Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 30 730
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Изслушах пак песента на Малта. Твърде крещяща ми е на мен и определено не е песен която бих си пуснала да слушам. Поредната песен с фраза на друг език, това вече става твърде безинтересно и изтъркано. Жалко- а певицата иначе има хубав глас.
За Виктория и сценичното и' представяне изобщо не се притеснявам. Честно казано, не ми и пука особено за класирането, защото и да не спечели, ще се представи достойно със стойностна, мелодична, смислена песен. Изобщо, много дзен съм настроена... Smiley
Какво е Торнике? Grinning

# 526
За Виктория и сценичното и' представяне изобщо не се притеснявам. Честно казано, не ми и пука особено за класирането, защото и да не спечели, ще се представи достойно със стойностна, мелодична, смислена песен.

Мелодична да беше... Грам не може да се запомни никаква фраза от песента, то е едно мънкане под носа, едно вяло пеене.... И тамън очакваш да избухне по някое време, да се включат повече инструменти, да стане динамично и то просто свършва. А ние заспахме. Тотал щета!
Що се отнася до другото българско участие... на Васил Гарванлиев... още по-зле, хаха. Песента е отвратителна, аз лично едва я издържах, само за да видя прословутия бг флаг, се насилих да изтърпя 3 минути. Мнооого зле. Никога не бих гласувал за такава песен, изобщо не ме интересува, че е българин. Ако ще и на челна стойка да застане. Гласувам за хубава песен и хубаво изпълнение, не за тази посредственост.  Има няколко добри песни тази година, но повечето не ми харесват. Сякаш миналата година бяха по-добри

# 527
За Васил съм на същото мнение. За Виктория не. Някои може и да заспиват, но аз и много други не. Smiley

# 528
  • Radnevo
Торнике е грузинския представител.

# 529
Голям цирк е в коментарите под нашата и македонската песен в канала на Евровизия. Българи срещу българи, които се мислят за македонци. Хем ми е забавно, хем се дразня докато чета. Засега обаче, там е най-интересната част от конкурса.

# 530
Не съм слушала все още грузинската песен.
Изобщо не вярвам, че българо-македонецът не забелязал, че в предишния клип е имало българско знаме...Не гласувам за "съседи" (ако изобщо гласувам), а за хубави песни.

# 531
Разбира се, че е нарочно. Знамето е точно до него, а то е и голямо. Все пак, тук става въпрос за високо професионално ниво и такава грешка няма как да се допусне. Нарочно са сложили този кадър.
Чета, че имало петиция в Македония за отстраняването му заради изказването, което е направил.

# 532
Беларус няма ли да бъдат дисквалифицирани? Крайният срок за представяне на песен за Евровизия, доколкото знам, беше 15 март...Нищо написано официално по този въпрос не виждам.

# 533
То петицията е още откакто се е появил клипът със знамето. А изказването му е уж да замаже положението и да се извини, но пък и той ясно си каза, че според законите на Сев.Македония,  е разрешено хората да имат двойно гражданство.
А дайте линк с грузинеца?

# 534
https://m.youtube.com/watch?v=w6jzan8nfxc
Това е грузинската песен.
Участникът с двойно гражданство нали е осъзнавал какви ще са реакциите след като каже, че е и българин в другата му родина... Joy Та там се горят български знамена...
В тази връзка, Gjon's с колко гражданства е? Grinning

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 13:15 от dolce miele

# 535
  • DE
Малта, не видях да е публикувано, вярно прилича на Нета Rolling Eyes

Грузия, скука.

# 536
Мерси. Бях пуснала линк и към двете песни, уви, успявам да пусна само като линкове от телефона. Blush

# 537
Lizzo прокара този тренд на Нета и грузинката. Не искам да казвам нищо лошо за физиката на дамите,де.

# 538
Беларус няма ли да бъдат дисквалифицирани? Крайният срок за представяне на песен за Евровизия, доколкото знам, беше 15 март...Нищо написано официално по този въпрос не виждам.
Беларус отдавна са дисквалифицирани, но още май не са го обявили официално. Песента, която са избрали още преди седмици, е против правилата на Евровизия за неполитически контекст и е отказана. Не знам дали са имали право на нов избор. Ето информация: https://offnews.bg/sviat/evrovizia-othvarli-pesenta-na-belarus-747638.html

# 539
Мисля, че Беларус имаха право на избор на нова песен- именно заради политическия заряд на първата...
Нямам нищо против физиката на Дестини, но мисля, че същото послание можеше да го предаде и с далеч по-хубава песен...И като е толкова горда от себе си и физиката си, не разбирам- защо танцьорките зад нея са все слаби, за контраст ли? Не съдя никого и приемам хора с всякаква физика, но посланието на песента щеше да ми звучи по-истинско, ако имаше повече curvy дами в клипа...

Общи условия

Активация на акаунт