Да си разтълкуваме съня - 11

• 44 667
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Снощи сънувах змии. Вървях по някаква улица и изведнъж се появиха , бяха сигурно около 5-6  и различни размери. Аз не се уплаших и реших да мина покрай тях. В съня си знаех ( не знам как) , че искат да ме нападнат , но не смеят. Съскаха като минах покрай тях , обаче така и не посмяха да ми направят нещо. Все едно искаха, обаче ги беше страх.

# 481
Ellie_0001, ето ги тълкуванията на сън със змии.
Има и хубави, и лоши неща.

https://sanovnik.bg/l-6555-%D0%97%D0%BC%D0%B8%D0%B8

Аз, когато сънувам змии, го свързвам с възможни неприятности, проблеми, вкл. и здравословни.

Може би твоят сън следва да се разтълкува като възможни неприятности и премеждия, през които ще преминеш успешно!

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 11:25 от utro77

# 482
Хораа и аз преди година сънувах но една змия.
И то у нас, освен семейни проблеми у нас друго не се случи.
Късмет на всички.

# 483
Не е на хубаво да сънуваш змий,може някакви проблеми да имаш
Аз един път сънувах змия да хапе мъжа ми,след месец забременях,някъде пише че ако те хапят очаквай бременност,но много пъти са ме хапали насън и не съм забременявала,само проблеми съм имала.

# 484
Забравила съм да сложа линка към съновника.

Има и бременност, ако сънуваш змия.

https://sanovnik.bg/l-6555-%D0%97%D0%BC%D0%B8%D0%B8

# 485
За бременност се сънува риба. Змията е враг.

# 486
  • София
Някои хора харесват змиите, а сънищата са нещо лично. Ако ги намираш за красиви и удивителни създания, надали символизират нещо лошо или пък са врагове.

# 487
"Жена змия", змия запала си опашката... Незнам. Риба или делфин са за бременност. Така беше при мен, но може при всеки да е различно.

# 488
"Жена змия", змия запала си опашката... Незнам. Риба или делфин са за бременност. Така беше при мен, но може при всеки да е различно.
При мен рибите са проблеми придружени обилно със сълзи.Онзи ден и аз сънувах змии във вода бистра при това...беше ми странно да ги гледам и много учудена бях.
Не че не знам за водни змии де ама в сънят си не ги свързвах с водата...

# 489
Разбира се, че не се сънува само риба за бременност!

# 490
  • София
На мен баба ми е казвала, че е враг, някой , който  ти мисли злото. Обаче след като ми падна пломбата на един зъб преди малко и не мога да отида при моята зъболкерка, ще се съглася , че да сънуваш змии са ядове и неприятности. Направо място не мога да си намеря, толкова се ядосах.

# 491
Да ви споделя майка ми какво е сънувала снощи.
Някой ми се обадил по тела и съм излязла без него.
И не съм се прибрала...

# 492
Рядко си спомням сънищата, но последните четири дни сънувам :
1. Войни, крале, кралици, битки
2. Счупи ми се преден ляв зъб, но не целия, а така както се чупи стъкло при хвърляне на камък
3. Сънувам, че съм бременна с близнаци момиче и момче, но мъжът ми ме убеждава да ги махна, защото иначе ще умрем и тримата. Не знам какво стана в крайна сметка, но на сън очите си изплаках.
4. Бял петел хванах в детската стая и го затворих на терасата. Там беше направил някоя и друга беля, но нищо кой знае какво 😁

Би ми било интересно, ако някой може нещо да изтълкува.

# 493
Konstanc, първо си помисли дали нещо от сънуваното не си го видяла наяве - да си гледала филм с крале, кралици, битки, да си чела такава книга, да си мислила за бременност, бебета, близнаци, да те боли зъб, да си видяла някъде петел....

Иначе бебе в съня знам, че е на проблеми.
Но ако плачеш насън, наяве ще се радваш!

За кралете и петела трябва да видиш в съновника.

strahlivata, майка ти, ако е като мене постоянно да ти звъни по телефоните и да се притеснява за теб, нищо чудно да е сънувала това.

Ellie_0001, значи се потвърди тълкуванието на съня ти. Дано бързо да намериш разрешение!

# 494
Сънувах, че по някакъв начин роми са взели детето ми и тя изобщо не се чувства добре без мен. Много плача в самия сън. Накрая я намирам в някакъв черен бус на последната седалка при една ромка и други по-големи деца.Взимам си я и вадя телефона, за да снимам номера на буса, но той тръгва много бързо и не успявам. Запомних само, че е с испанска регистрация /не мога да свържа защо, в реалния живот нямам познати в Испания/ и част от номера 52...
Какво може да е значението на този сън?

Общи условия

Активация на акаунт