Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Цялостен ремонт на апартамент 100 м2

  • 4 982
  • 91
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 39

Здравейте отново и отново се нуждая от вашите съвети и виждания...!!!Става въпрос за разпределението на мебелите в кухнята , трапезарията и холът ! Та според вас как би било най-удачно да бъде разпределено цялото помещение от кухнята през трапезарията е всекидневната ? кухня - разпределение на печки съдомиялни , хладилник и вс необходимо , дали би могло да се направи с остров , трапезарията къде би било удачно да е масата тв-то , същото се отнася и за хола , дивани , секции , тв . Мисля да съм с 2 тв , в трапезарията и в хола , трапезната маса мисля да е поне за 6 човека , а за хола ми се върти да е 3+2+1 дивани (дали е осъществимо ?Да поясня , че половината стена която е оградено в зелено може да се махне , а часта от терасата оградено в зелено , може да се усвой към бокса при необходимост. Също така ми се ще между трапезарията и бокса да има нещо като врата голяма , която при нужда може да се затваря и да обосубява 2 самостоятелни помощения(но това не е задължително).
Благодаря предварително за съветите ви !
И още нещо , вратите мога да ги направя да се отварят накъдето ми е удобно , тази която е от хола към детската може да се зазида, премести или остави.

# 91
  • Мнения: 407
Аз бих сложила врата на килера към кухнята. Ще може да се използва за хранилище на всякакъв вид стоки - консерви, брашно, макарони, големи пакети с т. хартия (🤣), сапунчета, шампоанчета. Аз лично обичам да купувам стоки с дълъг срок, за да си имам, а не да търча за нещо в последният момент. Стената оградена в зелено да бъде помощен остров, дали в средата на кухнята или долепен до стената, е лично предпочитание. Ако е остров ще е по-удобно да се обикаля от всякъде и няма да се бутате в кухнята и двамата, а ще е достъчно от две страни. Острова ще го продължа с плот и бих сложила високи трапезни столове (не бар столове) за кафе, за бърза закуска сутрин. Терасите не бих ги пипала. Едната ще я направя за отдих с масичка и малко диванче, ако позволява, а другата бих я използвала за прането (знам, че много хора вече не предпочитат да простират навън, а и има сушилни, но съм на мнение, че по-хубаво съхнене на дрехи от лятното слънце - няма). Апартамента е супер и идеи много. Съсредоточете се в кухнята, защото тя е най-трудна. Решете какви уреди искате, къде да са разположени, кое е най-функционално за вас като домакинство. Мислех си, че кухнята ще я решим бързо, но вече месец сменяме всякакви варианти и не е толкова лесно. Бих оставила банята с тоелетната една и отделно още една тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт