ОСМОКЛАСНИЦИТЕ Баба Марта ще закичи, да са здрави и засмени ученици

• 30 180
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честито на новосформирания кабинет!
На вас ще разчитаме, защото е сигурно, че ще оправите всичко!

Честит 8-ми март на всички дами в темата!

Добре дошла да е и Сияна!

# 481
  • нейде там, където ....
Честит празник, мили дами!
Благодаря ви и аз за пожеланията!

Честита да е Сияна, сияйна и щастлива да е, с любящи и подкрепящи я близки да расте умна и разумна!

Ако бях наистина действащ министър на здравеопазването и съветник в МОН, щях да удължа ваканцията и да организирам дистанционно обучение от 17.03. Спешна помощ за училищата, които имат затруднения с организацията. Без посещения на кина, бели, зелени и саранбозави училища. В МОЛ-а - само ако няма по-близки и удобни магазини за необходимите неща.
До края на учебната година - безплатен достъп за всички ученици до всички електронни учебници и помагала, без значение по кои учат. И по един таблет, който да може да се ползва само за учене и изпитване. Допълнителни часове по здравно образование, хигиена и профилактика.
Малко по-строги мерки за ограничаване на случайните и ненужни контакти - поради конкретната ситуация. Навременна, точна и обективна информация за случващото се, без паника, но и без омаловажаване.
Доста повече пари - за материалната база, ранна диагностика на заболяванията и профилактика. И драстично повишаване на финансите за заплати и обучения на хората, от чиито усилия зависи животът ни - лекари, медицински сестри, лаборанти и всички останали, ангажирани с опазване и възстановяване на здравето на всички.

Ама не съм. Засега се ограничавам с допълните часове по здравно образование и преговор по изучаваните в училище предмети в домашна обстановка. Щурмът е отчаян, отпорът е лют ... Имам още поне три дни ваканция, стискайте ми палци.

# 482
  • София
Прекрасен празник на всички дами!!!

Аз тези дни само поводи за празнуване имах и пропуснах да се кандидатирам за Министър на финансите, но за един съветник ставам Kissing Smiling Eyes

Всики да сме живи и здрави, а останалото ще се нареди Kiss

# 483
  • София
jd
Ама ти и за министър на МОН ставаш, не само на войната, доста добри предложения имаш 👌
Selena
Честита и здрава да е Сияна,, да озарява с доброта и вдъхновение хората, до които се докосва.

# 484
  • нейде там, където ....
jd
Ама ти и за министър на МОН ставаш, не само на войната, доста добри предложения имаш 👌
Selena
Честита и здрава да е Сияна,, да озарява с доброта и вдъхновение хората, до които се докосва.

Светкавица е на войната. Аз само на здравеопазването + съветник в МОН.

# 485
  • София
jd
Selena

Светкавица е на войната. Аз само на здравеопазването + съветник в МОН.
Оо , извини ме, то бе голямо редене на постове вчера  и явно съм се объркала.
Значи този пост точно ти лепва, и ти следизборно оправда безапелационно избора 😆

# 486
  • В средата на времето
valya_v, финансите никой ги не взе вчера, така че са твои, ако ги искаш.Simple Smile

Добре дошла на Сияна! Да е сияен пътя и и озарен с доброта и щастие, както и с много късмет! Heart

jd, всичко ми хареса, само не знам чисто практически как би могло да се случи.
Утре ще има родителска среща при нас, за родителите на децата, които са записани за екскурзията до Лондон. Силно подозирам, че пътуване няма да има.

# 487
Честит празник!

Честита да е Сияна! Здрава и щастлива!

Изида, френските екскурзии ги отложиха с 3 месеца. Дано дотогава кризата е преминала, живот и здраве.

# 488
Нашите юлски екскурзии до Испания и Франция в гимназията отпаднаха, още миналата седмица стана ясно, че няма да ги бъде - връщането беше с автобус с нощувка в Италия...

# 489
  • София
Честит празник, мили мои!
Бъдете здрави, щастливи, влюбени, обичани, ценени и глезени!

Честита да е Сияна!

...Допълнителни часове по здравно образование, хигиена и профилактика....
Мнението ми е, че уроците за всичките голосеменни, папрати, членестоноги и пр. трябва да се редуцират за сметка точно на тези знания.

# 490
  • В средата на времето
Изида, френските екскурзии ги отложиха с 3 месеца. Дано дотогава кризата е преминала, живот и здраве.
И аз на това се надявам. Дано се съгласят да я отложат.

# 491
Честит празник !

# 492
Честит празник, момичета!
Да сте много обичани, уважавани и обожавани!
Добре дошла на Сияна - какво красиво име! Да сияе с дарби, доброта и красота. Здрава и щастлива да расте, умна и одухотворена да стане!

Последна редакция: нд, 08 мар 2020, 21:36 от silver pearl

# 493
Колко би било полезно повече мъже /нашият скромен отбор не е визиран/ да четат подобен женски форум. Излива се много характерна енергия - от мистика, през патриотична патетика, пропита с хумор и ирония до магизма на феите прорицателки, благославящи идващия живот. Да такива сме: многолики, неуловими, неразгадаеми и много логични за всеки, който успее да улови нишката. Днес тези думи са позволени. След това отново ще наметнем сиви пелерини и ще застанем всяка в своето си звание. Наздраве!

# 494

Общи условия

Активация на акаунт