краде" от неговите проценти и му "диша във врата". Smiley Засега Виктория държи стабилен % и (според мен) ще има тенденция и за покачване. Но ще видим... Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 23:32 от dolce miele

# 523
  • Radnevo
Малтийката копира израелската победителка от преди няколко години. Не като мелодия, а като текст и послание.
not your baby
доста прилича на
not your toy
Ще събере доста гласове от пълничките момичета и вече измести Виктория от второто място при букмейкърите.
Това ми беше впечатлението и на мен. Шумно, кичозно, преекспонирано самочувствие  точно като Нета.
А Торнике ми хареса много повече от мис Самоувереност.

# 524
Истинските резултати при букмейкърите ги чакайте след като почнат да изтичат инфота за сценичните им представяния, дотогава всичко е на базата песен. Напомням, че точно на този етап Елени Фурейра гръмна и се качи в топ 3 (а в последствие завърши първа при букитата btw), а Equinox се сринаха. Много песни са били първи или по върховете на база аудио запис, а после дори не са се класирали на финал.
Доста, доста слаба година...

Общи условия

Активация на акаунт